Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
GaRGa

#576 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by GaRGa »

nervira me kad je u zadnjih 5 godina samo 50 nijasni smeca procitala i samo o tome palamudi....
anjaistkrank

#577 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by anjaistkrank »

eluna wrote:
anjaistkrank wrote: Imponuje vam! :P Koje ste vi cvake to nigdje na svijetu nema. I umjesto da vam bude lijepo sa tim nekim ko vam pruza paznju, na kraju tiho patite i u sebi budete ljubomorne i bude vam krivo. Ne kontam. Razumijem ja to da vi malo ko neckate se, kao hocete da mi trckaramo oko vas, ali izgubite granicu i ode voz. Vodamo neku vama ni do koljena, a vi patite...

svasta, boze me ti sacuvaj i zakloni.... mislim.... nema mi logike... s'vatas...
da, ali onu djevojku koja u 7-8 mjeseci po par puta izađe sa 2 ili 3 momka odmah okarakterišete kao "laku", nikada vam ne padne na pamet da je to fina djevojka koja samo ne diže nos čim joj neko ukaže pažnju, i da ista samo pokušava ostvariti normalnu vezu, ali brzo ukapira da ne ide ............. i onda se ovako bunite što vas odbijaju i duže nego što treba

da se najprije vi skontate šta hoćete, a??
nisam pratio temu pa malo kasnim. Ugl, ne radi se o lakim curicama i o teskim curicama. Nema veze jedno sa drugim. Samo kazem da kad cura osjeti da joj momak pruza paznju, malo se nafura, digne se na neki nivo. Isto kao da testira granicu do kog nivoa ce ici ta paznja. I naravno kad momku vise pukne film okrene se, skonta da je "friendzoned" i nadje neku drugu, koja mu se mozda i ne svidja koliko ta djevojka i zabavlja se sa njom... I tad stvar pocinje da se lomi. Toj prvoj dami bude krivo, pa joj bude tesko, pa iz inata ovo pa iz inata ono... i ode sve u neku stvar.

Evo jedna prica iz licnog iskustva. Trcao za jednom skoro godinu dana. Svidjala mi se pravo. Znam da sam se i ja njoj svidjao (posto smo bili isto drustvo pa su svi to znali), ali ona kao nece. Lijepo joj ovako da se druzimo.... I tako sam ja skoro godinu dana, nosao na rukama, titrao oko nje ko mahnit. Svu paznju svijeta njoj posvetio ne bih li joj vise i vise pokazao da mi je stalo do nje i da hocu nesto ozbiljno sa njom da imam. Mislio sam da cu joj na taj nacin pokazati da mi je stvarno stalo do nje, a ne do neke zezancije i gluposti sa njom. I tako prodje skoro godina dana od mog "zaljubljivanja" do "pucanja filma", kad sam sasvim slucajno upoznao drugu curu. Pa izasao sa njom na pice pa ovo pa ono i zavrsimo mi u nekoj finoj vezi. Prvo je ova govorila za tu moju vezu da je to bezze i kratkog daha, pa je onda rekla da je ne interesuje, jer svakako nije ni htjela da bude sa mnom, da bi se u finalnoj fazi pojavila na mojim vratima, sredjena, skockana (a kao bila u komsiluku pa svratila onako) i kaze mi da ona sa mnom ne moze vise da se druzi, jer je boli kad me vidi sa njom i zeli da nekako vrati vrijeme, kako je bila budala.... i tako dalje. Nakon mog odgovora da ja sad imam djevojku i da sam sretan sa njom i da ne bih nista uradio da to ugrozim nismo se vise nikad vidjeli. Nikad sjedili u istom drustvu. Pozdravimo se na ulici kad se sretnemo i to je to. Da mi se vise svidjala od tadasnje djevojke, jeste. Da sam jos vise paznje posvetio, jesam i to, ali ne bih nista imao sa njom u tom trenutku. Da se razumijemo moj odgovor bi bio isti i da nisam imao djevojku.

Da ne duljim i da ne idem u off, poneta price je da ste cvake i da mi vrlo dobro znamo sta hocemo, samo nam je greska sto to pokazemo :wink:

i nije off ustvari. Pravo me odbija kad se tako ponasate :twisted: :lol:
ćiribiribela

#578 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ćiribiribela »

anjaistkrank wrote: Samo kazem da kad cura osjeti da joj momak pruza paznju, malo se nafura, digne se na neki nivo. Isto kao da testira granicu do kog nivoa ce ici ta paznja.

Ahaaaaa, i sve zene su naravno iste. :roll:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#579 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

Sreca pa muskarci ne rade to isto.
ultima_palabra

#580 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ultima_palabra »

ladyblue18 wrote:Sreca pa muskarci ne rade to isto.
Drže žene koje mogu imati godinu dana u friend zoni? Mislim da ne rade :mrgreen:
pink floydd

#581 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pink floydd »

ne treba generalizirati, ali 8 od 10 zena su takve. Vjerovatno je isto i sa muskarcima. Sizifov posao je o tome raspravljati, poenta je da to nekog odbija :skoljka:
ladyblue18

#582 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

Da, muskarci rade to isto, dok ona obljece oko njega on je ne hebe ni 2%, kad ona nadje drugog, eto njega za njom.

Ali ne, vi ste zlatni, ali u klincu :mrgreen:
anjaistkrank

#583 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by anjaistkrank »

ćiribiribela wrote:
anjaistkrank wrote: Samo kazem da kad cura osjeti da joj momak pruza paznju, malo se nafura, digne se na neki nivo. Isto kao da testira granicu do kog nivoa ce ici ta paznja.
pa nisu sve, ali ja vjerujem vecina da su takve. bar sto sam ja sreo u zivotu do sad.
ultima_palabra wrote:
ladyblue18 wrote:Sreca pa muskarci ne rade to isto.
Drže žene koje mogu imati godinu dana u friend zoni? Mislim da ne rade :mrgreen:
:thumbup:
ultima_palabra

#584 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ultima_palabra »

ladyblue18 wrote:Da, muskarci rade to isto, dok ona obljece oko njega on je ne hebe ni 2%, kad ona nadje drugog, eto njega za njom.

Nisu muškarci zlatni, mi imamo druge mane :D

Ali ovako nešto je svojstveno samo ženama... muškarac će početi vezu sa ženom ako ga ona iole zanima i privlači, pa dokle doguraju.
pakica_

#585 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pakica_ »

ultima_palabra wrote:
ladyblue18 wrote:Da, muskarci rade to isto, dok ona obljece oko njega on je ne hebe ni 2%, kad ona nadje drugog, eto njega za njom.

Nisu muškarci zlatni, mi imamo druge mane :D

Ali ovako nešto je svojstveno samo ženama... muškarac će početi vezu sa ženom ako ga ona iole zanima i privlači, pa dokle doguraju.
teska srca se moram sloziti s muskinjem po pitanju ove teme.. musko ako hoce- hoce, ako nece- nece :D
barem do sada nisam vidjela nekog oko kojeg zensko oblijece godinu dana, a on nesto konta bi l', ne bi l' :D
pogotovo ako mu se nudi sve i odmah :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#586 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

ćiribiribela wrote:

Eh, vidiš.. Zanimljivo kako niko nikada ne može da naleti na taj neki izuzetak, možda se nađe neka drugačija na filmu. :D

Uglavnom se i vi i mi ponašamo po nekom šablonu, zlobnici će reći da je to generaliziranje. :(
Mutivoda

#587 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Mutivoda »

pakica_ wrote:teska srca se moram sloziti s muskinjem po pitanju ove teme.. musko ako hoce- hoce, ako nece- nece :D
barem do sada nisam vidjela nekog oko kojeg zensko oblijece godinu dana, a on nesto konta bi l', ne bi l' :D
Ne bih se složila. Ima ih i takvih vala. :roll:
tendzera

#588 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by tendzera »

Mutivoda wrote:
pakica_ wrote:teska srca se moram sloziti s muskinjem po pitanju ove teme.. musko ako hoce- hoce, ako nece- nece :D
Ne bih se složila. Ima ih i takvih vala. :roll:
U svakom žitu ima kukolja :mrgreen:
Ramzess Veliki

#589 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

ćiribiribela wrote:

Ma ne , odakle ti to ... ti si ista samo su sve druge drugačije. :D
ladyblue18

#590 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

Ne pricam o vezi, pricam o onome sto se stavlja samo zenama na teret, kako samo mi glumimo da smo nezainteresovane pa kad vi nadjete drugu eto nas, to jednostavno nije tacno i to radite i vi, uzivate da vam se ego dize, cim primjetite da joj se svidjate dize se nos do nebesa, igra se toplo-hladno, pa kad ona nadje drugog pojedoste se od muke, nalazite mane doticnom, histerisete...

Sve ono sto forumas gore napisa kako samo zene rade :wink:
Ramzess Veliki

#591 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

:shock: Ja je hebem odmah ako mogu ... :thumbup:
pakica_

#592 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pakica_ »

Ramzess Veliki wrote:

:lol: :lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#593 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

Ramzess Veliki wrote:

a ljubav? :roll:
Ramzess Veliki

#594 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

ladyblue18 wrote:Ne pricam o vezi, pricam o onome sto se stavlja samo zenama na teret, kako samo mi glumimo da smo nezainteresovane pa kad vi nadjete drugu eto nas, to jednostavno nije tacno i to radite i vi, uzivate da vam se ego dize, cim primjetite da joj se svidjate dize se nos do nebesa, igra se toplo-hladno, pa kad ona nadje drugog pojedoste se od muke, nalazite mane doticnom, histerisete...

Evo sad ću ti reći pa isprintaj i uokviri da ne zaboraviš, a odgovor je zasnovan na godinama mučnih i teških iskustava, traženja istine i na od drugih prikupljenih iskustava i mudrosti:

Nisi u pravu.
Ramzess Veliki

#595 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

leet wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Jesi nekakav sitničav ... :novine:

Ramzess Veliki

#596 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

pakica_ wrote:
Ramzess Veliki wrote:

Pa da ... i to 100%, koja 2% ... :twisted:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#597 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

Ramzess Veliki wrote:
leet wrote:
Ramzess Veliki wrote: :shock: Ja je hebem odmah ako mogu ... :thumbup:
Jesi nekakav sitničav ... :novine:

:lol:

šta ću, gled'o TitOnik sinoć. :(
anjaistkrank

#598 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by anjaistkrank »

ladyblue18 wrote:Ne pricam o vezi, pricam o onome sto se stavlja samo zenama na teret, kako samo mi glumimo da smo nezainteresovane pa kad vi nadjete drugu eto nas, to jednostavno nije tacno i to radite i vi, uzivate da vam se ego dize, cim primjetite da joj se svidjate dize se nos do nebesa, igra se toplo-hladno, pa kad ona nadje drugog pojedoste se od muke, nalazite mane doticnom, histerisete...

ne bih se slozio. cisto iz razloga sto ste vi curice, a mi djecaci. od kad znate za sebe djecaci trce za vama, kupuju vam bombone, hoce da vas poljube, da izadju sa vama, nude vam veze, brakove, sexove... sta ja znam. dakle muski su ti koji trce oko zena, a ne obrnuto. e kad se desi da zena ganja muskarca, njemu nije u prirodi da se nesto nafura ili da mu se ego dize.. jednostavno kroz historiju mu se takvo ponasanje nije urezalo u gene :D

uvijek ima izuzetaka, ali ovo je u 90% slucajeva ovako
Ramzess Veliki

#599 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Ramzess Veliki »

leet wrote: šta ću, gled'o TitOnik sinoć. :(
... i odbija me kad počnu slindrit' kako je Titanik super romantičan film, i da bi ona to da doživi tak'u ljubav ... To valjda da se ja utopim a ona dalje u votaži ... :twisted:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#600 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

Ramzess Veliki wrote:To valjda da se ja utopim a ona dalje u votaži ... :twisted:
:lol:

:sax:
Post Reply