Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- thekupus
#4801 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Dlake na rukama i na licu, odbijaju me instant
Licemjerno od mene mozda, nemam bradu ni brkove, ali ona moze svoje obrijati/depilirati svako jutro prije nego sto izadje iz kuce ako ima poremecaj neki, a ja ne mogu natjerati bradu da raste
Licemjerno od mene mozda, nemam bradu ni brkove, ali ona moze svoje obrijati/depilirati svako jutro prije nego sto izadje iz kuce ako ima poremecaj neki, a ja ne mogu natjerati bradu da raste
- muha_sa
#4802 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ne valja žeMsku maHane tražitthekupus wrote:Dlake na rukama i na licu, odbijaju me instant
- spreca
#4803 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
tako je muha....oni koji mahanisu su picku vidjeli samo u Cikumuha_sa wrote:ne valja žeMsku maHane tražitthekupus wrote:Dlake na rukama i na licu, odbijaju me instant
Licemjerno od mene mozda, nemam bradu ni brkove, ali ona moze svoje obrijati/depilirati svako jutro prije nego sto izadje iz kuce ako ima poremecaj neki, a ja ne mogu natjerati bradu da raste![]()
- muha_sa
#4804 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ima ona stara
-ko tražio manu žensku i duhanu nit je jebač nit pušač
-ko tražio manu žensku i duhanu nit je jebač nit pušač
- annoy
#4805 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Cuj jos i ruke depilirat 
- honky tonk
#4806 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Za njega je onda zmija ili neki drugi anti sisavac, ne zena. 
- Euridika
- Globalna šefica
#4807 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Čuj nisam čitala?L u c i f e r wrote:Nikad. Nisi pazljivo citala...Euridika wrote:L u c i f e r wrote:Ontopic:
Kad ne da pičke.![]()
![]()
![]()
Zar ja maloprije ne pročitah na drugoj temi da sad preferirate stražnjicu, tj. analni otvor?
Svi ste vi latentni...
-
L u c i f e r
#4808 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
A to...to se ne pika...Euridika wrote:Čuj nisam čitala?L u c i f e r wrote:Nikad. Nisi pazljivo citala...Euridika wrote:![]()
![]()
![]()
Zar ja maloprije ne pročitah na drugoj temi da sad preferirate stražnjicu, tj. analni otvor?Nemoj sad da kopiram one postove gdje spominješ dominaciju u seksu i vezu s analnim, ona skiči, vrišti, otima se i sl. Ili ono nešto nasuho i bez najave...
![]()
Svi ste vi latentni...
- MJAU - da
#4809 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Depilirati jašta. Ogavno je vidjeti dlakurdine na ženskim rukama, bar meni, da su od zlata. Fuj.annoy wrote:Cuj jos i ruke depilirat
- supercali
#4810 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Odbija me kad ne cita pp 
- annoy
#4811 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ne znam, nemam nesto posebno izrazene dlake, meni to uopce nije nesto odvratnoMJAU - da wrote:Depilirati jašta. Ogavno je vidjeti dlakurdine na ženskim rukama, bar meni, da su od zlata. Fuj.annoy wrote:Cuj jos i ruke depilirat
Sasvim normalna stvar
Al ja se generalno ne gadim puno na dlake
Jedino ako netko ima nekih hormonalnih problema pa ima ruke ko orangutan, to je drugo
-
benjen
#4812 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Noge i medjunozje obrijano,ostalo nebitno
osim ako nije slucaj sto annoy pomenu...
- Euridika
- Globalna šefica
#4813 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Odbija te ako su noge i međunožje depilirani, a za ostalo te nije briga...?benjen wrote:Noge i medjunozje obrijano,ostalo nebitnoosim ako nije slucaj sto annoy pomenu...
- MJAU - da
#4814 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Zaostaci evolucije, odhebaus. Živio vosak.annoy wrote:Ne znam, nemam nesto posebno izrazene dlake, meni to uopce nije nesto odvratnoMJAU - da wrote:Depilirati jašta. Ogavno je vidjeti dlakurdine na ženskim rukama, bar meni, da su od zlata. Fuj.annoy wrote:Cuj jos i ruke depilirat
Sasvim normalna stvar
Al ja se generalno ne gadim puno na dlake
Jedino ako netko ima nekih hormonalnih problema pa ima ruke ko orangutan, to je drugo
-
benjen
#4815 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Nadovezao sam se na post iznad.Euridika wrote:Odbija te ako su noge i međunožje depilirani, a za ostalo te nije briga...?benjen wrote:Noge i medjunozje obrijano,ostalo nebitnoosim ako nije slucaj sto annoy pomenu...
![]()
Izvinjavam se.
Dakle,nisam pisao o tome sta me odbija od zenskog roda,nego da sam za depilaciju nabrojanih lokacija
Nikako se ne bih snasao u ludim sedamsetetim
- thekupus
#4816 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ma vecina djevojaka ima makar malo dlaka na rukama i po licu, i nije problem dok su to one svijetle dlacice, meni se gade one tamne dlake po licu i rukama
- esmasaric
#4817 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Misliš tamnopute djevojke? Mislim da njih 90% ima tamne dlake, uključujući i sebe u tu skupinu. Jednostavno sam tamnoputa i dlake su jake svuda, na rukama ih imam u nekoj normalnoj količini, nemam nikakvih problema s hormonima.
Najbolje da se pokvasim u kakvu kiselinu i sve sagorim, gdje ću to depilirati pa kad nekog zagrlim samo čuješ žšššššš po vratu...to je gori osjećaj. A zamisli tek užasa ako je koža osjetljiva pa se pojave urasle dlake, ožiljci od brijača i bubuljice.
A ako je žena ima poremećaj, kao moja kolegica koja je imala stvarno muške ruke, može otići na epilaciju koja ih proredi. To je i uradila. Sada je sasvim ok.
Najbolje da se pokvasim u kakvu kiselinu i sve sagorim, gdje ću to depilirati pa kad nekog zagrlim samo čuješ žšššššš po vratu...to je gori osjećaj. A zamisli tek užasa ako je koža osjetljiva pa se pojave urasle dlake, ožiljci od brijača i bubuljice.
A ako je žena ima poremećaj, kao moja kolegica koja je imala stvarno muške ruke, može otići na epilaciju koja ih proredi. To je i uradila. Sada je sasvim ok.
-
Samprotivsviju
#4818 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Na ovoj slici vala djelujes ko da sunca ocima nisi vidjela 
- esmasaric
#4819 Re: RE: Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Gdje nisam, pa pravo u sunce buljim, zato sam i bijela xD ali eto da se skontati da imam crne obrve....Samprotivsviju wrote:Na ovoj slici vala djelujes ko da sunca ocima nisi vidjela
Da ih bogdo nemam svaki dan ih moram čupati da ne zarastem ko krajišnjik...kako mi mama tepa [emoji28] još kad bi trošila kremu za brijanje na ruke kozmetička insdustrija bi se obogatila na meni.
- Anestezija
#4820 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Kad glumi neku kulturu...hoce sljivu viljuskom da jede 
-
L u c i f e r
#4821 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Za dlake na rukama mi je svejedno, u granicama normale.
Samo ne volim kad se motorkom moram probijati do koke.
Najvolim kad je glat, ko i hasim mi u mene.
- pukepuke
#4822 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Vidi se da sam odrastala '80-ih, mislila da se za probijanje kroz džunglu još uvijek mačete koriste 
- spreca
#4823 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
mogu i one makaze za obrezivanje vocki ili limarske....a najbolje fleksaricompukepuke wrote:Vidi se da sam odrastala '80-ih, mislila da se za probijanje kroz džunglu još uvijek mačete koriste
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4824 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ne volim brate ni kad ima ispod pazuha. Halali brate.L u c i f e r wrote:Za dlake na rukama mi je svejedno, u granicama normale.
-
L u c i f e r
#4825 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ni po supku._BataZiv_0809 wrote:Ne volim brate ni kad ima ispod pazuha. Halali brate.L u c i f e r wrote:Za dlake na rukama mi je svejedno, u granicama normale.