Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#4751 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by _BataZiv_0809 »

Anoj zasad jedina poslala seksi selfi da dodjem sebi. :kiss:

Sramite se vi ostale :oops:
annoy

#4752 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by annoy »

:lol:

sad si izgubio šanse da stvarno dobiješ :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4753 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

papa batice :oops: :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#4754 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by _BataZiv_0809 »

Makar znam koja mi je uvek odana :kiss:

Krste zgadi mi dan jebala te sardina :oops:
Connaisseur Karlin

#4755 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Connaisseur Karlin »

esmasaric wrote:Ovo za Wc se slažem. Nekoliko puta sam čak ušla i u muški wc jer je, kao i u većini kafića, wc jedna kabina i ta kabina je izgledala kao da je neko sasuo kontenjer u nju. I to govorim za kafiće na dobro glasu, pa i restorane. Muškarci su uvijek čišći.

Jednom sam ušla u Metropolisu u ženski wc i bio je prenatrpan papirima. Ali svuda papiri, na šolji, na zidovima, ispod. I usred toga krvav pod. Ne razumijem zašto bar ne pokupe papire... Kao da je abortus urađen unutra. Valjda je imala nezgodu prilikom vađenja tampona. A taj wc je važio za jedan od najčiščih toaleta uvijek. [emoji53]
to znaci da na Balkanu zene nisu uredne,ali u mnogim drzavama u svijetu,zneski WC je jako cist :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4756 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

_BataZiv_0809 wrote:Makar znam koja mi je uvek odana :kiss:

Krste zgadi mi dan jebala te sardina :oops:
:lol: :kiss:
Tomahawk11
Globalni moderator

#4757 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Tomahawk11 »

Dobro je vas dvojica, ne zacatavajte :oops: :mrgreen:
Juni

#4758 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Juni »

Connaisseur Karlin wrote:
esmasaric wrote:Ovo za Wc se slažem. Nekoliko puta sam čak ušla i u muški wc jer je, kao i u većini kafića, wc jedna kabina i ta kabina je izgledala kao da je neko sasuo kontenjer u nju. I to govorim za kafiće na dobro glasu, pa i restorane. Muškarci su uvijek čišći.

Jednom sam ušla u Metropolisu u ženski wc i bio je prenatrpan papirima. Ali svuda papiri, na šolji, na zidovima, ispod. I usred toga krvav pod. Ne razumijem zašto bar ne pokupe papire... Kao da je abortus urađen unutra. Valjda je imala nezgodu prilikom vađenja tampona. A taj wc je važio za jedan od najčiščih toaleta uvijek. [emoji53]
to znaci da na Balkanu zene nisu uredne,ali u mnogim drzavama u svijetu,zneski WC je jako cist :D
ja sam ovu pricu cesto slusala, ali vala nisam se uvjerila. muski wc-i su uvijek (u istom objektu) znatno prljaviji. ali...ko ce kome ko zena zena :D , valjda da sebi digne cijenu, ono ona skromna, cista, a ostale sve go peksin :run:
Euridika
Globalna šefica

#4759 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Euridika »

_BataZiv_0809 wrote:Anoj zasad jedina poslala seksi selfi da dodjem sebi. :kiss:

Sramite se vi ostale :oops:
Šta ti treba? :D :kiss:
Euridika
Globalna šefica

#4760 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Euridika »

Juni wrote:

ja sam ovu pricu cesto slusala, ali vala nisam se uvjerila. muski wc-i su uvijek (u istom objektu) znatno prljaviji. ali...ko ce kome ko zena zena :D , valjda da sebi digne cijenu, ono ona skromna, cista, a ostale sve go peksin :run:
Slažem se. Ja sam imala priliku da uđem u prljave ženske wc-e, razbacane papire i sl., ali ne bih nikad generalizirala da smo većinom takve. I kod mene u firmi radi puno žena, i malo je kabina, ali imamo samo par ovakvih neurednih žena, većinom su ok. I sad to proglasiti pravilom i sve smo prljave (a pritom uredno našminkane i sređene)... no way... :-)
Connaisseur Karlin

#4761 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Connaisseur Karlin »

Juni wrote:

dobor,nparvit cu par fotki zneskih WC i postaviti na temu :-D da razuvjerim tebe i ostale da zenski WV moze biti izuzetno cist :-D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#4762 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by _BataZiv_0809 »

Najbolje uslikaj kraj kakvog ogledala.
annoy

#4763 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by annoy »

Ja ne mislim da su sve zene neuredne. Zapravo mislim da su te neuredne iz horor prica iz wc-a u manjini
Cak sam uvjerena da vecina njih kod kuce ima sasvim normalno izgledajuce kupaone, a ovaj svinjac sto rade u javnom wcu mozda onda ima vise veze s nekulturom
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#4764 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by _BataZiv_0809 »

Posmatraj kako se ponasa prema konobaru, cistacici ili prodavacici i vidjeces kakva je osoba.
DonieBrasco

#4765 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by DonieBrasco »

Ne volim kada cure pricaju mahalski - klosarski tipa "brate/setro moj/a, oca'm mog, hljeba'm, alla mi, niđe - veze, sta ba ti, ko ba, kad ba".

Nargila bar cure, cuclaličice tih sra.nja sto dangube sate na ispijanje kafa.

Također princeze koje igraju samo na kartu ljepote i fizickog izgleda - misle ja sam lutka naci cu sebi "ljepog" decka po mogucnosti da ima stalan posao, stan, auto, da me vodi na more ljetos, u sutini da se ima para za prohtjeve i zivot... a ona ce se nekako snaci negdje zaposlit bez fakulteta.

Posebna prica za mene su tatine princeze (citaj kcerke ratnih profitera, politicara, kriminalaca) koje imaju sve u zivotu ali kulture i kucnog odgoja ni ipod nokta.
Nepass

#4766 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Nepass »

Drugarica mi radila na muskoj urologiji kcus sad presla u skerlica.
Kaze svo vrijeme dok je bila na kcus zgrozavala se muske nehigijene. Ali kaze pacijentice u skerlica su to digle na nivo vise, nije vidjela veceg peksinluka.
Donnie Smith

#4767 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Donnie Smith »

Nepass wrote:Drugarica mi radila na muskoj urologiji kcus sad presla u skerlica.
Kaze svo vrijeme dok je bila na kcus zgrozavala se muske nehigijene. Ali kaze pacijentice u skerlica su to digle na nivo vise, nije vidjela veceg peksinluka.
To si izmislio, samo da bi sebi dig'o cijenu. ccc
:D
bong

#4768 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by bong »

Kad neće da kaze ni zdravo..
sha_ba

#4769 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sha_ba »

_BataZiv_0809 wrote:Posmatraj kako se ponasa prema konobaru, cistacici ili prodavacici i vidjeces kakva je osoba.
:thumbup:

I kakva je to furka sjedit po javnim halama :shock:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4770 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

sha_ba wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Posmatraj kako se ponasa prema konobaru, cistacici ili prodavacici i vidjeces kakva je osoba.
:thumbup:
sowwi

:lol: :lol:
sha_ba

#4771 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sha_ba »

Šta je smiješno? :zoka:
pukepuke

#4772 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by pukepuke »

Malo kasnim s komentarom o peksinluku...

:D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#4773 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Velkoski »

sha_ba

#4774 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sha_ba »

:lol: :lol:
E sad je i meni :mrgreen:
Donnie Smith

#4775 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Donnie Smith »

Zna Brega šta priča, konzumirao ih je na stotine. :zzzz:

Kad nebom para oblake k'o da je izravni potomak Elizabeth Taylor ( a ni to joj ne bi bilo opravdanje), a sa nje smrdi naka miriščina od 5 KM sa Heco pijace. Poguši sve oko sebe, samo njenoj seljačkoj nosini ne smeta, ona sva ponosna. Gnjida. :-)
Općenito nafurane ženske, vidiš odmah da nema nikakvih drugih kvaliteta, što nevješto skriva nafuranošću.
Kad joj je Danielle Steel omiljeni pisac.
Kad iz kuće izađe pristojno ili polupristojno obučena, pa se u haustoru presvuče, pa u grad dođe k'o drolja, kad se prodaje za siću i ne smeta joj što je on 30 godina stariji od nje, što ima ženu i djecu, što smežuranim rukama pipa njenu mladost i što ne mari za svoje postupke kojima bruka oca siromaha koji je čitav dan nadničio kod Drvosječe za petobanku i jadnu mater koja za njom čisti i kuha...i da ne nabrajam dalje, općenito su žene dotakle dno davnih dana, a situacija je sve gora i gora.
Tačno da sam muško, ne znam šta bih oženila. :lol:
Post Reply