jel ti isti avatar i tamo ? mozda je zabunakloniran wrote:
meni tako jednom jedna plavka veli, na sta ti ja licim, jel na seksi mackicu
ja sa stolice okinuo na glavu od smijeha
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3sS9uHC7HE4 [/youtube]
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
jel ti isti avatar i tamo ? mozda je zabunakloniran wrote:
ja sa stolice okinuo na glavu od smijeha
hahaha nije nisam vise tamo, nemam vremena za zajebancijuSaian wrote:jel ti isti avatar i tamo ? mozda je zabunakloniran wrote:
ja sa stolice okinuo na glavu od smijeha![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3sS9uHC7HE4 [/youtube]
Uvijek se zabija istima, niste primijetili?Butmiran wrote:Mnogi su ga zabili zahvaljujući Badoo.
Pricao sa jednom curom... Ona i on traze "prijatelje" na Badoo iako su u vezi. Pitam kako to i zar nije lakse traziti skupa nekoga za swinganje (ako nista onda zbog zdravlja). Kaze da on ima ponuditi zenama a ona valjda gleda... Ko ce ga znatiRamzess Veliki wrote:Znam ih i udatih ... baš kao što kažeš ... eto neko će povjerovati da je Badoo zamjena za Facebook, sakupljaju jarane bezbeli.Gabrielo wrote:Kad ima profil na Badoo. Bas gledam, ima ih nekoliko da ih poznajem, ne bi nikad rekao da ce tako nisko pasti.
... i onda kontaš kakvu ćeš ženit' ...Walther wrote:
Pricao sa jednom curom... Ona i on traze "prijatelje" na Badoo iako su u vezi. Pitam kako to i zar nije lakse traziti skupa nekoga za swinganje (ako nista onda zbog zdravlja). Kaze da on ima ponuditi zenama a ona valjda gleda... Ko ce ga znatiI onda kontas gdje zivis
Ova je super!Ramzess Veliki wrote:... i onda kontaš kakvu ćeš ženit' ...Walther wrote:
Pricao sa jednom curom... Ona i on traze "prijatelje" na Badoo iako su u vezi. Pitam kako to i zar nije lakse traziti skupa nekoga za swinganje (ako nista onda zbog zdravlja). Kaze da on ima ponuditi zenama a ona valjda gleda... Ko ce ga znatiI onda kontas gdje zivis
![]()
Ova moja neka ekipa, pa malo zasjeli i počela priča, jedan pita drugog da li je još sa tom nekom, ovaj odgovori:
- Ma ne, nisam ... poteška je u društvu pa ... a i poslije prvog seksa zauzela stav ništa bez da se obavežem, a jedva smo nekoliko dana se kao zabavljali pa sam je otpilio ... što pitaš?
Ovaj drugi: - Ma bilo mi nezgodno reći ti ... i ja sam sa njom bio, ista priča, malo seksa i puno peglanja - brzo sam raskinuo ...
I kako je priča išla dalje dođoše do zaključka da njih dvojica nisu bili jedini, da postoji osnovana sumnja da je zabacila udicu i na još neke likove po istom lošem scenariju.
I kako da se momci postave prema tome?
nisam siguran da ima nesto dobro ili normalno u tome...Matzan wrote:Ova je super!Ramzess Veliki wrote:... i onda kontaš kakvu ćeš ženit' ...Walther wrote:
![]()
Ova moja neka ekipa, pa malo zasjeli i počela priča, jedan pita drugog da li je još sa tom nekom, ovaj odgovori:
- Ma ne, nisam ... poteška je u društvu pa ... a i poslije prvog seksa zauzela stav ništa bez da se obavežem, a jedva smo nekoliko dana se kao zabavljali pa sam je otpilio ... što pitaš?
Ovaj drugi: - Ma bilo mi nezgodno reći ti ... i ja sam sa njom bio, ista priča, malo seksa i puno peglanja - brzo sam raskinuo ...
I kako je priča išla dalje dođoše do zaključka da njih dvojica nisu bili jedini, da postoji osnovana sumnja da je zabacila udicu i na još neke likove po istom lošem scenariju.
I kako da se momci postave prema tome?![]()
Da i ide dalje. Kud ćeš bolje?
Bolje grob nego desankaMatzan wrote:Bolje desanka nego grob!
Šta je danas više normalno?Walther wrote:nisam siguran da ima nesto dobro ili normalno u tome...Matzan wrote:Ova je super!Ramzess Veliki wrote: ... i onda kontaš kakvu ćeš ženit' ...![]()
I kako da se momci postave prema tome?![]()
Zar je dotle došlo?walter kurtz wrote:Bolje grob nego desankaMatzan wrote:Bolje desanka nego grob!
Ništa dobro niti normalno. Jedan od vidova sociopatskog ponašanja.Walther wrote:nisam siguran da ima nesto dobro ili normalno u tome...Matzan wrote: Ova je super!![]()
a mozda ima walter grube ruke...Matzan wrote:Zar je dotle došlo?walter kurtz wrote:Bolje grob nego desankaMatzan wrote:Bolje desanka nego grob!
Hajd', možda se neka i smiluje pa ti da.
A mozda su mu njezne ruke a grub k...csheilak wrote:
a mozda ima walter grube ruke...
a zvucis mi kao da je obratno, sorry...walter kurtz wrote:A mozda su mu njezne ruke a grub k...csheilak wrote:
a mozda ima walter grube ruke...
sheilak wrote:a zvucis mi kao da je obratno, sorry...walter kurtz wrote:A mozda su mu njezne ruke a grub k...c
Gabrielo wrote:Kad je nimfomanka.