Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gabrielo wrote:Kad ima profil na Badoo. Bas gledam, ima ih nekoliko da ih poznajem, ne bi nikad rekao da ce tako nisko pasti.
Tesko mi je shvatiti kakve muke su tebe mogle natjerati da posjecujes neku takvu stranicu i da ukaljas svoj dignitet takvim postupkom
Nije valjda da pises neki naucni visokoparni rad na temu?
Gabrielo wrote:Kad ima profil na Badoo. Bas gledam, ima ih nekoliko da ih poznajem, ne bi nikad rekao da ce tako nisko pasti.
Tesko mi je shvatiti kakve muke su tebe mogle natjerati da posjecujes neku takvu stranicu i da ukaljas svoj dignitet takvim postupkom
Radoznalost ... i ja sam malko povirio.
Mozda su i te vase uboge susjede i poznanice samo radoznale kao i vi, pa im nije tesko da zarone ni u blato da zadovolje znatizelju
Ako sam bacio pogled ne znaci da cu se registrovati tamo.
Normalne zene koje su sretne i zadovoljne svojim zivotom nemaju potrebu da si hrane ego na takvim stranicama.
Gabrielo wrote:Ako sam bacio pogled ne znaci da cu se registrovati tamo.
Normalne zene koje su sretne i zadovoljne svojim zivotom nemaju potrebu da si hrane ego na takvim stranicama.
Zasto si uopste imao potrebu da bacas pogled?
Registracija je jos samo jedan korak... nisi nista bolji, samo mozda nesto manje hrabar od njih.
Gabrielo wrote:Ako sam bacio pogled ne znaci da cu se registrovati tamo.
Zasto si uopste imao potrebu da bacas pogled?
Registracija je jos samo jedan korak... nisi nista bolji, samo mozda nesto manje hrabar od njih.
prog321 wrote:Kako ona od kuhanja i pranja ima vremena da bude radoznala?
...srecom, zene imaju svo vrijeme ovog svijeta bas ka i vi frajeri...a ne samo krka vela kuhinja i kad vasoj donjoj glavi cejf ...
Kažem ja drugu ne kupuj ženi mašinu za suđe, zajeb'o si se i za onu za veš. Dok su žene prale na ruke na potoku nisu imale vremena da se bave Badoo-om i Face'-om.
Ramzess Veliki wrote:
Kažem ja drugu ne kupuj ženi mašinu za suđe, zajeb'o si se i za onu za veš. Dok su žene prale na ruke na potoku nisu imale vremena da se bave Badoo-om i Face'-om.
kako si ti naivan, ramzesse...pa tad su imale savrsenu priliku. i izgovor.
Ramzess Veliki wrote:
a i izdrzljivije su sigurno bile.
Ovo drugo sigurno. Danas lipšu a ni ne zagriješ se ...
Ramzess Veliki wrote:
Ramzess Veliki wrote:
a i neki muskarci isto...
e za izgovore moras biti kreativna, pogotovo danas. prije kazes, dragi, odoh ja na potok oprat ovaj ves...i on povjeruje. jer sta ces inace raditi? sad ti vise ne vjeruju.
Ramzess Veliki wrote:
a i neki muskarci isto...
e za izgovore moras biti kreativna, pogotovo danas. prije kazes, dragi, odoh ja na potok oprat ovaj ves...i on povjeruje. jer sta ces inace raditi? sad ti vise ne vjeruju.
Pa gdje si ti Sheki ? Nema te godinama Jesi se to udala ?