alkalna_baterija wrote:tako vas je slatko vidjeti... tode, svaka cast na izboru![]()

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
alkalna_baterija wrote:tako vas je slatko vidjeti... tode, svaka cast na izboru![]()

Ona nije na vojnickomtodd_smith wrote:suti bolan, vidis da voli zena mlado meso, hocu da je tebi prebacimsupercali wrote:Mladji od tebe?todd_smith wrote:respo je mladji od mene sherbo, on ti je i ljepsi
previsoke kriterije imas, spusti malosupercali wrote: Ona nije na vojnickom
Sta imam spustati kad vojnicko zadovoljava kriterijetodd_smith wrote:previsoke kriterije imas, spusti malosupercali wrote: Ona nije na vojnickom
nema veze, ti ces sa sherbom, taman, bas ste slatki zajedno, pravo onosupercali wrote:Sta imam spustati kad vojnicko zadovoljava kriterijetodd_smith wrote:previsoke kriterije imas, spusti malosupercali wrote: Ona nije na vojnickom
Ne idem ja na vojnicko bez razloga
Jel' fotošop?Eurosa wrote:supercali wrote:Sherba mi je prijateljica purgerka i to je to
Moze jedino biti ona djeverusa ili kako se vec zove
Ona shaba alkalna eurosa i jos par forumasica
Eurosa jok, izuzimam se iz svih kombinacije koje imaju veze s tobom.Fala.
Nego danas mi drug zubotehnicar rece fazon za jos bjelje zube(ako je to uopce moguce) a prirodan i neabrazivan
![]()
shaba i alkalna su ok, ovu zaobidji, ne treba ti taj belaj bzvze, vjeruj misupercali wrote:Sherba mi je prijateljica purgerka i to je to
otkako mi se sherba prikaci, evo vec sijede pocelekiki-miki wrote:supercali wrote:Mladji od tebe?todd_smith wrote:respo je mladji od mene sherbo, on ti je i ljepsi
Todore kad ti to ostari?
Ti ces biti na celu djeverusaEurosa wrote:supercali wrote:Sherba mi je prijateljica purgerka i to je to
Eurosa jok, izuzimam se iz svih kombinacije koje imaju veze s tobom.Fala.
Nego danas mi drug zubotehnicar rece fazon za jos bjelje zube(ako je to uopce moguce) a prirodan i neabrazivan
![]()
HahaEurosa wrote:Jabukovo sirce
jeste, ali nemam 6 packkiki-miki wrote:Uh još kad skroz neko obrije glavutodd_smith wrote:ma ja sam lijep i da sam celav, nego eto uzalud se nadam![]()
Ove sto im ljubav ulazi na usta racunaju da je bolje imati bure piva od 6 flasa istogtodd_smith wrote:jeste, ali nemam 6 packkiki-miki wrote:Uh još kad skroz neko obrije glavutodd_smith wrote:ma ja sam lijep i da sam celav, nego eto uzalud se nadam![]()
Mladu cu ja na forum dovesti i sve sto je asocira na europu a da je zensko nek zove u djeveruseEurosa wrote:supercali wrote: Ti ces biti na celu djeverusa
I koji je fazon? Opet neces imati bijelje od mojih
smoto,mlada bira djeveruse a ne ti
Pakovanje mozes vidjeti a pipanje je samo po tapu za tocenje pivakiki-miki wrote:Todore - nemaš ni godina dovoljno![]()
![]()
Eh cali - tek kad vidim to pakovanje i opipam![]()
![]()
ja sam ko amilliana od danas imam 30 godinakiki-miki wrote:Todore - nemaš ni godina dovoljno![]()
![]()
Eh cali - tek kad vidim to pakovanje i opipam![]()
![]()
gradska raja samo svercasupercali wrote:Imat ce 5 kazni jer nije imao kartu
ja imam 21 a ti 20sherbett wrote:respo je stariji i od menetodd_smith wrote:respo je mladji od mene sherbo, on ti je i ljepsi
a ti si mi najlijepši
za ovo ostalo znamo da se salis, ali to da sam najljepsi to nije moguce da neko slazesherbett wrote:respo je stariji i od menetodd_smith wrote:respo je mladji od mene sherbo, on ti je i ljepsi
a ti si mi najlijepši