ma ja, rucni radovi i tako towhitelegend07 wrote:Negooo, šta fali mlinu???Najbolja je kafa iz mlina, ručno samljevena. To valjda svi znaju.
Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#151 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
-
whitelegend07
#152 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ozbiljno ti govorim, a ti se zezaj.Matijevic_Vlado wrote:ma ja, rucni radovi i tako towhitelegend07 wrote:Negooo, šta fali mlinu???Najbolja je kafa iz mlina, ručno samljevena. To valjda svi znaju.
Ono kafa nikad nije bila.
A o onim električnim "mlinovima" neću ni da pričam.
- SvojTiPos'o
#153 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Hebemu, ja nikako sad da povežem ovo njihovo fol maHanisanje sa stanjem na terenu.
Znam dosta baš normalnih cura, neružnih, obrazovanih i umjerenih u svakom smislu, koje čame čekajući ne bil se neki hairlija zahebo pa ih pozvao na kafu, a oni se polomiše oko ovih nafrakanih, praznoglavih grand-parada stajl profuknjača sa sve kandžama, koje na znaju jaje "ubit".
(Off topic: Jednom ja zalutala u neki poveći salon za nadogradnju noktiju (ne furam kandže inače, smetaju mi kad pravim pitu
), kunem se da me priča koju sam tamo čula što od uposlenica, što od "klijentele" bacila u dumanje nekih sedam dana, ta količina "inteligencije" i njihovih životnih prioriteta se ne da riječima opisat. Nakon toga sam prvi put priznala burazu da ni vama definitivno nije lako, no hajde da ne peglam sad s tim...)
DakleM, pitanje bi bilo sljedeće:
Zašto ( i koga
)lažete da vas to odbija, a polomiste se oko istih? 
Znam dosta baš normalnih cura, neružnih, obrazovanih i umjerenih u svakom smislu, koje čame čekajući ne bil se neki hairlija zahebo pa ih pozvao na kafu, a oni se polomiše oko ovih nafrakanih, praznoglavih grand-parada stajl profuknjača sa sve kandžama, koje na znaju jaje "ubit".
(Off topic: Jednom ja zalutala u neki poveći salon za nadogradnju noktiju (ne furam kandže inače, smetaju mi kad pravim pitu
Zašto ( i koga
- JThomas
#154 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
generalno, oko grand-parada koka se motaju isti takvi frajeri. krpa, zakrpa i to. "normalan" (
) frajer tu bez dobre glume i nema prolaza, to je drugi film, druga priča, drugi fazoni, druga očekivanja...
- kloniran
#155 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Jedan mali demant.SvojTiPos'o wrote:Hebemu, ja nikako sad da povežem ovo njihovo fol maHanisanje sa stanjem na terenu.
(Off topic: Jednom ja zalutala u neki poveći salon za nadogradnju noktiju (ne furam kandže inače, smetaju mi kad pravim pitu), kunem se da me priča koju sam tamo čula što od uposlenica, što od "klijentele" bacila u dumanje nekih sedam dana, ta količina "inteligencije" i njihovih životnih prioriteta se ne da riječima opisat. Nakon toga sam prvi put priznala burazu da ni vama definitivno nije lako, no hajde da ne peglam sad s tim...)
Zašto ( i koga)lažete da vas to odbija, a polomiste se oko istih?
Evo ja vec neko vrijeme da ne kazem par godina
Nebi vam Allah, Buda, Sihva i ostali glavnokomandujuci ugodili
p.s. i zaboravih napomenuti kako se cesto i meni zali kako ne moze da nađe momka jer je nece niko
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#156 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
nece je niko osim tebe, a ona nece samo tebe. ima tu problemkloniran wrote:Jedan mali demant.SvojTiPos'o wrote:Hebemu, ja nikako sad da povežem ovo njihovo fol maHanisanje sa stanjem na terenu.
(Off topic: Jednom ja zalutala u neki poveći salon za nadogradnju noktiju (ne furam kandže inače, smetaju mi kad pravim pitu), kunem se da me priča koju sam tamo čula što od uposlenica, što od "klijentele" bacila u dumanje nekih sedam dana, ta količina "inteligencije" i njihovih životnih prioriteta se ne da riječima opisat. Nakon toga sam prvi put priznala burazu da ni vama definitivno nije lako, no hajde da ne peglam sad s tim...)
Evo ja vec neko vrijeme da ne kazem par godinazovem jednu od ovih finih sto ti velis sto came cekajuci da ih neko pozove, i svaki put izmotavanje, a kad je u raji, bio ja tu ili ne, prica kako ne moze nikog da nađe pa ni za kafu
, a svi je u zvijezde ukivaju kako je fina lijepa dobra postena, bla bla bla
![]()
Nebi vam Allah, Buda, Sihva i ostali glavnokomandujuci ugodili
p.s. i zaboravih napomenuti kako se cesto i meni zali kako ne moze da nađe momka jer je nece niko
- kloniran
#157 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
I ja sam dosao do istog zakljuckaMatijevic_Vlado wrote: nece je niko osim tebe, a ona nece samo tebe. ima tu problem
- fantom slobode
#158 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kloniran wrote:I ja sam dosao do istog zakljuckaMatijevic_Vlado wrote: nece je niko osim tebe, a ona nece samo tebe. ima tu problem, doduse sad je necu ni ja
- kloniran
#159 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
fantom slobode wrote:kloniran wrote:I ja sam dosao do istog zakljuckaMatijevic_Vlado wrote: nece je niko osim tebe, a ona nece samo tebe. ima tu problem, doduse sad je necu ni ja
ne valja nekad ni izlaziti u susret ljudima...
![]()
umisle se...
![]()
ta ti je na mjestu
- Država
#160 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Daj ba... Ko se polomi oko Pinkuša? Polomiše se oni koji su isti k'o i one. Evo je nikada ne bih imao ništa ni sa jednom od njih. Eto.SvojTiPos'o wrote:Hebemu, ja nikako sad da povežem ovo njihovo fol maHanisanje sa stanjem na terenu.
- kloniran
#161 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
uskrsno_respo wrote:reci joj da se javi na forum sto se tice kafe
-
whitelegend07
#162 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
+1 za @Državu.Država wrote:Daj ba... Ko se polomi oko Pinkuša? Polomiše se oni koji su isti k'o i one. Evo je nikada ne bih imao ništa ni sa jednom od njih. Eto.SvojTiPos'o wrote:Hebemu, ja nikako sad da povežem ovo njihovo fol maHanisanje sa stanjem na terenu.
- kombajn
#163 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Kad se ne ponasa kao dama, nego kao klosar. Prvenstveno mislim na psovke i onu spiku haveru...
I kad vidim da pije pivu klipacu. Alkohol je uredu, al' pij nesto iz case...
I kad vidim da pije pivu klipacu. Alkohol je uredu, al' pij nesto iz case...
-
adore
#164 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Turbo folk stil:
odjeća koja ti ne ostavlja ništa o čemu možeš maštati (sve je već tu),
skoro pa bijela ravna duga turbo folk kosa,
totalno nepoznavanje materije (materija = bilo šta)
previše šminke (daj mi bar tračak nade šta me čeka sutra)
odjeća koja ti ne ostavlja ništa o čemu možeš maštati (sve je već tu),
skoro pa bijela ravna duga turbo folk kosa,
totalno nepoznavanje materije (materija = bilo šta)
previše šminke (daj mi bar tračak nade šta me čeka sutra)
- SvojTiPos'o
#165 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ti imaš drugi problem,bojim se da se nijedna ne uklapa u onu tvoju listu željaDržava wrote:Daj ba... Ko se polomi oko Pinkuša? Polomiše se oni koji su isti k'o i one. Evo je nikada ne bih imao ništa ni sa jednom od njih. Eto.SvojTiPos'o wrote:Hebemu, ja nikako sad da povežem ovo njihovo fol maHanisanje sa stanjem na terenu.
Ma jesam ga malo izgeneralizirala, evo priznajem. Ali moj subjektivni doživljaj je da velika većina ne razmišlja tako, nažalost.
I sad dok ova normalna jadna uspije nekako da i naleti na nekog ko ne traži ovu ko s Pinka, sjebe je to što je nekad u srednjoškolskim danima ganjala rukomet, pa joj eto jbg ruka ko lopata sirotanovićka
- JThomas
#166 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
nije ni "normalnim" baš maslo uvijek za ramazana. otpile i one ponekad nekoga ko ih zovne na kafu, a onda kukaju kako niko ne prilazi i ne pita.
- SvojTiPos'o
#167 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Slažem se.
I nećemo više, neko će nas žikkk.
I nećemo više, neko će nas žikkk.
- MedenoSrce
#168 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
JThomas wrote:nije ni "normalnim" baš maslo uvijek za ramazana. otpile i one ponekad nekoga ko ih zovne na kafu, a onda kukaju kako niko ne prilazi i ne pita.
a trebale bi prihavatiti svaki poziv na kafu, znaš ti bolje od toga.
one su same jer biraju, nisu sigurno same jer su muškarci izbirljivi.
- JThomas
#169 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
u tome i jeste poenta. biraju, a kukaju da im niko ne prilazi. i onaj ko ti se ne svidi je ipak neko, a ne niko...
-
pakica_
#170 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kloniran wrote: Nebi vam Allah, Buda, Sihva i ostali glavnokomandujuci ugodili

- MedenoSrce
#171 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
taj neko je "bilo ko" a niko je "neko"a kuknjava je naš nacionalni hobi koji se polako pretvara u profesiju
ma @paki neko je il' sretan il' nije sretan nema te osobe koja će nekoga učiniti sretnim
ma @paki neko je il' sretan il' nije sretan nema te osobe koja će nekoga učiniti sretnim
-
betametazon
#172 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Iz istog razloga zbog kojeg vi lazete na onoj tamo temiSvojTiPos'o wrote:
- SvojTiPos'o
#173 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ufff, a ja mislila JA generaliziram...JThomas wrote:u tome i jeste poenta. biraju, a kukaju da im niko ne prilazi. i onaj ko ti se ne svidi je ipak neko, a ne niko...
I što reče Medeno srce, valjda treba da pišne od sreće što joj se bilo ko javio. A šta ako frajer ima nenjegovane laktove?
- JThomas
#174 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
vidiš, ti si sama napisala da znaš dosta normalnih, "neružnih" i obrazovanih cura koje "čame čekajući" da ih neko pozove na kafu. ja ne mislim da je tako. nego biraju, i treba da biraju, al' to nije isto k'o da ih niko ne zove na kafu. to ti je k'o ono kad pred punim ormarom nemaš šta da obučeš.
- kloniran
#175 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Greška na početku zadatka, haj sve ponovopakica_ wrote:kloniran wrote: Nebi vam Allah, Buda, Sihva i ostali glavnokomandujuci ugodili