Najvise volim vidjeti zensko bez grama bilo kakve sminke. Tad sam bar 95% siguran da znam u sta gledamGretta wrote:Odbija li vas kad djevojka nije nikako našminkana, i suprotno, kad je upadno našminkana do te mjere da ju je rizik zagrliti?
Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- kloniran
#1401 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
- Logovan
#1402 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ne odbija. Čak mi je i bolje tako, nego upadno našminkana.Gretta wrote:Odbija li vas kad djevojka nije nikako našminkana, i suprotno, kad je upadno našminkana do te mjere da ju je rizik zagrliti?
- BHfanatik
#1403 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Zene stvarno znaju pretjerati sa puderima i laznim tenom to izgleda ovako drage dame pa vi vidite.

- Gretta
#1404 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
.
Last edited by Gretta on 13/02/2015 11:43, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1405 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Jarani ne postoje, seks je uvijek tu neđe u jaranstvu, činjenica. 
- Mračajski proto
#1406 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Glupost. Obično jedno od to dvoje kad-tad ''pukne'' i onda je havarija.
- Gretta
#1407 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
.
Last edited by Gretta on 13/02/2015 11:54, edited 1 time in total.
- Gretta
#1408 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
I na profilnoj?Woole Triwunovich wrote:Jarani ne postoje, seks je uvijek tu neđe u jaranstvu, činjenica.
- duminjo
#1409 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ako su u pitanju kolege i prijatelji, vise njih..znaci da je to vise onako povrsno neko prijateljstvo i usputno pa tako nema onda nekih znacajnijih druzenja sa tim muskim prijateljima?Gretta wrote:A odbija li vas (smeta li vam) kada vaša dama ima puno muških kolega/prijatelja? (ne otvaram temu DA LI MUŠARCI I ŽENE MOGU BITI PRIJATELJI-to je posebna priča) nego me čisto interesuje vaše posmatranje tog odnosa. I da li se kroz vašu vezu podrazumijeva da će se ta muško-ženska prijateljstva malo "prorijediti" ?
inace sto se tice shvatanja tih prijateljskih odnosa, vi zene ste malo naivne (necu reci glupe, samo zato sto to nije fino) jer ne postoji muskarac koji vas ne bi prislonuo uz zid ako ste privlacne, ma koliko se vama cinilo da je on samo jaran.
sto se mene tice, ne bih volio da mi djevojka ima nekog jarana sa kojim ce vise od jednom u mjesecu ici na kafu.
je*iga, sve to opet zavisi od ozbiljnosti veze, koliko ste u vezi, godine...malo je povrsno pitanje ali uglavnom bolje sa sto manje tih muskih "prijatelja"
- fatamorgana
#1410 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Ništa samo što ovdje postoji realna opasnost da čovjek zabije gol u kauč,Ujedam wrote:šta imaš protiv tigricaultima_palabra wrote:Bilo kakva odjeća sa tigrastim/leopard uzorcima![]()
- Gretta
#1411 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
duminjo wrote:
ako su u pitanju kolege i prijatelji, vise njih..znaci da je to vise onako povrsno neko prijateljstvo i usputno pa tako nema onda nekih znacajnijih druzenja sa tim muskim prijateljima?
inace sto se tice shvatanja tih prijateljskih odnosa, vi zene ste malo naivne (necu reci glupe, samo zato sto to nije fino) jer ne postoji muskarac koji vas ne bi prislonuo uz zid ako ste privlacne, ma koliko se vama cinilo da je on samo jaran.
sto se mene tice, ne bih volio da mi djevojka ima nekog jarana sa kojim ce vise od jednom u mjesecu ici na kafu.
je*iga, sve to opet zavisi od ozbiljnosti veze, koliko ste u vezi, godine...malo je povrsno pitanje ali uglavnom bolje sa sto manje tih muskih "prijatelja"
Što je sigurno sigurno
A to što kažeš da smo naivne-- joj nisam sigurna da je to naivnost, to je više slab karakter i nedostatak odlučnosti- Garantujem ti da svaka djevojka može osjetiti kada se razvija hemija kod prijatelja/kolege prema njoj. Eh, ona to, AKO ZELI, moze zaustaviti. Može lijepo zaustaviti, ne mora sačekati ishod i može spriječiti krah prijateljstva..
Aaa, da potvrdim naivnost koju si pomenuo:), zar stvarno ne postoji muškarac, prijatelj, kolega koji će nju posmatrati samo kao kolegicu/prijateljicu , tj. kojem ona neće raspaljivati maštu, još gore, koji će to i pokušati sprovesti u djelo?? Nije valjda da sam naivna
- Gretta
#1412 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
fatamorgana wrote:Ništa samo što ovdje postoji realna opasnost da čovjek zabije gol u kauč,Ujedam wrote:šta imaš protiv tigricaultima_palabra wrote:Bilo kakva odjeća sa tigrastim/leopard uzorcima![]()
ahahhahahhhahhahaahah ludo jedna
- duminjo
#1413 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
htio sam ja i te zenske senzore prokomentarisati ali mi se nije dalo bas previse pisati da ne bude referat, ipak ima tema gdje zene pitaju muskarce a ovo je neka druga tema. fazon je, bar ja mislim tako, da zene jednostavno vole paznju bez obzira sto su svjesne da ih jaran zeli povalit i dalje glume kao da to nije tako i same sebe ubjedjuju da su samo jarani i da se jaranski gledaju a sigurno skoro svaka zna sta bi se desilo da kazu svojim drugovima "hajmo u krevet".Gretta wrote:
Što je sigurno sigurnoI obratno, bolje je sa što manje prijateljica- nema veze što se "od malih nogu znaju" - jer baš zato može ljubomora da izraste- ljubomora što sam joj uzela dobrog prijatelja , "brata" kako one vole kazati.
A to što kažeš da smo naivne-- joj nisam sigurna da je to naivnost, to je više slab karakter i nedostatak odlučnosti- Garantujem ti da svaka djevojka može osjetiti kada se razvija hemija kod prijatelja/kolege prema njoj. Eh, ona to, AKO ZELI, moze zaustaviti. Može lijepo zaustaviti, ne mora sačekati ishod i može spriječiti krah prijateljstva..
Aaa, da potvrdim naivnost koju si pomenuo:), zar stvarno ne postoji muškarac, prijatelj, kolega koji će nju posmatrati samo kao kolegicu/prijateljicu , tj. kojem ona neće raspaljivati maštu, još gore, koji će to i pokušati sprovesti u djelo?? Nije valjda da sam naivna![]()
Ali stojim iza svojih riječi da žene imaju neki "senzor" i zahvaljujući kojem mogu osjetiti "pogrešan tok" komunikacije
A sto se tice ovog jesil ti naivna pa mislis da postoje muskarci koje nece povalit kolegicu, nisi naivna jer ipak ih ima. a to su:
1 pederi i
2 oni koji vole svoju toliko da ne zele drugu (ima i takvih
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1414 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Takve zajebe ta draga pa i oni postanu normalni.duminjo wrote: 2 oni koji vole svoju toliko da ne zele drugu (ima i takvih)
- duminjo
#1415 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ma nije ba..bio sam ozbiljan kad sam ovo pisao i stvarno nas ima ovakvihWoole Triwunovich wrote:Takve zajebe ta draga pa i oni postanu normalni.duminjo wrote: 2 oni koji vole svoju toliko da ne zele drugu (ima i takvih)
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1416 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Pa znam da ima.. Dok ih ne zajebe draga, tako to ide jbg. 
- duminjo
#1417 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
bojim se da se ne slazemo..al nebitno 
- JoeyTribbiani
#1418 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Woole Triwunovich wrote:Takve zajebe ta draga pa i oni postanu normalni.duminjo wrote: 2 oni koji vole svoju toliko da ne zele drugu (ima i takvih)
- ultima_palabra
#1419 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
So trueWoole Triwunovich wrote:Takve zajebe ta draga pa i oni postanu normalni.duminjo wrote: 2 oni koji vole svoju toliko da ne zele drugu (ima i takvih)
-
rasuta_riza
#1420 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Hrdjavu qurcu i dlaka smeta
, ako mi se žensko svidi, ništa me ne odbija kod nje, ako valja - valja i sa manama i vrlinama., sveca li vam muhanatog 
- JoeyTribbiani
#1421 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Haj' ne ulizuj se
Meni smeta: kad je zadrta i uskih pogleda na život; kad je u fazonu pjevačica sa pinktv-a; kad je previše interesuje šta će reć' komšiluk; kad ne zna da uživa u trenutku (jebi ga, meni to nekad nedostaje i ne treba mi neka koja je po tom pitanju još gora od mene); kad je previše ljubomorna (ne bi valjalo ni da je baš boli kita, sredina neka eto, ono zna bit djevojka i simpatična tad
); kad joj je se vokabular sastoji od "joj ocam', bratam', dedem'. Eto, fino sam nadrobio večeras.
Meni smeta: kad je zadrta i uskih pogleda na život; kad je u fazonu pjevačica sa pinktv-a; kad je previše interesuje šta će reć' komšiluk; kad ne zna da uživa u trenutku (jebi ga, meni to nekad nedostaje i ne treba mi neka koja je po tom pitanju još gora od mene); kad je previše ljubomorna (ne bi valjalo ni da je baš boli kita, sredina neka eto, ono zna bit djevojka i simpatična tad
- tendzera
#1422 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Taman onoliko koliko su dugi noktihonky tonk wrote:koliko vas odbijaju dugi, dugi nokti?
- Ramzess Veliki
#1423 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Podržavam.kloniran wrote:Najvise volim vidjeti zensko bez grama bilo kakve sminke. Tad sam bar 95% siguran da znam u sta gledamGretta wrote:Odbija li vas kad djevojka nije nikako našminkana, i suprotno, kad je upadno našminkana do te mjere da ju je rizik zagrliti?
- WildRedRose
#1424 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
jes' ali kada je to zensko lijepo bez grama sminke.. da je bzvz sve se bojim da bi je gledali 
- Ramzess Veliki
#1425 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Pa da ...WildRedRose wrote:jes' ali kada je to zensko lijepo bez grama sminke.. da je bzvz sve se bojim da bi je gledali