Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
punta

#476 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by punta »

sorcerer wrote:gomila idiota koji poslije utakmice voze pocasni krug 30km/h i prolaze kroz crveno svjetlo
hahaha svi kao vole a kad se zarati sve i jedan ce da pobjegnu smijesni su
i uzdizu onog malog đeku kojeg smo na otoci do prije 10 godina tukli ko vola u kupusu
uzdizu ga za ono za sta on prima stotine hialjada maraka
i koji mentalno retardiranom djecaku psuje
http://www.youtube.com/watch?v=OS-cGyiBIpw

inace vezano za temu oni koji se prestrojavaju u raskrsnici
ne daju zmigavac
sviraju da krenem na zuto
na 100m od semafora kod televizije vec blica zeleno i tad usporavam jer necu da me slika a on iza blica ili svira

svasta se skotrljalo u grad
insomnia78

#477 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

Sta ima graDŽanine, patrioto

s' moje sokocalo
kockica_kockica

#478 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kockica_kockica »

Sid the sloth wrote:
un1ted wrote:Mislim da je kolega gore misio na sviranje kada se upali zuto, ili milisekundu nakon sto se upali zeleno :)
Iskreno, to nisam doživio. Ne vidim razlog da ti neko svira ako se tek upalilo žuto zato sam mislio na ovo što sam napisao. Definitivno nema smisla trubiti nekome ako je milisekundu sporiji od tebe pri kretanju :)
btw. mislim da je kockica kolegica :)

Ima svakavih vozaca... i desava se da se upali zuto i u toj milisekundi nervozni vozac pocne trubiti... ima jedan sa skodom octaviom sto cesto vozi iza mene uz bivsu skerlicevu.. ujutro zna biti guzva nizbrdo, i cesto vozaci ne ostave prostor za one koji idu prema gore na skretanje u VAncasa ulicu... taj lik je neponovljiv... on trubi ko mahnit... kao da ja mogu preskocit auto koje se isprijecilo izmedju mene i ulice odnosno kao da taj lik moze bilo sta uraditi u koloni...

ja stvarno ne znam sta postize s tom trubom osim sto izaziva bijes svih sudionika u voznji :mrgreen:
kockica_kockica

#479 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

goran16v wrote:
Sid the sloth wrote:
un1ted wrote:Mislim da je kolega gore misio na sviranje kada se upali zuto, ili milisekundu nakon sto se upali zeleno :)
Iskreno, to nisam doživio. Ne vidim razlog da ti neko svira ako se tek upalilo žuto zato sam mislio na ovo što sam napisao. Definitivno nema smisla trubiti nekome ako je milisekundu sporiji od tebe pri kretanju :)
Svako ko vozi kroz sarajevsku spicu bar jednom dnevno dozivi taj slucaj, a na tvoju srecu ocigleno jos uvijek isi bio ispred nervoznog taksiste.

:D o tom fenomenu govorim :thumbup:
punta

#480 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by punta »

taksiste su među najgorim a sto se mene tice moze da svira kolko hoce
ako se lijepi iza mene odma mu upalim zadnji maglenjak
JOINT_1921
Vozim: odlično

#482 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by JOINT_1921 »

Auu, ovi papci su najgori vala... Za ovo bih trajno oduzimao vozacku...
Better Man

#483 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Better Man »

kockica_kockica wrote:
Sid the sloth wrote:

Ima svakavih vozaca... i desava se da se upali zuto i u toj milisekundi nervozni vozac pocne trubiti... ima jedan sa skodom octaviom sto cesto vozi iza mene uz bivsu skerlicevu.. ujutro zna biti guzva nizbrdo, i cesto vozaci ne ostave prostor za one koji idu prema gore na skretanje u VAncasa ulicu... taj lik je neponovljiv... on trubi ko mahnit... kao da ja mogu preskocit auto koje se isprijecilo izmedju mene i ulice odnosno kao da taj lik moze bilo sta uraditi u koloni...

ja stvarno ne znam sta postize s tom trubom osim sto izaziva bijes svih sudionika u voznji :mrgreen:
Vjerovatno je riječ o liku koji vozi sivu Octaviu 1, koja je sva izudarana i izgrebana!
kockica_kockica

#484 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Better Man wrote:
kockica_kockica wrote:
Sid the sloth wrote: Iskreno, to nisam doživio. Ne vidim razlog da ti neko svira ako se tek upalilo žuto zato sam mislio na ovo što sam napisao. Definitivno nema smisla trubiti nekome ako je milisekundu sporiji od tebe pri kretanju :)

Vjerovatno je riječ o liku koji vozi sivu Octaviu 1, koja je sva izudarana i izgrebana!
:mrgreen: da da :mrgreen:
Comrad

#485 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Comrad »

Kad mamlazi stanu na sred ceste bez zmigavca, bez icega, niti gleda, nista...samo stane ili vozi 10 na h, trazi nesta... parkiraj auto i trazi.

Jucer idem tamo Bijedicevom, kad stuha odjednom stade ispred mene i poce vozit 5 km/h, ja kontam vjerovatno ce skrenut, krenem da je preteknem, kad ona na gas, ajd reko ok, kad opet uspori, ja opet ponovo da preteknem kad ona krenu i stade onda opet...seljanka se docepala auta, pa je li toliki problem upaliti zmigavce... I eto, dovoljna je mala nepaznja da takvog tokmaka lupis...
Qler

#486 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Qler »

novi.dan.nova.nafaka wrote:Image
Image
Nisam jednom u ovoj situaciji dok je debelo crveno krenuo naprijed.. i lola se zaleti pa da vidis kad na pola sina skonta da se zajebo...
novi.dan.nova.nafaka

#487 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by novi.dan.nova.nafaka »

Qler wrote:Nisam jednom u ovoj situaciji dok je debelo crveno krenuo naprijed.. i lola se zaleti pa da vidis kad na pola sina skonta da se zajebo...
Ni ova ti nije loša komšija...
sorcerer

#488 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

samo malo krenes i svirnes svaki put ode taj delegat ,isprobano vise puta :D
johntra

#489 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by johntra »

Može li ova slika poslužiti kao dokaz drotovima za upućivanje prekršajnog naloga ovom stručnjaku? Jedino što se može vaditi na to da je ostao zadnji u koloni...
novi.dan.nova.nafaka

#490 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by novi.dan.nova.nafaka »

johntra wrote:Može li ova slika poslužiti kao dokaz drotovima za upućivanje prekršajnog naloga ovom stručnjaku? Jedino što se može vaditi na to da je ostao zadnji u koloni...
Nije ostao zadnji u koloni, fino nas sve zaobišao. :)
Pravo je pitanje - da li zaista ova slika može služiti kao dokaz !?
petunija

#491 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by petunija »

Nerviraju me papci koji voze po pješačkim zonama (Ferhadiji posebno, kad će se to zabraniti? :x ) ili oni što voze jednosmjernom u suprotnom smjeru, da uštede 3 kapi goriva
kakavdanakneiskustvu

#492 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kakavdanakneiskustvu »

novi.dan.nova.nafaka wrote:
johntra wrote:Može li ova slika poslužiti kao dokaz drotovima za upućivanje prekršajnog naloga ovom stručnjaku? Jedino što se može vaditi na to da je ostao zadnji u koloni...
Nije ostao zadnji u koloni, fino nas sve zaobišao. :)
Pravo je pitanje - da li zaista ova slika može služiti kao dokaz !?

ne može
MOSALJOZE

#493 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Ono kad je ograničenje 60 a on/ona vozi 30-40 km/h :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Edin H.

#494 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Edin H. »

[quote="novi.dan.nova.nafaka"]Image

Cudo mu oni nisu priletitli da mu operu sajbu :shock:
MOSALJOZE

#495 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Ili ti ko levat čekaš da skreneš onaj semafor nikad da se upali i on hladno iz trake koja vodi pravo skrene i ubaci se :oops:
chelo

#496 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by chelo »

...i tada se cetvorka upali, a ne ide se naprijed.
mayab

#497 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mayab »

Ovih dana kada ne vozi Gras, velika je guzva sa autima, i onda ima gomila likova koji ne kontaju da je situacija vanredna i vozikaju se hladno ostavljajuci 50m i vise rastojanja do prvog auta ispred njih!
Kako bi te takve napucao.... :x
goran16v

#499 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Osim sto ovo nije bas automobil marke Hyundai nego RAV4, raduje vijest da je cijena pite u Forinu skocila 40KM! :lol:
MOSALJOZE

#500 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Vidi ovog što ga piše.Pauk i nosi ga.Još guzva u gradu.I onda kaze što dodjem kući nadr*an.Eto zbog debila
Post Reply