Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sorcerer wrote:gomila idiota koji poslije utakmice voze pocasni krug 30km/h i prolaze kroz crveno svjetlo
hahaha svi kao vole a kad se zarati sve i jedan ce da pobjegnu smijesni su
i uzdizu onog malog đeku kojeg smo na otoci do prije 10 godina tukli ko vola u kupusu
uzdizu ga za ono za sta on prima stotine hialjada maraka
i koji mentalno retardiranom djecaku psuje http://www.youtube.com/watch?v=OS-cGyiBIpw
inace vezano za temu oni koji se prestrojavaju u raskrsnici
ne daju zmigavac
sviraju da krenem na zuto
na 100m od semafora kod televizije vec blica zeleno i tad usporavam jer necu da me slika a on iza blica ili svira
un1ted wrote:Mislim da je kolega gore misio na sviranje kada se upali zuto, ili milisekundu nakon sto se upali zeleno
Iskreno, to nisam doživio. Ne vidim razlog da ti neko svira ako se tek upalilo žuto zato sam mislio na ovo što sam napisao. Definitivno nema smisla trubiti nekome ako je milisekundu sporiji od tebe pri kretanju
btw. mislim da je kockica kolegica
Ima svakavih vozaca... i desava se da se upali zuto i u toj milisekundi nervozni vozac pocne trubiti... ima jedan sa skodom octaviom sto cesto vozi iza mene uz bivsu skerlicevu.. ujutro zna biti guzva nizbrdo, i cesto vozaci ne ostave prostor za one koji idu prema gore na skretanje u VAncasa ulicu... taj lik je neponovljiv... on trubi ko mahnit... kao da ja mogu preskocit auto koje se isprijecilo izmedju mene i ulice odnosno kao da taj lik moze bilo sta uraditi u koloni...
ja stvarno ne znam sta postize s tom trubom osim sto izaziva bijes svih sudionika u voznji
un1ted wrote:Mislim da je kolega gore misio na sviranje kada se upali zuto, ili milisekundu nakon sto se upali zeleno
Iskreno, to nisam doživio. Ne vidim razlog da ti neko svira ako se tek upalilo žuto zato sam mislio na ovo što sam napisao. Definitivno nema smisla trubiti nekome ako je milisekundu sporiji od tebe pri kretanju
Svako ko vozi kroz sarajevsku spicu bar jednom dnevno dozivi taj slucaj, a na tvoju srecu ocigleno jos uvijek isi bio ispred nervoznog taksiste.
Ima svakavih vozaca... i desava se da se upali zuto i u toj milisekundi nervozni vozac pocne trubiti... ima jedan sa skodom octaviom sto cesto vozi iza mene uz bivsu skerlicevu.. ujutro zna biti guzva nizbrdo, i cesto vozaci ne ostave prostor za one koji idu prema gore na skretanje u VAncasa ulicu... taj lik je neponovljiv... on trubi ko mahnit... kao da ja mogu preskocit auto koje se isprijecilo izmedju mene i ulice odnosno kao da taj lik moze bilo sta uraditi u koloni...
ja stvarno ne znam sta postize s tom trubom osim sto izaziva bijes svih sudionika u voznji
Vjerovatno je riječ o liku koji vozi sivu Octaviu 1, koja je sva izudarana i izgrebana!
Sid the sloth wrote:
Vjerovatno je riječ o liku koji vozi sivu Octaviu 1, koja je sva izudarana i izgrebana!
Kad mamlazi stanu na sred ceste bez zmigavca, bez icega, niti gleda, nista...samo stane ili vozi 10 na h, trazi nesta... parkiraj auto i trazi.
Jucer idem tamo Bijedicevom, kad stuha odjednom stade ispred mene i poce vozit 5 km/h, ja kontam vjerovatno ce skrenut, krenem da je preteknem, kad ona na gas, ajd reko ok, kad opet uspori, ja opet ponovo da preteknem kad ona krenu i stade onda opet...seljanka se docepala auta, pa je li toliki problem upaliti zmigavce... I eto, dovoljna je mala nepaznja da takvog tokmaka lupis...
Može li ova slika poslužiti kao dokaz drotovima za upućivanje prekršajnog naloga ovom stručnjaku? Jedino što se može vaditi na to da je ostao zadnji u koloni...
johntra wrote:Može li ova slika poslužiti kao dokaz drotovima za upućivanje prekršajnog naloga ovom stručnjaku? Jedino što se može vaditi na to da je ostao zadnji u koloni...
Nije ostao zadnji u koloni, fino nas sve zaobišao.
Pravo je pitanje - da li zaista ova slika može služiti kao dokaz !?
Nerviraju me papci koji voze po pješačkim zonama (Ferhadiji posebno, kad će se to zabraniti? ) ili oni što voze jednosmjernom u suprotnom smjeru, da uštede 3 kapi goriva
johntra wrote:Može li ova slika poslužiti kao dokaz drotovima za upućivanje prekršajnog naloga ovom stručnjaku? Jedino što se može vaditi na to da je ostao zadnji u koloni...
Nije ostao zadnji u koloni, fino nas sve zaobišao.
Pravo je pitanje - da li zaista ova slika može služiti kao dokaz !?
...i tada se cetvorka upali, a ne ide se naprijed.
Ovih dana kada ne vozi Gras, velika je guzva sa autima, i onda ima gomila likova koji ne kontaju da je situacija vanredna i vozikaju se hladno ostavljajuci 50m i vise rastojanja do prvog auta ispred njih!
Kako bi te takve napucao....