Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
condy

#2626 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

Ja volim sirnuti gradskim svirenama :D
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#2627 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

Bilki wrote:da mi nisi htio reci, vidim jako si mi obrazovan, obrazujes se po vukaliji :lol: meni nebi trebalo ni zamjeriti niti na gramatickim greskama niti na falsh rijecima, s*obzirom koliko sam ucio nas jezik, al ajd budi ti meni i dalje pametan i tvrdoglav, uvjek pokusajes biti najpametniji, imas li ti sta drugo u zivotu raditi osim sto si nonstop na forumu i prosipas pamet, moras priznati da je malo mnogo za 4 mjeseca kako si napravio novi nick da nabijes 1200 postova, pa ispast ce ti oci jadan ne bio, haman te nitko u RL ne jebe ni za suhu sljivu pa pokusajes ovdje svoj ego da lijecis

jos jedan online psiholog...ja kolko vas ima....vidim znas sve o meni ..
ne radim nista u zivotu,zivim na forumu ,jel mi to zavidis?
dzabe ti sto si ucio kad nisi naucio ....nije pokusajes,vec pokusavas 8-)
nego samo da ti kazem :

kad god budes stijo ti stisni svirenu :lol: :lol: :lol:

@ condy pise se graCkim :)
condy

#2628 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

bitanga_sa_otesa wrote:
Bilki wrote:da mi nisi htio reci, vidim jako si mi obrazovan, obrazujes se po vukaliji :lol: meni nebi trebalo ni zamjeriti niti na gramatickim greskama niti na falsh rijecima, s*obzirom koliko sam ucio nas jezik, al ajd budi ti meni i dalje pametan i tvrdoglav, uvjek pokusajes biti najpametniji, imas li ti sta drugo u zivotu raditi osim sto si nonstop na forumu i prosipas pamet, moras priznati da je malo mnogo za 4 mjeseca kako si napravio novi nick da nabijes 1200 postova, pa ispast ce ti oci jadan ne bio, haman te nitko u RL ne jebe ni za suhu sljivu pa pokusajes ovdje svoj ego da lijecis

nego samo da ti kazem :

Stijo sam reci grackim ali nisam bio siguran :D
Trti do smrti

#2629 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Trti do smrti »

condy wrote:
bitanga_sa_otesa wrote:

nego samo da ti kazem :

Stijo sam reknut grackim al nisam bijo siguran :mrgreen: ccc nista nejznate
condy

#2630 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

Trti do smrti wrote:

Stijo sam reknut grackim al nisam bijo siguran :mrgreen: ccc nista nejznate
:lol: :lol: :lol:

:thumbup:
Bilki

#2631 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bilki »

niti sam psiholog nit me mozes ucutkati zbog mojih gramatickih gresaka, a da si puno na forumu jesi bogami, pa da si toliko pisao dok si u skoli bio, bio bi najmanje doktor nauka :lol: 1200 postova za 4 mjeseca, ne govori mi to da si dobar pisac nego da si tvrdoglava bitanga pa zelis svakom loncu biti poklopac, bubnes nesto kao maxim pa onda to u nedogled branis, to mogu samo oni koji nisu svaceni u RL, pa dobro treba biti neko mudo i na forumu, nije da ne treba :lol:
condy

#2632 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

Bilki wrote:niti sam psiholog nit me mozes ucutkati zbog mojih gramatickih gresaka, a da si puno na forumu jesi bogami, pa da si toliko pisao dok si u skoli bio, bio bi najmanje doktor nauka :lol: 1200 postova za 4 mjeseca, ne govori mi to da si dobar pisac nego da si tvrdoglava bitanga pa zelis svakom loncu biti poklopac, bubnes nesto kao maxim pa onda to u nedogled branis, to mogu samo oni koji nisu svaceni u RL, pa dobro treba biti neko mudo i na forumu, nije da ne treba :lol:
Pa nije to toliko puno postova za četri mjeseca :)
To znači 300 postova mjesečno odnosno 10 dnevno !!!

Deset postova je deset minuta.... tristo postova je pet sati, a 1200 postova je dvadeset sati....taman jos četri sata i provesce na forumu jedan dan :D
bitanga_sa_otesa

#2633 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Bilki wrote:niti sam psiholog nit me mozes ucutkati zbog mojih gramatickih gresaka, a da si puno na forumu jesi bogami, pa da si toliko pisao dok si u skoli bio, bio bi najmanje doktor nauka :lol: 1200 postova za 4 mjeseca, ne govori mi to da si dobar pisac nego da si tvrdoglava bitanga pa zelis svakom loncu biti poklopac, bubnes nesto kao maxim pa onda to u nedogled branis, to mogu samo oni koji nisu svaceni u RL, pa dobro treba biti neko mudo i na forumu, nije da ne treba :lol:

svaka cast polozio si doktorat iz forumske parapsihologije ,evo upravo ti je odstampana diploma i zahvalnica.
navrati po nju sutra od 12-podne,adresa je ulica zrtava turbofolka do br. tlinest .
condy

#2634 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

pa da si toliko pisao dok si u skoli bio, bio bi najmanje doktor nauka :lol: 1200 postova za 4 mjeseca
Ispade da je proveo jedan dan u školi bio bi doktor nauka :lol:

Bil to mogao :D
Last edited by condy on 25/07/2014 15:24, edited 1 time in total.
esso_sa

#2635 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by esso_sa »

condy wrote:

Deset postova je deset minuta.... tristo postova je pet sati, a 1200 postova je dvadeset sati....taman jos četri sata i provesce na forumu jedan dan :D
Kol'ko je to ? 250 hiljada dinara ??? a posten narod, nema kruVa da jede :D
bitanga_sa_otesa

#2636 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

oni tamo kartaju saha :)
condy

#2637 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

esso_sa wrote:
condy wrote:

Kol'ko je to ? 250 hiljada dinara ??? a posten narod, nema kruVa da jede :D
Ja nisam iŠo u školu pa to neznadem sraČunat :D
bitanga_sa_otesa

#2638 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

mirzet87sa

#2639 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

bas sinoc mi se prikacio neki rejser, a sta znas mozda je i forumas, na zadnju karambolku jer valjda vozim sporo. 2 trake prazne, on upalio duga iza mene i ne skida se. slucajno mi izleti macka pred auto, a ja kao i svaki drugi savjesan gradjanin opalih punim po kocnici. pola haube udubljeno, izvaljena gril maska, karambolka otpala ukratko pola prednje strane otislo u qrac krasni. dobi smeker uz sve to i kaznu od 100tinjak kermi, cini mi se. samo sam cekao da skine pogled, mater ti jebem usta i seljacku furku sa dugim.
Trti do smrti

#2640 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Trti do smrti »

mirzet87sa wrote:bas sinoc mi se prikacio neki rejser, a sta znas mozda je i forumas, na zadnju karambolku jer valjda vozim sporo. 2 trake prazne, on upalio duga iza mene i ne skida se. slucajno mi izleti macka pred auto, a ja kao i svaki drugi savjesan gradjanin opalih punim po kocnici. pola haube udubljeno, izvaljena gril maska, karambolka otpala ukratko pola prednje strane otislo u qrac krasni. dobi smeker uz sve to i kaznu od 100tinjak kermi, cini mi se. samo sam cekao da skine pogled, mater ti jebem usta i seljacku furku sa dugim.
Gdje si ga to nasankao :lol: , sad bas moze reci da mu je auto napucano :lol:
L u c i f e r

#2641 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by L u c i f e r »

mirzet87sa wrote:bas sinoc mi se prikacio neki rejser, a sta znas mozda je i forumas, na zadnju karambolku jer valjda vozim sporo. 2 trake prazne, on upalio duga iza mene i ne skida se. slucajno mi izleti macka pred auto, a ja kao i svaki drugi savjesan gradjanin opalih punim po kocnici. pola haube udubljeno, izvaljena gril maska, karambolka otpala ukratko pola prednje strane otislo u qrac krasni. dobi smeker uz sve to i kaznu od 100tinjak kermi, cini mi se. samo sam cekao da skine pogled, mater ti jebem usta i seljacku furku sa dugim.
:thumbup:
basicm

#2642 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Nek' mu je hairli!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ringhio

#2643 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ringhio »

Taj se garant vise nikome nece lijepit.
ema_

#2644 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by ema_ »

Nervira me kad prije radara uspore na 30 km/h :roll: , mislim ono. Ako je ograničenje 40, znači da radar slika na 51 , a ne na 31. Bože, Petraaa. :-)
Laplace

#2645 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

ema_ wrote:Nervira me kad prije radara uspore na 30 km/h :roll: , mislim ono. Ako je ograničenje 40, znači da radar slika na 51 , a ne na 31. Bože, Petraaa. :-)
Da, upravo zbog jednog nedavno dobrih kaznu.
Ograničenje 40, on vidio policiju i smanjio na 25. Prošli patrolu, on na istom ograničenju obožava preko 55, sekundu kasnije naglo koči. Ja ga zaobilazim, kad iz žbuna iskoči druga patrola.
Mislim da.sam bar pedesetak puta napomenuo da je on vise odstupio ispod ograničenja nego ja preko, ali bez efekta. Jasni, ja dobio kaznu, a on ništa.
zdruzdjo

#2646 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Sta ste se nameracili na covjeka za SVIRENU
pa vidite da ima. ja nedavno nasao u prodavnici :izet: :D :D :D

Image
bitanga_sa_otesa

#2647 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

mozda on radi u toj prodavnici :lol: :lol:
_mufljuz_

#2648 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by _mufljuz_ »

danas

X5 jedno 200-300 KS i govno guslaci 55km/h tamo gdje je 70 km/h ogranicenje....
ali redovno, redovno se to i slicne govnarske situacije dese sa nekim brabonjkom koji ima neku kao mrcinu
mater svoju jebo tacno bi ga zgur'o sa ceste.....

i da kao vec po ustaljenom obicaju kad sam ja dao gas da ga obidjem - govno da gas - steta sto se preracun'o sa mojom kubikazom.... mater svoju jeb'o
_mufljuz_

#2649 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by _mufljuz_ »

vettel wrote:
_mufljuz_ wrote:danas

X5 jedno 200-300 KS i govno guslaci 55km/h tamo gdje je 70 km/h ogranicenje....
ali redovno, redovno se to i slicne govnarske situacije dese sa nekim brabonjkom koji ima neku kao mrcinu
mater svoju jebo tacno bi ga zgur'o sa ceste.....

i da kao vec po ustaljenom obicaju kad sam ja dao gas da ga obidjem - govno da gas - steta sto se preracun'o sa mojom kubikazom.... mater svoju jeb'o
kolko ti to onda imas kubika dok se preracuno??
dovoljno da hajvana obidjem....
mirzet87sa

#2650 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mirzet87sa »

tesko li je obici auto sa +2tone i 200tinjak ks
ema_ wrote:Nervira me kad prije radara uspore na 30 km/h :roll: , mislim ono. Ako je ograničenje 40, znači da radar slika na 51 , a ne na 31. Bože, Petraaa. :-)
Sta je sa radarom kod kampusa? Ogranicenje 60, slika na 61. Sta je sa otokom/pofalicima, ogranicenje 60, slika na 61? Sta je sa radarom kod tv-a, ogranicenje 60 slika na 61? To sto ti policajac tolerise +10km/h ne znaci da je ogranicenje toliko i da ce na +10km/h kamera okinuti. Za sve ove gore lokacije ti mogu dati pismeni dokaz u vidu milion kazni, placenih, pa ces vidjeti da slika na 61, a ne na 70
Post Reply