Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#2501 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Romeo 80 »

bitanga_sa_otesa wrote:kakve veze imaju svjetla s kocenjem?ti ako imas problema sa uocavanjem auta koje ti ide u susret trebao bi malo na ljekarski pregled..ljudi vozili 100 godina ,a nisu palili svjetla po danu, pa sve vidjeli,sad sminkeri u zadnjih par godina nista ne vide....
:thumbup: I meni ovo preseravanje sa svjetlima nije jasno...
goran16v

#2502 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Nije bas 100% preseravanje, ali posto pocesto predjem iz zone gdje su svjetla obavezna u zonu gdje nisu, pogotovo ljeti, primjetio sam da je opazanje u voznji tamo gdje su svjetla obavezna stvar navike i da zna biti nezgodno kad naleti jedan bez svjetaqla ili se udje u zonu gdje svjetla nisu obavezna.
dzemaludin007

#2503 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dzemaludin007 »

Zajebano je kad nekome ne rade stop svjetla, ili ne da zmigavac pri skretanju. Zajebano je kad pretices vozilo a on skoro presao u tvoju traku, najcesce kamioni...itd itd ima toga dosta. Ne nervira me, nego je rizik...
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#2504 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

goran16v wrote: zna biti nezgodno kad naleti jedan bez svjetala ili se udje u zonu gdje svjetla nisu obavezna.
ja jedva cekam da ukinu i kod nas...
goran16v

#2505 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

I za 5 dana cemo se svi navici da pratimo auta na cesti, a ne upaljena svjetla kao sad pa se iznenadimo kad ne ugledamo auto bez upaljenih svjetala.
pirpa

#2506 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by pirpa »

kad vidim da je vozač ispred mene, žensko...
dzemaludin007

#2507 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dzemaludin007 »

pirpa wrote:kad vidim da je vozač ispred mene, žensko...
Bolje pocetnik ( kao ja), nego zensko :D Meni su smijesni, i oni koji se kurce i preticu pred pocetnikom (P), ono ga nesto gasa, nervira me nepostovanje autoskola i znakova i pravila, s obzirom da sam poprilicno disciplinovan i od reda, ne samo u ovome.
ado_sar

#2508 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by ado_sar »

tvsabina wrote:Mene nervira onaj jedan koji uvijek mora u koloni izaći iz iste i gurati se negdje naprijed da što prije prođe ne prateći situaciju niti dešavanja na putu. To je onaj jedan žohar koji je pametniji od svih , koji nema vremena da čeka , koji ne želi da čeka i koji mora proći u gužvi i izbjeći kolonu kršeći sva moguća pravila.

Taj jedan me nervira opasno.....nema pasoš stalno ga vidim samo kod nas....
ne prati vecina vozaca situaciju na cesti dalje od svoje karambolke.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#2509 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

pridruzujem se cestitkama :D
relax11

#2510 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by relax11 »

Neko vece u Jablanici ogranicenje 80 ali se ide negdje oko 40-50 kolona velika vidim ne isplati se preticati najmanje 15 auta,
vidim raja krenu preticati reko idem i ja necemo do sutra ovako.. i imam sta vidjeti neka baburina u fabiji vozi 40..

iza nje su jos 3 auta onda ja, kad dade zmigavac na prosirenju i stade, ova trojica ispred mene stadose sa njom sviraju joj jebu joj sve po spisku :lol: :lol:
goran16v

#2511 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

relax11 wrote:Neko vece u Jablanici ogranicenje 80 ali se ide negdje oko 40-50 kolona velika vidim ne isplati se preticati najmanje 15 auta,
vidim raja krenu preticati reko idem i ja necemo do sutra ovako.. i imam sta vidjeti neka baburina u fabiji vozi 40..

iza nje su jos 3 auta onda ja, kad dade zmigavac na prosirenju i stade, ova trojica ispred mene stadose sa njom sviraju joj jebu joj sve po spisku :lol: :lol:
Ogranicenje 80 u jablanici moze biti samo niz Lendavu, izmedju tunela i ulaska u Jablanicu (3 trake)? Gledajuci iz pravca Konjica, sve od Ostrosca pa do izlaska iz Donje Jablanice (pocetak kanjona) je ogranicenje 50 i 60.
ado_sar

#2512 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by ado_sar »

goran16v wrote:
relax11 wrote:Neko vece u Jablanici ogranicenje 80 ali se ide negdje oko 40-50 kolona velika vidim ne isplati se preticati najmanje 15 auta,

Ogranicenje 80 u jablanici moze biti samo niz Lendavu, izmedju tunela i ulaska u Jablanicu (3 trake)? Gledajuci iz pravca Konjica, sve od Ostrosca pa do izlaska iz Donje Jablanice (pocetak kanjona) je ogranicenje 50 i 60.
Nija cak ni tu :) i tu je ogranicenje 60, al znas nase vozace.
goran16v

#2513 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Mozda, mada ga tu niko ne postuje i jedno sta murija ganja na tom potezu je preticanje preko pune, a na ulasku u Jablanicu je znak ogranicenja.
ado_sar

#2514 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by ado_sar »

goran16v wrote:Mozda, mada ga tu niko ne postuje i jedno sta murija ganja na tom potezu je preticanje preko pune, a na ulasku u Jablanicu je znak ogranicenja.
Ma ja, ideja tih dionica sa tri trake je da sa 65kmh obidjes natovareni kamion koji ide 30kmh, a ne da sa 100kmh obidjes nekoga ko postuje ogranicenje i vozi 69kmh.
SHTEVELEC

#2515 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by SHTEVELEC »

tvsabina wrote:Mene nervira onaj jedan koji uvijek mora u koloni izaći iz iste i gurati se negdje naprijed da što prije prođe ne prateći situaciju niti dešavanja na putu. To je onaj jedan žohar koji je pametniji od svih , koji nema vremena da čeka , koji ne želi da čeka i koji mora proći u gužvi i izbjeći kolonu kršeći sva moguća pravila.

Danas coban kod Careve dzamije obilazi kolonu i hoce lijevo preko mosta, kad pored njega stade policajac na skuteru, uze mu vozacku i vrati ga nazad da mu napise kaznu... Merak vala vidjet', na vrh mi je glave "bitnih" likova koji samo gledaju gdje ce se kako progurat'
Quaresma

#2516 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Quaresma »

mrzim kad mi gotovo uzimaju prednost, danas zenska se zapicila s starijim audijem i stade gotovo na mojoj traci, da ja nisam prikocio sad bi mi ćaća jebavo mater jbt
insomnia78

#2517 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

Kad vozi, obicno kombi il nesto golemo, ispred mene, jedva se vuce Al se zaljepi cent uz onu spuru na sredini pa ja moram do po suprotne trake "izviriti" da vidim jel mogu preteci

Kad mi uzme prednost al ko puz nastavi pa ja moram kociti ko konj
Jbt ja i ako se ubacim ispred nekog to je ostri start

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
_mufljuz_

#2518 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by _mufljuz_ »

mene nerviraju vozaci na kruznom toku koji masu sa pistoljima :mrgreen: a mrsko im upalit kratka svjetLJa :mrgreen:
propalismo

#2519 Re: Одг: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by propalismo »

Momak izlazi iz jednosmjerne iz pogresnog smjera,djevojka pokusava da udje u tu ulicu pravim smjerom.Momak ne moze da prodje od nje hebe joj sve zivo i mrtvo i grana rukama ko lud:Gdje ces!Gdje ces!Djevojka se sklanja i on ljutit prolazi dalje.Strasno...

Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk
kockica_kockica

#2520 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kockica_kockica »

Plavusi koja je jutros vozila zelenu skodu sa slovom P, i iz vedra neba se ukopala u srednjoj traci i onda blago poskakivala jos narednih 100 metara, pri cemu je najmanje 10 vozaca za dlaku izbjeglo sudar, iskreno i od srca predlazem da nazove instruktora i vjezba voznju jos malo... :-? Oduzela mi je jutros pola zivota nesretnica :shock:
_mufljuz_

#2521 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by _mufljuz_ »

kockica_kockica wrote:Plavusi koja je jutros vozila zelenu skodu sa slovom P, i iz vedra neba se ukopala u srednjoj traci i onda blago poskakivala jos narednih 100 metara, pri cemu je najmanje 10 vozaca za dlaku izbjeglo sudar, iskreno i od srca predlazem da nazove instruktora i vjezba voznju jos malo... :-? Oduzela mi je jutros pola zivota nesretnica :shock:
pizda otvara mnoga vrata - pa cak i ako si retard dobijes vozacku....
dadoka84

#2522 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dadoka84 »

goran16v wrote:Nije da me nervira ali mi je pravo sega bio lik koji gura auto u koloni na Doljanima, isto taksista na standu!
Tamo negdje 1999 mi na granicnom prelazu doljani a kolona kilometarska. Lik tako gurnuo ugaseno auto i okrenuo se da prica sa zenom :D Udari njegovo u nase, a lik trci i izvinjava se :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#2523 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

SHTEVELEC wrote:

Danas coban kod Careve dzamije obilazi kolonu i hoce lijevo preko mosta, kad pored njega stade policajac na skuteru, uze mu vozacku i vrati ga nazad da mu napise kaznu... Merak vala vidjet', na vrh mi je glave "bitnih" likova koji samo gledaju gdje ce se kako progurat'
isto neki dan papak stade ispred kolone u nedžarićima za skretanje prema studentskim domovima
kad policija kroz zabranu fino ga skrenu prema hamburgeru :lol: :lol: :lol:
niko nikad sretniji što je vidio policiju :lol:
Michun

#2524 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Michun »

_mufljuz_ wrote:
kockica_kockica wrote:Plavusi koja je jutros vozila zelenu skodu sa slovom P, i iz vedra neba se ukopala u srednjoj traci i onda blago poskakivala jos narednih 100 metara, pri cemu je najmanje 10 vozaca za dlaku izbjeglo sudar, iskreno i od srca predlazem da nazove instruktora i vjezba voznju jos malo... :-? Oduzela mi je jutros pola zivota nesretnica :shock:
pizda otvara mnoga vrata - pa cak i ako si retard dobijes vozacku....
ja bi ovaj epitet tebi dala zbog tvog posta... :shock:
Trti do smrti

#2525 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Trti do smrti »

Danas u jutarnjoj guzvi sivi passat karavan, nesto vise od 32 prestrojavanja bez zmigavaca :mrgreen: u pokusaju da stigne na vrijeme ko zna gdje, prozlazak kroz crveno na C.vili svi ga stigli na narednom semaforu :lol: koji imbecil
Post Reply