Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zLatk0 wrote:Kultura je pustiti nekoga u guzvi da se ubaci sa strane, dok usporeno se uvaliti ispred nekoga a iza njega nema auta vec nije (+ oduzimanje prava prvenstva)
Jednostavno a ispravno receno.
Ali eto vole ljudi pametovati a beskura...
Kad krene preticati a ne zna, ne moze il' ne smije
Sad vozim 130, puko pravac i iz suprotnog smjera vidim dolazi bus dole u tački, ide mozda 90
Kad lola sa onim nekakvim japanskim kontejnerom krenu preticati i pretici, pretici, pretici, nikad preteci
Moro sam zakociti malo da se uvali
Pa mater ti jebo daj taj gas, presaltaj u manju, radi nesto
Najgore mi je kad takav puz pretice mene. Valjda misle ako usaltaju u manju da ce im ispasti motor. Onako kad ga vidim na vakat nije mi problem, al se ospem kad me preticu pa moram kociti
Nervira me Murphyjev zakon u saobraćaju. Maloprije se vraćam iz Hrasnice sa treninga reprezentacije, pukao onaj veliki pravac što ide od Famosa do kružnog toka. Nigdje nikog iz suprotnog pravca, kad malo prije kružnog ima neka rupetina i krenuo da je obiđem, ali hoću malo sutra...baš tada se u suprotnoj traci nacrtao nakav lik i hop preko rupe. Tačno se mimoišli gdje je rupa bila. I naravno, poslije toga opet nigdje nikog iz suprotnog pravca...
Kad vidis, posebno ovdje u EU, za volanom obicno dobrog auta babu od jedno 60 godina, pored nje obicno mati ili sestra koja ima jos jedno 20 vise
I njih dvije tako "furaju" 30 na sat
Isto gluho krme, postoji samo naprijed, uspori saobracaj maksimalno
Kad lik vozi 100 i par metara prije skretanja prvo opali po kocnici a onda da zmigavac
Kad istog trenutka kad vidi onu tablu za naseljeno mjesto legne na kocnicu da ga sa 70 svuce na 30 i onda nastavi tako...
insomnia78 wrote:Kad vidis, posebno ovdje u EU, za volanom obicno dobrog auta babu od jedno 60 godina, pored nje obicno mati ili sestra koja ima jos jedno 20 vise
I njih dvije tako "furaju" 30 na sat
Isto gluho krme, postoji samo naprijed, uspori saobracaj maksimalno
Kad lik vozi 100 i par metara prije skretanja prvo opali po kocnici a onda da zmigavac
Kad istog trenutka kad vidi onu tablu za naseljeno mjesto legne na kocnicu da ga sa 70 svuce na 30 i onda nastavi tako...
Sad me zena zamalo ne opali u trznom centru
Idem kroz sredinu normalno desnom stranom i hocu skrenuti desno prema parking mjestima ona me obilazi s desne strane vozeci preko pjesacke zone, jos mi djete u autu u sjedalici na toj strani
Ja instiktivno pogleda u retrovizor ona mi vec do po auta
Tacno bi joj skako po autu i po njoj da me je opalila
ako mi ista ista ista ide na zivce, to je kocnica na sred dzade, bez da makar da sva 4 prije nego ce stat da stignem da se prestrojim.. neku noc sam se drotoviji nahebala najmilijih.. 'ladno prikocise ispred retra.. pa sam im svirala, palila duga i 'sovala onako kamiondzijski, a oni tad upalise sva 4 i meni kao masu u znak izvinjenja.. mrš!
Ima novi papnluk... Kad je guzva od Marindvora prema Vrbanji papkari krenu lijevom trakom sa skretanje prema Al Shitiju pa se uvaljuju u desnu za pravo...
goran16v wrote:Ima novi papnluk... Kad je guzva od Marindvora prema Vrbanji papkari krenu lijevom trakom sa skretanje prema Al Shitiju pa se uvaljuju u desnu za pravo...
u takvim situacijama sam spreman sjebat auto, nije neko aman zaman auto tako da nije velika steta, igra kukavice najbolja, to me bas nervira. Iznervira se evo sad dok pisem ovo
Trubljenje i mahanje kad stanem sa autom da propustim pjesaka. Nedavno me koka kod paromlinske na raskrsnici obilazi sa desne strane jer sam stao da propustim pjesaka na pjesackom. Pa onda kad je vidjela sta je napravila i da bi mogla udariti covjeka panika i škripa guma...
Kad me krene preticati peugeotcitroentoyota106c1aygo uzbrdo, nakon sto sam pretekao kamion na autocesti i uredno se vratio u desnu traku, nastavljajuci da idem 10-20 km/h brze od gore spomenutih kolica iz supermarketa. I vozi tako kilometar a ljudi cekaju iza njega (cesce nje) u lijevoj traci. Sva sreca pa samo na 5-6 mjesta ima uzbrdica na autocesti u citavoj drzavi.