sta vas najviise odbija (za dame)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Mutivoda

#601 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Mutivoda »

JOINT_1921 wrote:Dovoljno prvih par mjeseci, poslije gdje je poklon, gdje je izlet, izlazak, vecera, rucak, cokolada, iznenadjenje, itd. itd. itd. :D Kao samo kaladont, sapun i dezodorans... How yes no :lol:
Ja ne znam s kakvim si osobama ulazio u veze ili bilo šta takvo, ali vala nikakav poklon mi nije bitan niti mi je mjerilo ičega. Niti neki odlasci na večere, naročito ako znam da nije u mogućnosti. :roll:
Ako mi je stalo do njega, nije mi problem ni mrznut se u parku na klupi u decembru vala. :roll: :D
alchak.ba

#602 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by alchak.ba »

Mutivoda wrote:
JOINT_1921 wrote:Dovoljno prvih par mjeseci, poslije gdje je poklon, gdje je izlet, izlazak, vecera, rucak, cokolada, iznenadjenje, itd. itd. itd. :D Kao samo kaladont, sapun i dezodorans... How yes no :lol:
Ja ne znam s kakvim si osobama ulazio u veze ili bilo šta takvo, ali vala nikakav poklon mi nije bitan niti mi je mjerilo ičega. Niti neki odlasci na večere, naročito ako znam da nije u mogućnosti. :roll:
Ako mi je stalo do njega, nije mi problem ni mrznut se u parku na klupi u decembru vala. :roll: :D
ta ti znas. On je magistar. On zna sta vama zenama treba.
MedenoSrce

#603 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by MedenoSrce »

Mutivoda wrote: Ako mi je stalo do njega, nije mi problem ni mrznut se u parku na klupi u decembru vala. :roll: :D
pa odvedi ti njega na veceru, sto cete se mrznuti

mozda je tebi magistar alchache
Mutivoda

#604 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Mutivoda »

MedenoSrce wrote:
Mutivoda wrote: Ako mi je stalo do njega, nije mi problem ni mrznut se u parku na klupi u decembru vala. :roll: :D

Može i ta opcija. :thumbup: :D
alchak.ba

#605 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by alchak.ba »

MedenoSrce wrote:

doduše, meni se hvalio da je intelektualac, a majke mi nisam gej :roll:
anjaistkrank

#606 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by anjaistkrank »

Mutivoda wrote:Ja ne znam s kakvim si osobama ulazio u veze ili bilo šta takvo, ali vala nikakav poklon mi nije bitan niti mi je mjerilo ičega. Niti neki odlasci na večere, naročito ako znam da nije u mogućnosti. :roll:
a "stane" ti do njega cim ga vidis? ne morate prije toga izaci nekolko puta. zamisli zovne te frajer na prvi date i odete na kafu ne znam ni ja, na zeljeznicku stanicu, jer je tamo najjeftinija. da ima pricu ko ne znam ni ja ko, ili da je momak apolon, mislim da bi tesko izasla sa njim ponovo.

Jbt.. moja raja su pravila zezanciju od fola ko ce sa manje para izaci sa curom na prvi date znajuci sta svima predstavlja taj prvi date. btw pobjedio je momak koji je odveo curu u butik badem i kupio kospa za marku. :D
pakica_

#607 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

anjaistkrank wrote: a "stane" ti do njega cim ga vidis? ne morate prije toga izaci nekolko puta. zamisli zovne te frajer na prvi date i odete na kafu ne znam ni ja, na zeljeznicku stanicu, jer je tamo najjeftinija. da ima pricu ko ne znam ni ja ko, ili da je momak apolon, mislim da bi tesko izasla sa njim ponovo.

Jbt.. moja raja su pravila zezanciju od fola ko ce sa manje para izaci sa curom na prvi date znajuci sta svima predstavlja taj prvi date. btw pobjedio je momak koji je odveo curu u butik badem i kupio kospa za marku. :D
i u korneru je kafa marka :P :lol:
moj drug ima vezu od 3-4 godine, ne znam vise ni ja, a izas'o je s curom sa 5KM u dzepu i ona narucila red bull, a on 'ladno konobaru: i dvije slamke.. a nju jos uvijek prcamo: cuj red bull na prvom dejtu :zid:
poklonu se vise radujem kad mi on nesto od sebe skonta/napravi, nego da mi kupi neku glupost tipa mede, zeke, vrazje matere.. na izlet mozemo i mojim autom :P ruckove, vecere i ostale stvari pravim ja, kome sam ucila kuhat ako ne sebi i danas sutra njemu :P
i btw, @anjaistkrank- imas i pravo, i bic, dabome :D ustvari dva, za gore i za dole hahahahahaha
anjaistkrank

#608 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by anjaistkrank »

pakica_ wrote:i u korneru je kafa marka :P :lol:
moj drug ima vezu od 3-4 godine, ne znam vise ni ja, a izas'o je s curom sa 5KM u dzepu i ona narucila red bull, a on 'ladno konobaru: i dvije slamke.. a nju jos uvijek prcamo: cuj red bull na prvom dejtu :zid:
vjerujem ja da je to tako bilo i zvuci simpaticno, ali isto tako vjerujem da je to bilo u najranije u neko studnetsko doba zivota. ja ne vjerujem da bi danas covjek od 30-ak mogao izvesti djevojku na prvi date sa 5 maraka u dzepu.
Last edited by anjaistkrank on 26/11/2013 19:10, edited 1 time in total.
alchak.ba

#609 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by alchak.ba »

"i dvije slamke" OPLAKAH :D

joj, imao sam i ja tako jednu djevojku, studenticu stomatologije, mamina i tatina kci.... puna ko oko. Svaki izlazak cijedjena naranDZa, te ovo, te ono.... i sto je najgore nikad ne popije skroz, uvijek neka dva cuga i cao bao..... kako mi je to samo islo na ziFce
kritichar

#610 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by kritichar »

alchak.ba wrote:"i dvije slamke" OPLAKAH :D

joj, imao sam i ja tako jednu djevojku, studenticu stomatologije, mamina i tatina kci.... puna ko oko. Svaki izlazak cijedjena naranDZa, te ovo, te ono.... i sto je najgore nikad ne popije skroz, uvijek neka dva cuga i cao bao..... kako mi je to samo islo na ziFce
trebao si ti popiti, neka vitamina :D
pakica_

#611 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

anjaistkrank wrote:
pakica_ wrote:i u korneru je kafa marka :P :lol:
vjerujem ja da je to tako bilo i zvuci simpaticno, ali isto tako vjerujem da je to bilo u najranije u neko studnetsko doba zivota. ja ne vjerujem da bi danas covjek od 30-ak mogao izvesti djevojku na prvi date sa 5 maraka u dzepu.
sto se mene tice, moja kafa je marka i marka i po' na mjestima koja gotivim (necu valjda u BBI na prvi dejt :P ), tako da on sa one ostale tri i po' moze radit sta hoce :lol:
a nisam neka preserentica koja ce zahtijevati pivnice i ostale gluposti.. von habsburg mi je sasvim dovoljan za mirne razgovore sa nekim ko me interesuje :P
Mutivoda

#612 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Mutivoda »

anjaistkrank wrote:
a "stane" ti do njega cim ga vidis? ne morate prije toga izaci nekolko puta. zamisli zovne te frajer na prvi date i odete na kafu ne znam ni ja, na zeljeznicku stanicu, jer je tamo najjeftinija. da ima pricu ko ne znam ni ja ko, ili da je momak apolon, mislim da bi tesko izasla sa njim ponovo.

Upravu si, ne mogu odmah na prvu znati da mi je stalo. Kad sam pisala, pisala sam o vezi koja već traje..

Ama nek' izvede eto i na željezničku ako je to jedini izbor, ukoliko napravi da mi i tamo bude dobro, zanimljivo, izaći ću s njim ponovo. :D

Stvarno ljude ne dijelim po tome koliko novca imaju. Ako ima imalo mozga u glavi i ne računa na to da će čitav život živjeti na račun roditelja, skontat' ćemo se vremenom šta i kako raditi ako bude išlo, snaći ćemo se.
Svjesna sam ja da se od ljubavi ne živi, nije u tome stvar, ali da ću ga na prvu otpisati samo zato što nije imao novca da me izvede štatijaznam gdje, neću. :D
pakica_

#613 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by pakica_ »

alchak.ba wrote:"i dvije slamke" OPLAKAH :D

i ona je oplakala, na to ju je i kupio :D
reko hajvanu, sjedili smo dva stola od tebe, sto ne rece da ti treba keša :lol:
a to i meni ide na zivce, osim ako neko stvarno ne pije uvijek te cijedjene sokice i sl.
ja ako pijem kafu uvijek, pit cu je i na dejtu, nemam se sta preseravati sa: kafa i kisela :P :lol:
alchak.ba

#614 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by alchak.ba »

Navodno je jedan poznanik izasao s curom prvi-drugi put.... i sad kao setaju i ona ce ti njemu:"ja sam vala gladna". A on: "Boga mi si trebala jest kod kuce" :evil: :oops:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#615 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by plain vanilla »

alchak.ba wrote:Navodno je jedan poznanik izasao s curom prvi-drugi put.... i sad kao setaju i ona ce ti njemu:"ja sam vala gladna". A on: "Boga mi si trebala jest kod kuce" :evil: :oops:
kako neko moze uopste jesti na prvom-drugom sastanku
mene obuzmu leptirici, jedva kafu popijem :mrgreen:
Arcadion

#616 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Arcadion »

Ja sam s jednom tako izasli na kaFu i sad poslije kafe setamo gradom i prolazimo pored salona ugleda ona bilijarski stol kaze mogli bi jednu hajd reko ali ako izgubis nemoj da places kaze ona obrnuto ce biti hajd reko. I udjemo mi 2-3 zetona pobijedim ja , ona pogleda kaze hajde da pokusamo "igraca" hajd reko i tu 2-3 zetona i tu pobjedim i ono ja vec kratak pravo kaze hajmo jos pikada i kuci ... Ja sam se pjeske vratio kuci a bilo kasno :(
kloniran

#617 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by kloniran »

Arcadion wrote:Ja sam s jednom tako izasli na kaFu i sad poslije kafe setamo gradom i prolazimo pored salona ugleda ona bilijarski stol kaze mogli bi jednu hajd reko ali ako izgubis nemoj da places kaze ona obrnuto ce biti hajd reko. I udjemo mi 2-3 zetona pobijedim ja , ona pogleda kaze hajde da pokusamo "igraca" hajd reko i tu 2-3 zetona i tu pobjedim i ono ja vec kratak pravo kaze hajmo jos pikada i kuci ... Ja sam se pjeske vratio kuci a bilo kasno :(
hoš ti pikada :lol:
sha_ba

#618 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sha_ba »

kloniran wrote:
Arcadion wrote:Ja sam s jednom tako izasli na kaFu i sad poslije kafe setamo gradom i prolazimo pored salona ugleda ona bilijarski stol kaze mogli bi jednu hajd reko ali ako izgubis nemoj da places kaze ona obrnuto ce biti hajd reko. I udjemo mi 2-3 zetona pobijedim ja , ona pogleda kaze hajde da pokusamo "igraca" hajd reko i tu 2-3 zetona i tu pobjedim i ono ja vec kratak pravo kaze hajmo jos pikada i kuci ... Ja sam se pjeske vratio kuci a bilo kasno :(
ma suti im'o si srece... zamisli da te pobjedila pa je krenulo....
WildRedRose

#619 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by WildRedRose »

sha_ba wrote:
kloniran wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Arcadion

#620 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Arcadion »

sha_ba wrote:
kloniran wrote:
Ako nista sabah bi zajedno docekali :lol: :lol: :lol: :lol:
sha_ba

#621 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sha_ba »

il bi ga ti docek'o u kuhinji, il go....
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#622 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Velkoski »

sha_ba wrote:il bi ga ti docek'o u kuhinji, il go....
ko je dao go'?
sha_ba

#623 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by sha_ba »

leet wrote:
ko je dao go'?
nag :oops:
shmizlica

#624 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by shmizlica »

leet wrote:
ko je dao go'?
borusija :zoka:
fantom slobode

#625 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by fantom slobode »

sha_ba wrote:
leet wrote:
ko je dao go'?
nag :oops:
kao od majke rodjen :oops:
Post Reply