anjaistkrank wrote:
a "stane" ti do njega cim ga vidis? ne morate prije toga izaci nekolko puta. zamisli zovne te frajer na prvi date i odete na kafu ne znam ni ja, na zeljeznicku stanicu, jer je tamo najjeftinija. da ima pricu ko ne znam ni ja ko, ili da je momak apolon, mislim da bi tesko izasla sa njim ponovo.
Jbt.. moja raja su pravila zezanciju od fola ko ce sa manje para izaci sa curom na prvi date znajuci sta svima predstavlja taj prvi date. btw pobjedio je momak koji je odveo curu u butik badem i kupio kospa za marku.

i u korneru je kafa marka
moj drug ima vezu od 3-4 godine, ne znam vise ni ja, a izas'o je s curom sa 5KM u dzepu i ona narucila red bull, a on 'ladno konobaru: i dvije slamke.. a nju jos uvijek prcamo: cuj red bull na prvom dejtu
JOINT_1921 wrote:Dovoljno prvih par mjeseci, poslije gdje je poklon, gdje je izlet, izlazak, vecera, rucak, cokolada, iznenadjenje, itd. itd. itd.

Kao samo kaladont, sapun i dezodorans... How yes no

poklonu se vise radujem kad mi on nesto od sebe skonta/napravi, nego da mi kupi neku glupost tipa mede, zeke, vrazje matere.. na izlet mozemo i mojim autom

ruckove, vecere i ostale stvari pravim ja, kome sam ucila kuhat ako ne sebi i danas sutra njemu

i btw, @anjaistkrank- imas i pravo, i bic, dabome

ustvari dva, za gore i za dole hahahahahaha