ne kontam, jesi li ti ćelav pa te kači to što dystopia ne voli ćelave, or what??
sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
topss
#3427 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Nisam. Nemam dovoljno godina za toga, ali ko zna sta buducnost nosi. Zato sam joj i postavio pitanje.
Mogla je normalno da odgovori, a ona je odlucila da glumi ludilo. Sjecam se da je pisala i kako joj je bitna velicina sake. Ko zna sta jos sve ona gleda. Treba biti manje povrsna, a i ljubazniji sagovornik. Ne zelim da zavrsi kao neke moje kolegice sa posla.
Mogla je normalno da odgovori, a ona je odlucila da glumi ludilo. Sjecam se da je pisala i kako joj je bitna velicina sake. Ko zna sta jos sve ona gleda. Treba biti manje povrsna, a i ljubazniji sagovornik. Ne zelim da zavrsi kao neke moje kolegice sa posla.
- dystopia
#3428 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Vidiš, oni to svakodnevno što na forumu što u stvarnom životu rade, objektiviziraju žene. Te imaju male sise, te debele su, te šta će se ona udebljat poslije poroda, nek radi na sebi, oženio sam je jednu, hoću da mi ostane takva, te nije dovoljno lijepa, itd, itd.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 18:42ne kontam, jesi li ti ćelav pa te kači to što dystopia ne voli ćelave, or what??![]()
Međutim, očito ih pogodi kada neko to radi njima.
Iskreno, zaboli me neka stvar za tim koliko kose neko na glavi ima (tačno je da lično preferiram muškarce sa dugom kosom, negdje do ramena, to je meni top!), od samog starta karikiram, što on očito nije shvatio.
Mislim, nije problem što nije shvatio moj sarkazam, ali prosipa floskule "šta ako ti muž oćelavi" uz prigodno podbadanje "ako se ikad i udaš" hihihi
E pošto sam ja ostala pri svom sarkastičnom stavu a nisam se pretvorila u hihi ženicu, onda sam teška. Pa onda nova floskula "same žene su same s razlogom". E čuj, ground breaking news.
Last edited by dystopia on 08/11/2021 06:35, edited 1 time in total.
-
no_sikiriki
#3429 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ti bi trebao biti malo manje bezobrazan, i manje "zabrinut" za druge/baviti se sobomtopss wrote: ↑07/11/2021 18:57 Nisam. Nemam dovoljno godina za toga, ali ko zna sta buducnost nosi. Zato sam joj i postavio pitanje.
Mogla je normalno da odgovori, a ona je odlucila da glumi ludilo. Sjecam se da je pisala i kako joj je bitna velicina sake. Ko zna sta jos sve ona gleda. Treba biti manje povrsna, a i ljubazniji sagovornik. Ne zelim da zavrsi kao neke moje kolegice sa posla.![]()
-
topss
#3430 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ja sam zeni dao dobronamjeran savjet. Ne svidja mi se ovaj stav "ja sam najbolja i najpametnija". Eno vidi sad se gore pokusava izvuci i krivicu prebaciti na muskarce.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 19:06Ti bi trebao biti malo manje bezobrazan, i manje "zabrinut" za druge/baviti se sobomtopss wrote: ↑07/11/2021 18:57 Nisam. Nemam dovoljno godina za toga, ali ko zna sta buducnost nosi. Zato sam joj i postavio pitanje.
Mogla je normalno da odgovori, a ona je odlucila da glumi ludilo. Sjecam se da je pisala i kako joj je bitna velicina sake. Ko zna sta jos sve ona gleda. Treba biti manje povrsna, a i ljubazniji sagovornik. Ne zelim da zavrsi kao neke moje kolegice sa posla.![]()
![]()
-
Ariel
- Vozim: auto
- ljubicasti limun
#3432 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Lijepo od tebe da si zabrinut za druge, ali se prvo moras pobrinuti za svoje obrazovanje.topss wrote: ↑07/11/2021 18:57 Nisam. Nemam dovoljno godina za toga za to, ali ko zna sta buducnost nosi. Zato sam joj i postavio pitanje.
Mogla je normalno da odgovori odgovoriti, a ona je odlucila da glumi ludilo. Sjecam se da je pisala i kako joj je bitna velicina sake. Ko zna sta jos sve ona gleda. Treba biti manje povrsna, a i ljubazniji sagovornik. Ne zelim da zavrsi kao neke moje kolegice sa posla.![]()
- dystopia
#3433 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Njemu se ne sviđa.
-
topss
#3434 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ogromne greske. Ti si neka profesorica jezika?ljubicasti limun wrote: ↑07/11/2021 19:40Lijepo od tebe da si zabrinut za druge, ali se prvo moras pobrinuti za svoje obrazovanje.topss wrote: ↑07/11/2021 18:57 Nisam. Nemam dovoljno godina za toga za to, ali ko zna sta buducnost nosi. Zato sam joj i postavio pitanje.
Mogla je normalno da odgovori odgovoriti, a ona je odlucila da glumi ludilo. Sjecam se da je pisala i kako joj je bitna velicina sake. Ko zna sta jos sve ona gleda. Treba biti manje povrsna, a i ljubazniji sagovornik. Ne zelim da zavrsi kao neke moje kolegice sa posla.![]()
- ljubicasti limun
#3435 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ako ces dijeliti lekcije po forumu, onda bi trebao barem biti pismen.topss wrote: ↑07/11/2021 19:45Ogromne greske. Ti si neka profesorica jezika?ljubicasti limun wrote: ↑07/11/2021 19:40
Lijepo od tebe da si zabrinut za druge, ali se prvo moras pobrinuti za svoje obrazovanje.![]()
-
no_sikiriki
#3436 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Žena nije ništa fulila sa onim što je rekla. Tebi je ok da ti pišeš šta ti voliš/ne voliš/misliš o ženama, a nije ok ako ona nešto napiše, jer je onda "površna" i ti si tu da je spasiš sa svojim savjetima, i nešto je kao još provociraš dodatno.topss wrote: ↑07/11/2021 19:16Ja sam zeni dao dobronamjeran savjet. Ne svidja mi se ovaj stav "ja sam najbolja i najpametnija". Eno vidi sad se gore pokusava izvuci i krivicu prebaciti na muskarce.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 19:06
Ti bi trebao biti malo manje bezobrazan, i manje "zabrinut" za druge/baviti se sobom![]()
![]()
Mene ne tangira da sad neki muskarac napise "ne volim zene sa smedjom kosom i smedjim ocima" iako spadam u tu kategoriju, ljudi imaju pravo da napisu nesto takvo, sta god ja mislila o tome, bez da ih ja nazivam povrsnim i jos podbadam sa tim hoce li se kad ozeniti i sl.
- dystopia
#3437 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
A nemoj tako, šta ću ja huda ako me on ne spasi.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 19:47Žena nije ništa fulila sa onim što je rekla. Tebi je ok da ti pišeš šta ti voliš/ne voliš/misliš o ženama, a nije ok ako ona nešto napiše, jer je onda "površna" i ti si tu da je spasiš sa svojim savjetima, i nešto je kao još provociraš dodatno.
Mene ne tangira da sad neki muskarac napise "ne volim zene sa smedjom kosom i smedjim ocima" iako spadam u tu kategoriju, ljudi imaju pravo da napisu nesto takvo, sta god ja mislila o tome, bez da ih ja nazivam povrsnim i jos podbadam sa tim hoce li se kad ozeniti i sl.
-
topss
#3438 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Magistrirao na ozbiljnom fakultetu. Ovo sto si mi pronasla je upitno da se i moze smatrati pogreskom. Zato i vjerujem da si profesor. Osim toga, ne obracam bas paznju na to da li cu pravilno sve napisati na forumu.ljubicasti limun wrote: ↑07/11/2021 19:46Ako ces dijeliti lekcije po forumu, onda bi trebao barem biti pismen.
Opet cu ponoviti, moji upisi su bili iz dobre namjere. To sto ce ona ili ti izvuci iz toga je do vas. Nije se odnosilo iskljucivo na ovo. Vidio sam joj upise i na drugim temama i izveo neke zakljucke. Nista licno protiv zene nemam.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 19:47 Žena nije ništa fulila sa onim što je rekla. Tebi je ok da ti pišeš šta ti voliš/ne voliš/misliš o ženama, a nije ok ako ona nešto napiše, jer je onda "površna" i ti si tu da je spasiš sa svojim savjetima, i nešto je kao još provociraš dodatno.
-
no_sikiriki
#3439 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Pa on samo ne želi da ti završiš kao neke njegove kolegice, totalno je dobronamjeran...ako se kad udaš, organizuj da budu oni speeches kao na Zapadu i obavezno mu se zahvali pred svima, jer bez njegovih savjeta ne bi nikad ni došlo do tog vjenčanjadystopia wrote: ↑07/11/2021 19:54A nemoj tako, šta ću ja huda ako me on ne spasi.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 19:47
Žena nije ništa fulila sa onim što je rekla. Tebi je ok da ti pišeš šta ti voliš/ne voliš/misliš o ženama, a nije ok ako ona nešto napiše, jer je onda "površna" i ti si tu da je spasiš sa svojim savjetima, i nešto je kao još provociraš dodatno.
Mene ne tangira da sad neki muskarac napise "ne volim zene sa smedjom kosom i smedjim ocima" iako spadam u tu kategoriju, ljudi imaju pravo da napisu nesto takvo, sta god ja mislila o tome, bez da ih ja nazivam povrsnim i jos podbadam sa tim hoce li se kad ozeniti i sl.![]()
- Lily1234
#3440 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Zaboravila si PMS...dystopia wrote: ↑07/11/2021 19:06
Mislim, nije problem što nije shvatio moj sarkazam, ali prosipa floskule "šta ako ti muž oćelavi" uz prigodno podbadanje "ako se ikad i udaš" hihihi
E pošto sam ja ostala pri svom sarkastičnom stavu a nisam se pretvorila u hihi ženicu, onda sam teška. Pa onda nova floskula "same žene su same s razlogom". E čuj, ground breaking news.
-
topss
#3441 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Pa da. Evo jos ih se pronaslo. Profesorica i Lilly. To je taj tip zena.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 19:58 Pa on samo ne želi da ti završiš kao neke njegove kolegice, totalno je dobronamjeran...ako se kad udaš, organizuj da budu oni speeches kao na Zapadu i obavezno mu se zahvali pred svima, jer bez njegovih savjeta ne bi nikad ni došlo do tog vjenčanja![]()
- dystopia
#3442 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Jao, da, da.Lily1234 wrote: ↑07/11/2021 20:00Zaboravila si PMS...dystopia wrote: ↑07/11/2021 19:06
![]()
-
no_sikiriki
#3443 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
nisam bas sigurna da ove recenice jedna pored druge imaju smislatopss wrote: ↑07/11/2021 19:57Magistrirao na ozbiljnom fakultetu. Ovo sto si mi pronasla je upitno da se i moze smatrati pogreskom. Zato i vjerujem da si profesor. Osim toga, ne obracam bas paznju na to da li cu pravilno sve napisati na forumu.ljubicasti limun wrote: ↑07/11/2021 19:46
Ako ces dijeliti lekcije po forumu, onda bi trebao barem biti pismen.
Opet cu ponoviti, moji upisi su bili iz dobre namjere. To sto ce ona ili ti izvuci iz toga je do vas. Nije se odnosilo iskljucivo na ovo. Vidio sam joj upise i na drugim temama i izveo neke zakljucke. Nista licno protiv zene nemam.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 19:47 Žena nije ništa fulila sa onim što je rekla. Tebi je ok da ti pišeš šta ti voliš/ne voliš/misliš o ženama, a nije ok ako ona nešto napiše, jer je onda "površna" i ti si tu da je spasiš sa svojim savjetima, i nešto je kao još provociraš dodatno.
- dystopia
#3444 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ali bona, NJEMU se ne sviđaju njegove etikete koje je meni prišio jer preferiram muškarce sa većim šakama i kosom.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 20:03nisam bas sigurna da ove recenice jedna pored druge imaju smislatopss wrote: ↑07/11/2021 19:57
Magistrirao na ozbiljnom fakultetu. Ovo sto si mi pronasla je upitno da se i moze smatrati pogreskom. Zato i vjerujem da si profesor. Osim toga, ne obracam bas paznju na to da li cu pravilno sve napisati na forumu.
Opet cu ponoviti, moji upisi su bili iz dobre namjere. To sto ce ona ili ti izvuci iz toga je do vas. Nije se odnosilo iskljucivo na ovo. Vidio sam joj upise i na drugim temama i izveo neke zakljucke. Nista licno protiv zene nemam.. razumijem ja da si ti formirao misljenje o njoj. i ja sam o tebi, i njoj, i raznim ljudima na foumu, to je sasvim normalno i prirodno. ali zamisli kad bismo sad svi međusobno krenuli jedni drugima dijeliti savjete o tome kako se trebamo mijenjati, jer se nama ne sviđa to ili to...bio bi to full time job
![]()
- irac300
#3445 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ispred svih ćelavaca mogu samo jedno poručiti @dystopia - Da Bog da ti budući bio kosmat, pa oćelavio k'o George Costanza. 
-
topss
#3446 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Dobro. Ovo ce mi biti zadnji put da sam nekom dao savjet.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 20:03 nisam bas sigurna da ove recenice jedna pored druge imaju smisla. razumijem ja da si ti formirao misljenje o njoj. i ja sam o tebi, i njoj, i raznim ljudima na foumu, to je sasvim normalno i prirodno. ali zamisli kad bismo sad svi međusobno krenuli jedni drugima dijeliti savjete o tome kako se trebamo mijenjati, jer se nama ne sviđa to ili to...bio bi to full time job
![]()
Hoces da slikam sake i kosu da vidis da me licno ne pogadjaju te stvari? Samo mi je nezrelo razmisljanje za ozbiljnu zenu koja ima skoro 30 godina. A kazem, spijunirao sam ti i ostale postove i ne svidjaju mi se neke stvari. Ali necu vise. Obecao sam forumasici gore.
- ljubicasti limun
#3447 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Joj, topsse, ja sam sve tako slusala muskarce poput tebe, te smij se vise, te budi nagodna, te ne budi teska, te ovo i ono i za ono, i sad muz i troje djece, krediti, posao moj, pa posao kucni, suzanj samo takav...topss wrote: ↑07/11/2021 20:01Pa da. Evo jos ih se pronaslo. Profesorica i Lilly. To je taj tip zena.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 19:58 Pa on samo ne želi da ti završiš kao neke njegove kolegice, totalno je dobronamjeran...ako se kad udaš, organizuj da budu oni speeches kao na Zapadu i obavezno mu se zahvali pred svima, jer bez njegovih savjeta ne bi nikad ni došlo do tog vjenčanja![]()
- dystopia
#3448 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
A što misliš da me interesuje količina kose na tvojoj glavi?topss wrote: ↑07/11/2021 20:12Dobro. Ovo ce mi biti zadnji put da sam nekom dao savjet.no_sikiriki wrote: ↑07/11/2021 20:03 nisam bas sigurna da ove recenice jedna pored druge imaju smisla. razumijem ja da si ti formirao misljenje o njoj. i ja sam o tebi, i njoj, i raznim ljudima na foumu, to je sasvim normalno i prirodno. ali zamisli kad bismo sad svi međusobno krenuli jedni drugima dijeliti savjete o tome kako se trebamo mijenjati, jer se nama ne sviđa to ili to...bio bi to full time job
![]()
Hoces da slikam sake i kosu da vidis da me licno ne pogadjaju te stvari? Samo mi je nezrelo razmisljanje za ozbiljnu zenu koja ima skoro 30 godina. A kazem, spijunirao sam ti i ostale postove i ne svidjaju mi se neke stvari. Ali necu vise. Obecao sam forumasici gore.![]()
Ponovo, tebi se ne sviđaju tvoje etikete koje si meni prišio.
Jako je nezrelo analizirat osobu na osnovu zajebavanja na forumu.
Ja ćelavce malo zezam, ti očito nisi skontao, pa si se malo isprosipao što sa predrasudama o meni, što sa ovom kofol zezancijom "ako se ikad i udaš", što sa tim da sam teška, a šlag na tortu je bio PMS, ali hajde, sve je to za ljude.
- dystopia
#3449 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Nekako sam se nosila sa činjenicom da je bio pet cenata niži od mene, ali preko ćelavosti ne bih mogla preći.
-
shandrprcSA
#3450 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
kako zivot zna promjesati karte