Ne sekiraj se za muške, ima ih par i na forumu koji dobro kontaju šta sam napisala i ne smeta im...
Ma ko se prepao
Fino čuti i znati.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Pridružujem seEuridika wrote: Nekima ovdje sex ne izlazi iz glave, bez obzira na doba dana...
Čemu tačno? Ovim što im ne izlazi sex iz glave ili mojoj konstataciji?pukepuke wrote:Pridružujem seEuridika wrote: Nekima ovdje sex ne izlazi iz glave, bez obzira na doba dana...![]()
tvoja konstatacija je 'užasna'Euridika wrote:Čemu tačno? Ovim što im ne izlazi sex iz glave ili mojoj konstataciji?pukepuke wrote:Pridružujem seEuridika wrote: Nekima ovdje sex ne izlazi iz glave, bez obzira na doba dana...![]()
ing-ecc wrote:tvoja konstatacija je 'užasna'al ukratko: i ja se pridružujem.
A ja ti o sexu ne razmišljam po danu... osim ako me na poslu ne handre...pukepuke wrote:Ja sam po stidljivku skontala da si i ti jedna od njih, pa rekoh, da ne budeš jedino žensko ovdje, solidariziram se
i ja, i ja, i japukepuke wrote:Pridružujem seEuridika wrote: Nekima ovdje sex ne izlazi iz glave, bez obzira na doba dana...![]()
Ovdje baš svi o sexu misle...yoda82 wrote:i ja, i ja, i japukepuke wrote:Pridružujem seEuridika wrote: Nekima ovdje sex ne izlazi iz glave, bez obzira na doba dana...![]()
ti i Ramo možete onda zajedno, posao vam obilježavju zajedničke stvari, možda je samo razlika u tome koliko su kulturne ili nekultrune te stvariEuridika wrote:A ja ti o sexu ne razmišljam po danu... osim ako me na poslu ne handre...pukepuke wrote:Ja sam po stidljivku skontala da si i ti jedna od njih, pa rekoh, da ne budeš jedino žensko ovdje, solidariziram se
Ma Ramo je klasa za sebe, teško da njemu iko može parirati... Ja nit' imam motor, niti znam loviti, ne znam ni ganjati ženske...ing-ecc wrote:ti i Ramo možete onda zajedno, posao vam obilježavju zajedničke stvari, možda je samo razlika u tome koliko su kulturne ili nekultrune te stvari
Ne bi valjalo da je drugačijeEuridika wrote: Ovdje baš svi o sexu misle...
yoda82 wrote:Ne bi valjalo da je drugačijeEuridika wrote: Ovdje baš svi o sexu misle...
Jah, vala, u pravu ste... Posebno po ovakvom danu...pukepuke wrote:Zdravije je od razmišljanja o globalnoj krizi, nezaposlenosti itd. kad već u svezi s tim ne mogu ništa promijeniti...
Ja se moram ispisati ... od sinoć sam prestao misliti o seksu.Euridika wrote:A ja ti o sexu ne razmišljam po danu... osim ako me na poslu ne handre...pukepuke wrote:Ja sam po stidljivku skontala da si i ti jedna od njih, pa rekoh, da ne budeš jedino žensko ovdje, solidariziram se
Ti se ispisao...Ramzess Veliki wrote:Ja se moram ispisati ... od sinoć sam prestao misliti o seksu.Euridika wrote:A ja ti o sexu ne razmišljam po danu... osim ako me na poslu ne handre...pukepuke wrote:Ja sam po stidljivku skontala da si i ti jedna od njih, pa rekoh, da ne budeš jedino žensko ovdje, solidariziram se
Vraćao sam se iz Banje Luke po onom kijametu i vozio Alfu ... i sad samo o tome razmišljam ... KAKO TO IDE !!!![]()
... mislim da su vlasnici onih silnih vozila pored kojih sam prozujao poslije toga svoje ljubimce gurnuli u prvi potok, oliti rijeku, jel' ...![]()
Čini mi se da ima ugrađenu automatsku opciju WORP pogona ...
Ma ima raja dobrih auta ... Bato recimo.Euridika wrote:
Samo nije ti fer drugima se ovako rugati...... pa nisu oni krivi što su im motori pohabani...
a sta je previse?lijepa u dusi wrote:Kad ocekuje previse.
Ma uvijek ista priča - seks na prvom sastanku.betametazon wrote:a sta je previse?lijepa u dusi wrote:Kad ocekuje previse.
Ramzess Veliki wrote:Ma ima raja dobrih auta ... Bato recimo.Euridika wrote:
Samo nije ti fer drugima se ovako rugati...... pa nisu oni krivi što su im motori pohabani...
Ramzess Veliki wrote:Ma uvijek ista priča - seks na prvom sastanku.betametazon wrote:a sta je previse?lijepa u dusi wrote:Kad ocekuje previse.
Euridika wrote:Ramzess Veliki wrote:Ma uvijek ista priča - seks na prvom sastanku.betametazon wrote:
a sta je previse?![]()
![]()
![]()
Puno ti je trebalo da se vratiš u kondiciju...
mene stvarno interesuje sta je to "previse"...sex na prvom sastankuje i za mene previse ako je u pitanju intencija za ozbiljnom, trajnom vezom ali sta je to ostalo "previse"?Euridika wrote:Ramzess Veliki wrote:Ma uvijek ista priča - seks na prvom sastanku.betametazon wrote:
a sta je previse?![]()
![]()
![]()
Puno ti je trebalo da se vratiš u kondiciju...