Je ... znaju se desiti razne stvari.sheilak wrote:Ramzess Veliki wrote: Jučer sam bio pored Neretve.
Jutros me kolegica pita odakle boja, rekoh od roštilja. Sumnjam da je od sunca jer je roštilj bio u hladu.
i u hladu se znaju desiti razne stvari...
sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#3026 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
- Ramzess Veliki
#3027 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Probao sam novi roštilj i silno sam zadovoljan.palestinka wrote:Gorilo se u vatrama...roštilja
Malo smo bili pecali a zatim su prošli rafteri sa ribom na čamcu i prošla nas je volja da zabacujemo dalje.
-
palestinka
#3028 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ramzess Veliki wrote:Probao sam novi roštilj i silno sam zadovoljan.palestinka wrote:Gorilo se u vatrama...roštilja![]()
Malo smo bili pecali a zatim su prošli rafteri sa ribom na čamcu i prošla nas je volja da zabacujemo dalje.
Super za roštilj.
A rafteri, ma šminka obična, foliraju se:-)
Ne daj se omesti, drugi put zabaci, polako i pecaj Ahmete Šabo:-)
- Ramzess Veliki
#3029 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Nemoj tako, i ja bih rado niz brzake.palestinka wrote:Ramzess Veliki wrote:Probao sam novi roštilj i silno sam zadovoljan.palestinka wrote:Gorilo se u vatrama...roštilja![]()
Super za roštilj.
A rafteri, ma šminka obična, foliraju se:-)
Ne daj se omesti, drugi put zabaci, polako i pecaj Ahmete Šabo:-)
A ja ustvari ne pecam ... samo foliram.
Stojim pored vode i mlatim po njoj da rastjeram ribu, da je drugi ne upecaju ... žao mi ih je ... više ih volim gledati kako spokojno žive.
- MOSALJOZE
#3030 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Zato si žene skoro istrijebio 
-
palestinka
#3031 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
To je lijepo Ramo. Sviđa mi tvoj pristup rijeci. 
- Ramzess Veliki
#3032 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Šta ću ... volim životinje.palestinka wrote:To je lijepo Ramo. Sviđa mi tvoj pristup rijeci.
Ne volim lovce.
To su oni što su Bambiju ubili mamu ... i pucaju zeki u leđa ...
- sadie_forever
#3033 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ako primjetim da je skrt
-
palestinka
#3034 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Bambija ne spominjiRamzess Veliki wrote:Šta ću ... volim životinje.palestinka wrote:To je lijepo Ramo. Sviđa mi tvoj pristup rijeci.![]()
Ne volim lovce.![]()
To su oni što su Bambiju ubili mamu ... i pucaju zeki u leđa ...
- Ramzess Veliki
#3035 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Sa ili bez priloga?palestinka wrote: Bambija ne spominji
- klixoris
#3036 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Da nisi vario sta na motoru ? Hoce se od varenja pocrnit'Ramzess Veliki wrote: Jučer sam bio pored Neretve.
Jutros me kolegica pita odakle boja, rekoh od roštilja. Sumnjam da je od sunca jer je roštilj bio u hladu.
- Ramzess Veliki
#3037 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Nisam ali će biti varenja ... skrh'o sam se ...klixoris wrote:Da nisi vario sta na motoru ? Hoce se od varenja pocrnit'Ramzess Veliki wrote: Jučer sam bio pored Neretve.
- klixoris
#3038 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Sta ba ? Gdje, kako ? Nadam se da nije puno i da nije bilo povreda ?Ramzess Veliki wrote:Nisam ali će biti varenja ... skrh'o sam se ...klixoris wrote:Da nisi vario sta na motoru ? Hoce se od varenja pocrnit'Ramzess Veliki wrote: Jučer sam bio pored Neretve.
Ako ti mogu sta pomoci oko popravke, PP
- Ramzess Veliki
#3039 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Udario sam žmigavac, i još me boli ...klixoris wrote:Sta ba ? Gdje, kako ? Nadam se da nije puno i da nije bilo povreda ?
Ako ti mogu sta pomoci oko popravke, PP
Tandrće i visi na crijevima ... izgleda jezivo ...
Uletio sam u nečiju avliju, mislio sam da put ide tim pravcem, pa kroz pčelinjak i kupus desno.
- klixoris
#3040 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ma bjez tamo ! Ja kontam fakat se polomioRamzess Veliki wrote:Udario sam žmigavac, i još me boli ...klixoris wrote:Sta ba ? Gdje, kako ? Nadam se da nije puno i da nije bilo povreda ?
Ako ti mogu sta pomoci oko popravke, PP![]()
Uletio sam u nečiju avliju, mislio sam da put ide tim pravcem, pa kroz pčelinjak i kupus desno.
- Ramzess Veliki
#3041 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Fakat jesam.klixoris wrote:ma bjez tamo ! Ja kontam fakat se polomioRamzess Veliki wrote:Udario sam žmigavac, i još me boli ...klixoris wrote:Sta ba ? Gdje, kako ? Nadam se da nije puno i da nije bilo povreda ?
Ako ti mogu sta pomoci oko popravke, PP![]()
Uništio sam kombinezon, srećom bio sam dobro oklopljen. Uletio sam iza kolege koji je fulio put u 2 ujutru i u punoj brzini uletio u avliju, a ja sam iza njega morao kočiti da ga ne raznesem, i nagazim na pijesak ... klizanje postrance sa onolikom mrcinom na sebi ... dalje znaš kako ide.
Gdje god nisam imao protektore bio sam modar, čak i sa unutrašnje strane bedara.
Motoru nije ništa, samo moram naručiti žmigalnik i lakirati ga.
- klixoris
#3042 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Evo, mozda ti ova uputa pomogne oko izbora novog motoraRamzess Veliki wrote: A baš sam ga htio dati u prodaju da uzmem nekog Boss Hossa ili Fat Boya ...

- ho oponopono
#3043 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
...jaooo ono ozenjeno ili u vezi ...pocne cupricu neku pored zive zene/ djeve i sto je najgore to mu normala...da znaju jade sa kime imaju posla davno bi ih poslale u tri lijepe... 
- pukepuke
#3044 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Najviše me odbija glupost i nekultura, a i nedostatak higijene. Ali možda ne valja ni da je prekulturan, kakav li je onda seks?
- perfekcionista1
#3045 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
takodje kulturan i blagpukepuke wrote: Ali možda ne valja ni da je prekulturan, kakav li je onda seks?
- vjesticanametli
#3046 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ćiribiribela wrote:Mlohav stisak ruke, znaci fuj.
- perfekcionista1
#3047 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ne valja nista dok vam koscice u ruci ne kvrcnu malo od stiskavjesticanametli wrote:ćiribiribela wrote:Mlohav stisak ruke, znaci fuj.![]()
![]()
nista mi gore nema od toga fuuuuuuuuuuuuuj
- pukepuke
#3048 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Toga se i ja bojimperfekcionista1 wrote:takodje kulturan i blagpukepuke wrote: Ali možda ne valja ni da je prekulturan, kakav li je onda seks?
Kako ono kažu, idealna žena treba biti dama u društvu, a kurva u krevetu, pa bi trebalo smisliti nešto takvo i za muškarce, da bude džentlmen u društvu, a životinja u krevetu, tako nekako...
- Euridika
- Globalna šefica
#3049 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Draga Pukepuke, to ti već postoji... i, gle čuda, svi oni su na forumu...pukepuke wrote:Toga se i ja bojimperfekcionista1 wrote:takodje kulturan i blagpukepuke wrote: Ali možda ne valja ni da je prekulturan, kakav li je onda seks?![]()
Kako ono kažu, idealna žena treba biti dama u društvu, a kurva u krevetu, pa bi trebalo smisliti nešto takvo i za muškarce, da bude džentlmen u društvu, a životinja u krevetu, tako nekako...
Nemoj da te zavara njihov nekad grubi ton na forumu, to samo ona životinja iz kreveta progovara iz njih...
- ho oponopono
#3050 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
...to sto oni ne zele 25+ bicarke to je njihov izbor, no to ne degradira njihov seksipil i zvjerstvo u krevetu, sve perverzija do perverzije i najveci rasadnik jebaca...kineski macak...