sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dječak sa šibicama
#1276 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Nije to nikakva provala, samo logicno rasudjivanje 
- Eluveitie
- burek_in_space
#1278 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Vidi se da me nisi upoznala, a bolji sam od tvoje babe, sigurnoEluveitie wrote:Kad piše postove tipa:
- Pa eto ja znam kuhati
- Pa eto ja sam romantičar
- Pa eto ja sam emocionalan, divan
...
Bilo kakva samopromocija na formu, Zaboga, ako moraš tražiti ovdje curu, poželjan su ko' moja baba.
![]()
-
nightvision
#1279 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
-Ne znam kuhat', nit me interesuje. To je zenski posao.Eluveitie wrote:Kad piše postove tipa:
- Pa eto ja znam kuhati
...
Bilo kakva samopromocija na formu, Zaboga, ako moraš tražiti ovdje curu, poželjan su ko' moja baba.
![]()
-Nisam romantican, to je peskasto
-Bezosjecajan sam i grozan, to je svakako bas onako "macho".
-
- Eluveitie
#1280 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
A ti si momak skroz profulo' temu.
Nije poenta ne biti to sve, nego ne pisati to ovdaN.
Nije poenta ne biti to sve, nego ne pisati to ovdaN.
-
dječak sa šibicama
#1281 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ali ne kontam zasto je "znam kuhati" samopromocija... ko kaze da bi ja njoj kuhao

To je stvar hobija, uzivanja u tome, ne samopromocija. Uostalom, bosanke ne vole muskarce koji kuhaju, muskarcima nije mjesto u kuhinji, tako su stare zene govorile

To je stvar hobija, uzivanja u tome, ne samopromocija. Uostalom, bosanke ne vole muskarce koji kuhaju, muskarcima nije mjesto u kuhinji, tako su stare zene govorile
- lavorpunvode
#1282 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
samopromocija uspjesno izvrsena.nightvision wrote:-Ne znam kuhat', nit me interesuje. To je zenski posao.Eluveitie wrote:Kad piše postove tipa:
- Pa eto ja znam kuhati
...
![]()
-![]()
![]()
- lavorpunvode
#1283 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
nemojte, ljubi vas lavorusasherbett wrote:a da se ugledaš na whitelegend-a malo?nightvision wrote:-Ne znam kuhat', nit me interesuje. To je zenski posao.Eluveitie wrote:Kad piše postove tipa:
- Pa eto ja znam kuhati
...
![]()
-![]()
![]()
-
nightvision
#1284 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
I antireklama je reklama.lavorpunvode wrote:samopromocija uspjesno izvrsena.nightvision wrote:-Ne znam kuhat', nit me interesuje. To je zenski posao.Eluveitie wrote:Kad piše postove tipa:
- Pa eto ja znam kuhati
...
![]()
-![]()
![]()
- berenice
#1285 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Šta fali?! Neka traži ko šta hoće. Neki traže momka/curu, neki zahebanciju, neki ozbiljnu priču, neki savjete... Pa neka! Pusti. Ima za svakoga po nešto, koliko vidim. 
- berenice
#1286 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
To nije istina. Nema ništa više seksi od muškarca koji ima dara za kuhanje. Doduše, ja sam Hercegovka, možda Bosanke potpuno drugačije misle.dječak sa šibicama wrote:Ali ne kontam zasto je "znam kuhati" samopromocija... ko kaze da bi ja njoj kuhao![]()
To je stvar hobija, uzivanja u tome, ne samopromocija. Uostalom, bosanke ne vole muskarce koji kuhaju, muskarcima nije mjesto u kuhinji, tako su stare zene govorile![]()
- tendzera
#1287 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Svakako, al' ne valja ni ovako, bem muberenice wrote:Pa i ne valja kad je lakotendzera wrote:Jadna nam majka, nije nam nimalo lako![]()
- berenice
#1288 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
A, i vi ste ko tetkice neke, ne može vam čoek ugodit'! Te ne valja ovako, te ne valja onako...tendzera wrote:Svakako, al' ne valja ni ovako, bem muberenice wrote:Pa i ne valja kad je lakotendzera wrote:Jadna nam majka, nije nam nimalo lako![]()
![]()
- tendzera
#1289 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Povuc' tu riječ, da ja ne bih povukao opasač(ko je sad tetkicaberenice wrote:A, i vi ste ko tetkice neke, ne može vam čoek ugodit'! Te ne valja ovako, te ne valja onako...tendzera wrote:Svakako, al' ne valja ni ovako, bem muberenice wrote:
Pa i ne valja kad je lako![]()
- berenice
- tendzera
#1291 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
...ne reci nikadberenice wrote:Nikad!
- Ljuska_u_BaklaFi
#1292 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ja ne tražim nista, nista mi ne smeta samo vas citam 
- berenice
#1293 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ovo "nikad" je bilo više onako teatralno, nego stvarnotendzera wrote:...ne reci nikadberenice wrote:Nikad!
- tendzera
#1294 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Tačnije, sretno si zauzetaLjuska_u_BaklaFi wrote:Ja ne tražim nista, nista mi ne smeta samo vas citam
Ne znam, meni je to bila savršena prilika da se nadovežem, tj. da malo izgledam pametnoberenice wrote:Ovo "nikad" je bilo više onako teatralno, nego stvarnotendzera wrote:...ne reci nikadberenice wrote:Nikad!
- berenice
#1295 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ovo "nikad" je bilo više onako teatralno, nego stvarnotendzera wrote: ...ne reci nikad
Ne znam, meni je to bila savršena prilika da se nadovežem, tj. da malo izgledam pametno
Znam, ja sam ti je namjerno pružila.
- tendzera
#1296 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Neizmjerno ti hvala što s' mi pružila priliku da zavaram ljude da sam pametanberenice wrote:Znam, ja sam ti je namjerno pružila.tendzera wrote:
Ne znam, meni je to bila savršena prilika da se nadovežem, tj. da malo izgledam pametno![]()
- Ljuska_u_BaklaFi
#1297 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Sad provociras, nema zauzetosti u kojoj nista ne smetatendzera wrote:Tačnije, sretno si zauzetaLjuska_u_BaklaFi wrote:Ja ne tražim nista, nista mi ne smeta samo vas citam![]()
-
dječak sa šibicama
#1298 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ali sta je tu tako sexy? muskarac napravio rucak, nesh ti sexipilaberenice wrote:To nije istina. Nema ništa više seksi od muškarca koji ima dara za kuhanje. Doduše, ja sam Hercegovka, možda Bosanke potpuno drugačije misle.dječak sa šibicama wrote:Ali ne kontam zasto je "znam kuhati" samopromocija... ko kaze da bi ja njoj kuhao![]()
To je stvar hobija, uzivanja u tome, ne samopromocija. Uostalom, bosanke ne vole muskarce koji kuhaju, muskarcima nije mjesto u kuhinji, tako su stare zene govorile![]()
![]()
![]()
I zasto je samopromocija, ako ne znam kuhati, nisam duhovit, niti sarmantan, a predstavljam se takvim, potencijalna forumska zrtva to ce skontati na prvom dejtu.
Uostalom, najveci "predatori" na forumima su ozenjeni muskarci
- ho oponopono
#1299 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
...živa istina, mamu im njihovu(da prostiš)!dječak sa šibicama wrote:ali sta je tu tako sexy? muskarac napravio rucak, nesh ti sexipilaberenice wrote:To nije istina. Nema ništa više seksi od muškarca koji ima dara za kuhanje. Doduše, ja sam Hercegovka, možda Bosanke potpuno drugačije misle.dječak sa šibicama wrote:Ali ne kontam zasto je "znam kuhati" samopromocija... ko kaze da bi ja njoj kuhao![]()
![]()
![]()
I zasto je samopromocija, ako ne znam kuhati, nisam duhovit, niti sarmantan, a predstavljam se takvim, potencijalna forumska zrtva to ce skontati na prvom dejtu.
Uostalom, najveci "predatori" na forumima su ozenjeni muskarci
- Brkooo
#1300 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ho oponopono wrote:
...živa istina, mamu im njihovu(da prostiš)!