samo nemoj dva 'ii' da stavisBrkooo wrote:deder nam otvori temusema911s wrote:
hajmo mi decki pisat sta nas odabija kod vas dama
sta vas najviise odbija (za dame)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- WildRedRose
#101 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
- Brkooo
#102 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ostavi joj jabuku na stosema911s wrote: strah me uciteljeljice,.vidis da mi vec prijeti,,.,,, znas u skoli sta znaci kada ti uciteljica nesto napise crvenom olovkom
- morti
#103 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Đubrad!eluna wrote:jer meni za moje ideje uglavnom kažu da sam luda, nerealna, da lupetam itd. a kada vide da je neko drugi uradio UPRAVO TO onda ne progovaraju
Nego, žene, odbijaju li vas (koji, ako da) naglasci, lokalizmi, šu, ša, šo...?
PS. Što se tiče krema i labelova
- respo
#104 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ne toliko manjetalashika wrote:animals wrote:Ja volim manje sise...![]()
- eluna
#105 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
eh i da - odbija me i to jako mnogo kada muškarci (ali i kod žena mi smeta, znači kod ljudi uopšteno) o svemu sude prema sebi
nemamo svi istu kožu, niti nam je svima vlažnost kože ista, tako da DA - postoje muškarci kojima usne puknu zimi pa čak i rane imaju; DA - postoje muškarci kojima su ruke zimi grube kao šmirgl papir a nisu moleri nego brate mili inžinjeri koji sjede za računarom po vas cijeli dan, i ruke tutnu pod vodu samo kad ih peru nakon odlaska u wc; DA - postoje muškarci koji imaju probleme sa bubuljicama i to ne samo po licu, nego i po leđima ili prsima; DA - postoje muškarci koji imaju preguste obrve i ne bi im smetalo da dlačicu dvije počupaju; DA - postoje muškarci koji idu na manikir i pedikir a ne kidaju nokte pa da ni običnu pamučnu košulju ne mogu da obuku a da ne povuku koju nit - zamislite samo kakve to ogrebotine može da napravi
i ne smatram metroseksualcem muškarca koji brine o svom ličnom zdravlju, o svojoj ličnoj higijeni i pristojnom izgledu pa čak ako to podrazumijeva i labelo u džepu, turpijicu za nokte, noktaricu i malu pincetu u ličnom neseseru .......po toj logici niti jedna žena ne bi trebala da ima brijač nigdje ni blizu sebe jer brate mili brijač je stvar za muškarca .....aaaa-haaaaaaa
nemamo svi istu kožu, niti nam je svima vlažnost kože ista, tako da DA - postoje muškarci kojima usne puknu zimi pa čak i rane imaju; DA - postoje muškarci kojima su ruke zimi grube kao šmirgl papir a nisu moleri nego brate mili inžinjeri koji sjede za računarom po vas cijeli dan, i ruke tutnu pod vodu samo kad ih peru nakon odlaska u wc; DA - postoje muškarci koji imaju probleme sa bubuljicama i to ne samo po licu, nego i po leđima ili prsima; DA - postoje muškarci koji imaju preguste obrve i ne bi im smetalo da dlačicu dvije počupaju; DA - postoje muškarci koji idu na manikir i pedikir a ne kidaju nokte pa da ni običnu pamučnu košulju ne mogu da obuku a da ne povuku koju nit - zamislite samo kakve to ogrebotine može da napravi
i ne smatram metroseksualcem muškarca koji brine o svom ličnom zdravlju, o svojoj ličnoj higijeni i pristojnom izgledu pa čak ako to podrazumijeva i labelo u džepu, turpijicu za nokte, noktaricu i malu pincetu u ličnom neseseru .......po toj logici niti jedna žena ne bi trebala da ima brijač nigdje ni blizu sebe jer brate mili brijač je stvar za muškarca .....aaaa-haaaaaaa
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#106 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Derpeeluna wrote:labelo u džepu, turpijicu za nokte, noktaricu i malu pincetu u ličnom neseseru
- dalalala
#107 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
eluna wrote:eh i da - odbija me i to jako mnogo kada muškarci (ali i kod žena mi smeta, znači kod ljudi uopšteno) o svemu sude prema sebi
- dalalala
#108 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Smeta mi kod muškaraca kad zovu pederima svoje prijatelje, komšije, poznanike zato što vode računa o svom fizičkom izgledu 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#109 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Otkud tolika fobija prema labelu i kremi
Moram se slozit ovdje sa elunom (ko bi reko), apsolutno nista lose nema u tome sto musko namaze ruke, i da zaista postoje muskarci koji nisu baustelci a cija koza bas fino ne podnosi zimu.
Kad krenu muskarcine sa svojim predrasudama...
Moram se slozit ovdje sa elunom (ko bi reko), apsolutno nista lose nema u tome sto musko namaze ruke, i da zaista postoje muskarci koji nisu baustelci a cija koza bas fino ne podnosi zimu.
- eluna
#110 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
i sutra će da se pita zašto mu žena onako napadno bulji u ruke nekog muškarca, a na pamet mu neće pasti da noćima sanja da umjesto njegovih "šmirgl papira" i noževa oko noktiju želi da osjeti nešto boljeJOINT_1921 wrote:Derpeeluna wrote:labelo u džepu, turpijicu za nokte, noktaricu i malu pincetu u ličnom neseseru![]()
![]()
- JOINT_1921
- eluna
#112 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
uf lejdi - ne kvari dan ni sebi ni meniladyblue18 wrote:Otkud tolika fobija prema labelu i kremi![]()
đe'š se bona ti sa mnom slagat
(nemoj više molim te, ću se zabrinem)
- respo
#113 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
a vi na plazi gledati nokte umjesto da se suncate zezate ili slicno?
- dalalala
#114 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ja na plaži gledam sve osim noktiju 
- WildRedRose
#115 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ja i ne idem na plazu . 
- dalalala
#116 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Kad smo već kod plaže, naviše na svijetu me odbija kad vidim momka u kupaćim gaćama! Daj molim te obuci šorc 
- ultima_palabra
#117 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ma imaš i tu neku gradaciju... stavim i ja pođahkad zimi kakve kreme na usne i ruke, ali nositi kreme sa sobom vani, još u kakvoj torbiciladyblue18 wrote:Otkud tolika fobija prema labelu i kremi![]()
- JOINT_1921
#118 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Ja nosam u jakni kremicu za moje njezne ruke, narocito kad malo puse vani... Zato me zene vole... 
- Brkooo
#119 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
ma i bolje ti jeWildRedRose wrote:ja i ne idem na plazu .
- eluna
#120 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
pa nisam ni ja dok nisam naletila na problem "slučajnih ogrebotina" .....pa me zainteresovalo da vidim da li muškarci uopšte "sređuju" nokte ili nedalalala wrote:Ja na plaži gledam sve osim noktiju
- WildRedRose
#121 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
hvala BrkiBrkooo wrote:
ma i bolje ti je
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#122 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Tu se slazemultima_palabra wrote: Ma imaš i tu neku gradaciju... stavim i ja pođahkad zimi kakve kreme na usne i ruke, ali nositi kreme sa sobom vani, još u kakvoj torbici
- dalalala
#123 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
Moj dragi nosi torbicu (kod nas zvanu pederuša) i u njoj obavezno krema za ruke i labelo i gle čuda, nije peder!! 
- Brkooo
#124 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
i jos kad moramo boju jakne upariti sa bojom kremiceJOINT_1921 wrote:Ja nosam u jakni kremicu za moje njezne ruke, narocito kad malo puse vani... Zato me zene vole...
- Ramzess Veliki
#125 Re: sta vas najviise odbija (za dame)
gilla wrote: Životno pravilo br.1
Ne slusajte sta zena govori nego gledaj sta radi.
Radite sve suprotno od onoga sta feministkinje govore pa i vasa majka govori(kako treba prema zenama). Uspjeh sa zenama zagarantovan
Globalno budi ravnodusan, ne trci za njom, ne budi ko cukica, budi svoj, suprostavi joj se svako malo, jos ako imas necim se pohvaliti u zivotu.... ne ona nije jedina na svijetu, i mnoge bi te rado vidjele u svojoj postelji. Broj zena daleko nadmasuje muskarce, u usa taj omjer je nekad bio 8:1. Ako nisi propalica bez ikakvog psotignuca ti trebas biti njoj premija.
U kontekstu teme slobodno cupajte obrve ako su neuredne( nemojte sad lukove izvoditi), idite u teretanu ako imate volje, ako imate problema sa prejakom dlakavoscu idite na tretmane, nabacite dobru obleku, mobitel, sat, umjerenu aroganciju nabacite. Frizure ne bih komentarisao.