sta vas najviise odbija (za dame)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
WildRedRose

#101 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by WildRedRose »

Brkooo wrote:
sema911s wrote:
hajmo mi decki pisat sta nas odabija kod vas dama
deder nam otvori temu :oops:
samo nemoj dva 'ii' da stavis :mrgreen:
Brkooo

#102 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Brkooo »

sema911s wrote: strah me uciteljeljice,.vidis da mi vec prijeti,,.,,, znas u skoli sta znaci kada ti uciteljica nesto napise crvenom olovkom
ostavi joj jabuku na sto :oops:

:|
morti

#103 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by morti »

eluna wrote:jer meni za moje ideje uglavnom kažu da sam luda, nerealna, da lupetam itd. a kada vide da je neko drugi uradio UPRAVO TO onda ne progovaraju :roll:
Đubrad! :D

Nego, žene, odbijaju li vas (koji, ako da) naglasci, lokalizmi, šu, ša, šo...? :D

PS. Što se tiče krema i labelova :D ne moramo biti zidari da nam je po prirodi kože ovo ponekad potrebno, nobadi iz prfekt :D
respo

#104 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by respo »

talashika wrote:
animals wrote:Ja volim manje sise... :D :D
:trep:
ne toliko manje :D
eluna

#105 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by eluna »

eh i da - odbija me i to jako mnogo kada muškarci (ali i kod žena mi smeta, znači kod ljudi uopšteno) o svemu sude prema sebi

nemamo svi istu kožu, niti nam je svima vlažnost kože ista, tako da DA - postoje muškarci kojima usne puknu zimi pa čak i rane imaju; DA - postoje muškarci kojima su ruke zimi grube kao šmirgl papir a nisu moleri nego brate mili inžinjeri koji sjede za računarom po vas cijeli dan, i ruke tutnu pod vodu samo kad ih peru nakon odlaska u wc; DA - postoje muškarci koji imaju probleme sa bubuljicama i to ne samo po licu, nego i po leđima ili prsima; DA - postoje muškarci koji imaju preguste obrve i ne bi im smetalo da dlačicu dvije počupaju; DA - postoje muškarci koji idu na manikir i pedikir a ne kidaju nokte pa da ni običnu pamučnu košulju ne mogu da obuku a da ne povuku koju nit - zamislite samo kakve to ogrebotine može da napravi

i ne smatram metroseksualcem muškarca koji brine o svom ličnom zdravlju, o svojoj ličnoj higijeni i pristojnom izgledu pa čak ako to podrazumijeva i labelo u džepu, turpijicu za nokte, noktaricu i malu pincetu u ličnom neseseru .......po toj logici niti jedna žena ne bi trebala da ima brijač nigdje ni blizu sebe jer brate mili brijač je stvar za muškarca .....aaaa-haaaaaaa
JOINT_1921
Vozim: odlično

#106 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by JOINT_1921 »

eluna wrote:labelo u džepu, turpijicu za nokte, noktaricu i malu pincetu u ličnom neseseru
Derpe :lol: :lol: :lol:
dalalala

#107 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by dalalala »

eluna wrote:eh i da - odbija me i to jako mnogo kada muškarci (ali i kod žena mi smeta, znači kod ljudi uopšteno) o svemu sude prema sebi

nemamo svi istu kožu, niti nam je svima vlažnost kože ista, tako da DA - postoje muškarci kojima usne puknu zimi pa čak i rane imaju; DA - postoje muškarci kojima su ruke zimi grube kao šmirgl papir a nisu moleri nego brate mili inžinjeri koji sjede za računarom po vas cijeli dan, i ruke tutnu pod vodu samo kad ih peru nakon odlaska u wc; DA - postoje muškarci koji imaju probleme sa bubuljicama i to ne samo po licu, nego i po leđima ili prsima; DA - postoje muškarci koji imaju preguste obrve i ne bi im smetalo da dlačicu dvije počupaju; DA - postoje muškarci koji idu na manikir i pedikir a ne kidaju nokte pa da ni običnu pamučnu košulju ne mogu da obuku a da ne povuku koju nit - zamislite samo kakve to ogrebotine može da napravi

i ne smatram metroseksualcem muškarca koji brine o svom ličnom zdravlju, o svojoj ličnoj higijeni i pristojnom izgledu pa čak ako to podrazumijeva i labelo u džepu, turpijicu za nokte, noktaricu i malu pincetu u ličnom neseseru .......po toj logici niti jedna žena ne bi trebala da ima brijač nigdje ni blizu sebe jer brate mili brijač je stvar za muškarca .....aaaa-haaaaaaa

:thumbup:
dalalala

#108 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by dalalala »

Smeta mi kod muškaraca kad zovu pederima svoje prijatelje, komšije, poznanike zato što vode računa o svom fizičkom izgledu :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#109 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by ladyblue18 »

Otkud tolika fobija prema labelu i kremi :-)
Moram se slozit ovdje sa elunom (ko bi reko), apsolutno nista lose nema u tome sto musko namaze ruke, i da zaista postoje muskarci koji nisu baustelci a cija koza bas fino ne podnosi zimu.
Kad krenu muskarcine sa svojim predrasudama...
eluna

#110 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by eluna »

JOINT_1921 wrote:
eluna wrote:labelo u džepu, turpijicu za nokte, noktaricu i malu pincetu u ličnom neseseru
Derpe :lol: :lol: :lol:
i sutra će da se pita zašto mu žena onako napadno bulji u ruke nekog muškarca, a na pamet mu neće pasti da noćima sanja da umjesto njegovih "šmirgl papira" i noževa oko noktiju želi da osjeti nešto bolje :roll:
JOINT_1921

#111 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by JOINT_1921 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eluna

#112 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by eluna »

ladyblue18 wrote:Otkud tolika fobija prema labelu i kremi :-)
Moram se slozit ovdje sa elunom (ko bi reko), apsolutno nista lose nema u tome sto musko namaze ruke, i da zaista postoje muskarci koji nisu baustelci a cija koza bas fino ne podnosi zimu.
uf lejdi - ne kvari dan ni sebi ni meni :D

đe'š se bona ti sa mnom slagat :lol: :lol: :lol: :lol:

:kiss: za anale po drugi put

(nemoj više molim te, ću se zabrinem) :lol: :lol: :lol: :lol:
respo

#113 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by respo »

a vi na plazi gledati nokte umjesto da se suncate zezate ili slicno?
dalalala

#114 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by dalalala »

Ja na plaži gledam sve osim noktiju :D
WildRedRose

#115 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by WildRedRose »

ja i ne idem na plazu . :roll:
dalalala

#116 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by dalalala »

Kad smo već kod plaže, naviše na svijetu me odbija kad vidim momka u kupaćim gaćama! Daj molim te obuci šorc :D
ultima_palabra

#117 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by ultima_palabra »

ladyblue18 wrote:Otkud tolika fobija prema labelu i kremi :-)
Ma imaš i tu neku gradaciju... stavim i ja pođahkad zimi kakve kreme na usne i ruke, ali nositi kreme sa sobom vani, još u kakvoj torbici :run:
JOINT_1921

#118 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by JOINT_1921 »

Ja nosam u jakni kremicu za moje njezne ruke, narocito kad malo puse vani... Zato me zene vole... :D
Brkooo

#119 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Brkooo »

WildRedRose wrote:ja i ne idem na plazu . :roll:
ma i bolje ti je :skoljka:
eluna

#120 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by eluna »

dalalala wrote:Ja na plaži gledam sve osim noktiju :D
pa nisam ni ja dok nisam naletila na problem "slučajnih ogrebotina" .....pa me zainteresovalo da vidim da li muškarci uopšte "sređuju" nokte ili ne :roll:
WildRedRose

#121 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by WildRedRose »

Brkooo wrote:
ma i bolje ti je :skoljka:
hvala Brki :pasamoj: :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#122 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by ladyblue18 »

ultima_palabra wrote: Ma imaš i tu neku gradaciju... stavim i ja pođahkad zimi kakve kreme na usne i ruke, ali nositi kreme sa sobom vani, još u kakvoj torbici :run:
Tu se slazem :D
dalalala

#123 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by dalalala »

Moj dragi nosi torbicu (kod nas zvanu pederuša) i u njoj obavezno krema za ruke i labelo i gle čuda, nije peder!! :D
Brkooo

#124 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Brkooo »

JOINT_1921 wrote:Ja nosam u jakni kremicu za moje njezne ruke, narocito kad malo puse vani... Zato me zene vole... :D
i jos kad moramo boju jakne upariti sa bojom kremice :oops:

:diva:
Ramzess Veliki

#125 Re: sta vas najviise odbija (za dame)

Post by Ramzess Veliki »

gilla wrote: Životno pravilo br.1
Ne slusajte sta zena govori nego gledaj sta radi.
Radite sve suprotno od onoga sta feministkinje govore pa i vasa majka govori(kako treba prema zenama). Uspjeh sa zenama zagarantovan
Globalno budi ravnodusan, ne trci za njom, ne budi ko cukica, budi svoj, suprostavi joj se svako malo, jos ako imas necim se pohvaliti u zivotu.... ne ona nije jedina na svijetu, i mnoge bi te rado vidjele u svojoj postelji. Broj zena daleko nadmasuje muskarce, u usa taj omjer je nekad bio 8:1. Ako nisi propalica bez ikakvog psotignuca ti trebas biti njoj premija.

U kontekstu teme slobodno cupajte obrve ako su neuredne( nemojte sad lukove izvoditi), idite u teretanu ako imate volje, ako imate problema sa prejakom dlakavoscu idite na tretmane, nabacite dobru obleku, mobitel, sat, umjerenu aroganciju nabacite. Frizure ne bih komentarisao.
:thumbup: Ukratko i u sridu. :thumbup:
Post Reply