Šta vas mejk ju horni... Anketa za gospoje.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Max.Cherry
#1 Šta vas mejk ju horni... Anketa za gospoje.
Dakle, moje dame i vi bezobrazne i eksplicitne forumašice kojima su samo prostakluci na umu, imam pitanje za vas. Znate ljude koji su slični vama, samo ne pišaju sjedeći (barem većine ne) i imaju manje sise? Eh, po nekim pravilima žanra, vi biste se trebale ložiti na njih a oni na vas. Mene interesuje, u ova moderna vremena s blago rečeno poremećenim sistemima vrijednovanja, šta vAs najviše pali kod muškarca, šta je to zbog čega morate mijenjati gaćice jal dođete kući...
- Lace
ma razumijemo se...bombina zvuci kinky, slatko i simpaticno...asocijacija na bombicu, lopticu skocicu i ostale neozbiljne stvariIrm@ wrote:i jaLace wrote:sta je bombina?zvuci kinky
![]()
ja glasala za bombinu
![]()
ovo ostalo ili mi nekako
ili ne razumijem
![]()
bitno je da nas max voli a na sta se lozimo...sasvim je nevazno...i relativno ...zavisi od godina...mjenja se proporcionalno s godinama (znate ono o kriterijima i godinama)
-
Max.Cherry
Okeeej, so far so good.
Bombina - ja, kao ekspert za automobile kao što možete vidjeti iz posljednjeg ponuđenog odgovora i po činjenici da sjedim u autu samo kad koku smuntam da me poveze do najbližeg zasjenjenog parkinga
, mogu vam kazati da to fakat postoji i da služi napajanju akumulatora energijom dok motor radi. Ili, prevedeno u svijet plahti i maženja pod istima, to je jedna radilica koja služi punjenju ali ovaj put i obrnuto - utrošku energije.
@irfan - ne da nisu skontale, već nisu od tog posla ili se nama prodaju samo kao takve...
Bombina - ja, kao ekspert za automobile kao što možete vidjeti iz posljednjeg ponuđenog odgovora i po činjenici da sjedim u autu samo kad koku smuntam da me poveze do najbližeg zasjenjenog parkinga
@irfan - ne da nisu skontale, već nisu od tog posla ili se nama prodaju samo kao takve...
-
Max.Cherry
@Fatka - znaš šta mene stvarno loži kod koke, sem dobrog dupeta (nisam ovisnik o dojenju) i njene volje da me učini naloženim? Kvalitetan razgovor. Eto, zvuči glupo i hladno, ali stvarno... Samo nek ne valja gluposti... i meni dovoljno. U stvari, to bi se moglo reći i drugačije, da me odhornuje kad priča nesuvislo i kad sere o glupostima koje nemaju veze niŠČim. I pogled igra vrlo bitnu ulogu. Takav sam i mogu odmah vidjeti po očima gdje ima nešto, gdje se nešto folira i gdje nema ništa.
Znači, vidim je s leđa, krasno dupence, ona se okrene, ne progovara ali očima kaže više nego što bi ikad mogla smisliti da kaže... Ma u haustor prvi, pa ako komšija naiđe - naiđe, jebaji ga...
Znači, vidim je s leđa, krasno dupence, ona se okrene, ne progovara ali očima kaže više nego što bi ikad mogla smisliti da kaže... Ma u haustor prvi, pa ako komšija naiđe - naiđe, jebaji ga...
- kriticarka_nikova
Max.Cherry wrote:@Fatka - znaš šta mene stvarno loži kod koke, sem dobrog dupeta (nisam ovisnik o dojenju) i njene volje da me učini naloženim? Kvalitetan razgovor. Eto, zvuči glupo i hladno, ali stvarno... Samo nek ne valja gluposti... i meni dovoljno. U stvari, to bi se moglo reći i drugačije, da me odhornuje kad priča nesuvislo i kad sere o glupostima koje nemaju veze niŠČim. I pogled igra vrlo bitnu ulogu. Takav sam i mogu odmah vidjeti po očima gdje ima nešto, gdje se nešto folira i gdje nema ništa.
ti bi ko htio mene da upoznas
-
enigma svijeta
[quote="Max.Cherry"]@Fatka - znaš šta mene stvarno loži kod koke, sem dobrog dupeta (nisam ovisnik o dojenju) i njene volje da me učini naloženim? Kvalitetan razgovor. Eto, zvuči glupo i hladno, ali stvarno... Samo nek ne valja gluposti... i meni dovoljno. U stvari, to bi se moglo reći i drugačije, da me odhornuje kad priča nesuvislo i kad sere o glupostima koje nemaju veze niŠČim. I pogled igra vrlo bitnu ulogu. Takav sam i mogu odmah vidjeti po očima gdje ima nešto, gdje se nešto folira i gdje nema ništa.
Huuhh, dovoljno je
Huuhh, dovoljno je
-
enigma svijeta
Joj, i ovo mi se svidjaaaaMeshtar wrote:Uh...kad me dotakne onako da samo ja znam šta to znači, a uz to me i pogleda naglašavajući to....meni se odmah u glavi odvrti pjesma ROBERTA PALMERA - Mercy mercy me![]()
![]()
A ona traje preko 6 minuta....i onda to trajeeeeee![]()
- flora.sa
Mislis mentalna komunikacij, konekcija?Max.Cherry wrote:@Fatka - znaš šta mene stvarno loži kod koke, sem dobrog dupeta (nisam ovisnik o dojenju) i njene volje da me učini naloženim? Kvalitetan razgovor. Eto, zvuči glupo i hladno, ali stvarno... Samo nek ne valja gluposti... i meni dovoljno. U stvari, to bi se moglo reći i drugačije, da me odhornuje kad priča nesuvislo i kad sere o glupostima koje nemaju veze niŠČim. I pogled igra vrlo bitnu ulogu. Takav sam i mogu odmah vidjeti po očima gdje ima nešto, gdje se nešto folira i gdje nema ništa.
Gdje si bio cijelog mog zivota! ?:D
...a ja stalno pokusavam da dokazem da je ovo vrloooo bitno...ali dok ja pricam, obicno me gledaju u predio mojih prsa
eh...drago mi je da jos uvijek postoje oni kojima je dobra komunikacija (kad kazem komunikacija, ne mislim samo na tjelesnu
Last edited by flora.sa on 05/05/2006 09:08, edited 1 time in total.
- kriticarka_nikova
Meshtar wrote:Uvijek sam tvrdio da je mozak najvažnij sexualni organ...i da živim još 100 godina ne bih mogao naći bolji afrodizijak od pravih riječi na pravom mjestu (još ako su šapnute na uho, pa ti topao dah poškakilja hipofizu![]()
)
-
remake
eto, ja se vec sabahile najezila...Meshtar wrote:Uvijek sam tvrdio da je mozak najvažnij sexualni organ...i da živim još 100 godina ne bih mogao naći bolji afrodizijak od pravih riječi na pravom mjestu (još ako su šapnute na uho, pa ti topao dah poškakilja hipofizu![]()
)
slazem se, slazem se
-
Max.Cherry
Onaj... Ovaj... hmmm... hajd onaj... da ti reknem onaj... nešto bitno... Gledaću te u obl... oći, promis.flora.sa wrote:Mislis mentalna komunikacij, konekcija?![]()
Gdje si bio cijelog mog zivota! ?:D![]()
![]()
...a ja stalno pokusavam da dokazem da je ovo vrloooo bitno...ali dok ja pricam, obicno me gledaju u predio mojih prsa![]()
Ha beli su goleme, ha?
- Lace
joj izgleda da sam izabrala pravu stvarMax.Cherry wrote:Okeeej, so far so good.
Bombina - ja, kao ekspert za automobile kao što možete vidjeti iz posljednjeg ponuđenog odgovora i po činjenici da sjedim u autu samo kad koku smuntam da me poveze do najbližeg zasjenjenog parkinga, mogu vam kazati da to fakat postoji i da služi napajanju akumulatora energijom dok motor radi. Ili, prevedeno u svijet plahti i maženja pod istima, to je jedna radilica koja služi punjenju ali ovaj put i obrnuto - utrošku energije.
![]()
bit cu horny kada kazes da vodis koke u stan a ne na parking