Šta vas mejk ju horni... Anketa za gospoje.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Šta vas mejk ju horni kod MEN?

Lijeva krajnica zadnjeg točka
0
No votes
Turbo punjač karburatora
1
13%
Niklovani poklopac rezervoara
1
13%
Radio CD DVD MP3 WMA player sa onim ćizama što se vrte
1
13%
Plave diode u rupama đe voda treba izlazit
1
13%
Miris benzina (klasika)
2
25%
Bombina
2
25%
Potisna glava remenice za nosač volana... ili slična glupost
0
No votes

Total votes: 8

Max.Cherry

#1 Šta vas mejk ju horni... Anketa za gospoje.

Post by Max.Cherry »

Dakle, moje dame i vi bezobrazne i eksplicitne forumašice kojima su samo prostakluci na umu, imam pitanje za vas. Znate ljude koji su slični vama, samo ne pišaju sjedeći (barem većine ne) i imaju manje sise? Eh, po nekim pravilima žanra, vi biste se trebale ložiti na njih a oni na vas. Mene interesuje, u ova moderna vremena s blago rečeno poremećenim sistemima vrijednovanja, šta vAs najviše pali kod muškarca, šta je to zbog čega morate mijenjati gaćice jal dođete kući...
upala

Post by upala »

kad frajer sjedi u novom audi-u 4 i ima neke mrOok felge :D
ako je keramicar....onda me interesuje kakve plocice posjeduje :D
Mona Lisa

Post by Mona Lisa »

Eh, prijatelju dragi, ja ti ne znam ni sta ti ga ovo dodje sto si naskrabao......

Mislim znam ja sta su dobre plocice...... fino je to , nako.....

:lol: :lol:
FAtka

Post by FAtka »

ih da ti je znat :D :D :D
vidite li vi sto on nas testira...hoce da mu svaka kaze what makes us horny :D :D
FAtka

Post by FAtka »

kad pomislim da me voli...pa mi nekako i dokaze...dirne me u dusu...onda sam non-stop horny...
zadovoljan odgovorom? :D
FAtka

Post by FAtka »

what makes u guys horny...osim sisa i guza... :D
irfan2

Post by irfan2 »

naravno..nisu skontale temu :D
Lace

Post by Lace »

sta je bombina? :D zvuci kinky :D :D ja glasala za bombinu :-? :D
Irm@

Post by Irm@ »

Lace wrote:sta je bombina? :D zvuci kinky :D :D ja glasala za bombinu :-? :D
i ja :D ovo ostalo ili mi nekako :? ili ne razumijem :oops: :-D
Lace

Post by Lace »

Irm@ wrote:
Lace wrote:sta je bombina? :D zvuci kinky :D :D ja glasala za bombinu :-? :D
i ja :D ovo ostalo ili mi nekako :? ili ne razumijem :oops: :-D
ma razumijemo se...bombina zvuci kinky, slatko i simpaticno...asocijacija na bombicu, lopticu skocicu i ostale neozbiljne stvari :D

bitno je da nas max voli a na sta se lozimo...sasvim je nevazno...i relativno ...zavisi od godina...mjenja se proporcionalno s godinama (znate ono o kriterijima i godinama) :D
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

Okeeej, so far so good.

Bombina - ja, kao ekspert za automobile kao što možete vidjeti iz posljednjeg ponuđenog odgovora i po činjenici da sjedim u autu samo kad koku smuntam da me poveze do najbližeg zasjenjenog parkinga :-) , mogu vam kazati da to fakat postoji i da služi napajanju akumulatora energijom dok motor radi. Ili, prevedeno u svijet plahti i maženja pod istima, to je jedna radilica koja služi punjenju ali ovaj put i obrnuto - utrošku energije. ;-)

@irfan - ne da nisu skontale, već nisu od tog posla ili se nama prodaju samo kao takve...
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

@Fatka - znaš šta mene stvarno loži kod koke, sem dobrog dupeta (nisam ovisnik o dojenju) i njene volje da me učini naloženim? Kvalitetan razgovor. Eto, zvuči glupo i hladno, ali stvarno... Samo nek ne valja gluposti... i meni dovoljno. U stvari, to bi se moglo reći i drugačije, da me odhornuje kad priča nesuvislo i kad sere o glupostima koje nemaju veze niŠČim. I pogled igra vrlo bitnu ulogu. Takav sam i mogu odmah vidjeti po očima gdje ima nešto, gdje se nešto folira i gdje nema ništa.

Znači, vidim je s leđa, krasno dupence, ona se okrene, ne progovara ali očima kaže više nego što bi ikad mogla smisliti da kaže... Ma u haustor prvi, pa ako komšija naiđe - naiđe, jebaji ga...
flora.sa

Post by flora.sa »

znam sto je benzin, onaj neki radio...sto jos znam...da znam gdje je zadnji tocak :D :D ...ovo ostalo... :shock: :? ...pojma nemam :D :D

a vozim :D :D :D
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Max.Cherry wrote:@Fatka - znaš šta mene stvarno loži kod koke, sem dobrog dupeta (nisam ovisnik o dojenju) i njene volje da me učini naloženim? Kvalitetan razgovor. Eto, zvuči glupo i hladno, ali stvarno... Samo nek ne valja gluposti... i meni dovoljno. U stvari, to bi se moglo reći i drugačije, da me odhornuje kad priča nesuvislo i kad sere o glupostima koje nemaju veze niŠČim. I pogled igra vrlo bitnu ulogu. Takav sam i mogu odmah vidjeti po očima gdje ima nešto, gdje se nešto folira i gdje nema ništa.
:D
ti bi ko htio mene da upoznas :D
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

[quote="Max.Cherry"]@Fatka - znaš šta mene stvarno loži kod koke, sem dobrog dupeta (nisam ovisnik o dojenju) i njene volje da me učini naloženim? Kvalitetan razgovor. Eto, zvuči glupo i hladno, ali stvarno... Samo nek ne valja gluposti... i meni dovoljno. U stvari, to bi se moglo reći i drugačije, da me odhornuje kad priča nesuvislo i kad sere o glupostima koje nemaju veze niŠČim. I pogled igra vrlo bitnu ulogu. Takav sam i mogu odmah vidjeti po očima gdje ima nešto, gdje se nešto folira i gdje nema ništa.

Huuhh, dovoljno je :D
Meshtar

Post by Meshtar »

Uh...kad me dotakne onako da samo ja znam šta to znači, a uz to me i pogleda naglašavajući to....meni se odmah u glavi odvrti pjesma ROBERTA PALMERA - Mercy mercy me :-) :-)

A ona traje preko 6 minuta....i onda to trajeeeeee :-) :-)
enigma svijeta

Post by enigma svijeta »

Meshtar wrote:Uh...kad me dotakne onako da samo ja znam šta to znači, a uz to me i pogleda naglašavajući to....meni se odmah u glavi odvrti pjesma ROBERTA PALMERA - Mercy mercy me :-) :-)

A ona traje preko 6 minuta....i onda to trajeeeeee :-) :-)
Joj, i ovo mi se svidjaaaa :D
Meshtar

Post by Meshtar »

Pa Meštar.... :D :D
flora.sa

Post by flora.sa »

Max.Cherry wrote:@Fatka - znaš šta mene stvarno loži kod koke, sem dobrog dupeta (nisam ovisnik o dojenju) i njene volje da me učini naloženim? Kvalitetan razgovor. Eto, zvuči glupo i hladno, ali stvarno... Samo nek ne valja gluposti... i meni dovoljno. U stvari, to bi se moglo reći i drugačije, da me odhornuje kad priča nesuvislo i kad sere o glupostima koje nemaju veze niŠČim. I pogled igra vrlo bitnu ulogu. Takav sam i mogu odmah vidjeti po očima gdje ima nešto, gdje se nešto folira i gdje nema ništa.

Znači, vidim je s leđa, krasno dupence, ona se okrene, ne progovara ali očima kaže više nego što bi ikad mogla smisliti da kaže... Ma u haustor prvi, pa ako komšija naiđe - naiđe, jebaji ga...
Mislis mentalna komunikacij, konekcija? :shock:

Gdje si bio cijelog mog zivota! ?:D :D :D

...a ja stalno pokusavam da dokazem da je ovo vrloooo bitno...ali dok ja pricam, obicno me gledaju u predio mojih prsa :D ...tako da vrlo brzo odustanem od price... :roll: :(

eh...drago mi je da jos uvijek postoje oni kojima je dobra komunikacija (kad kazem komunikacija, ne mislim samo na tjelesnu :roll: :D ) vrlo vazna...
Last edited by flora.sa on 05/05/2006 09:08, edited 1 time in total.
Meshtar

Post by Meshtar »

Uvijek sam tvrdio da je mozak najvažnij sexualni organ...i da živim još 100 godina ne bih mogao naći bolji afrodizijak od pravih riječi na pravom mjestu (još ako su šapnute na uho, pa ti topao dah poškakilja hipofizu :-) :-) )
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Meshtar wrote:Uvijek sam tvrdio da je mozak najvažnij sexualni organ...i da živim još 100 godina ne bih mogao naći bolji afrodizijak od pravih riječi na pravom mjestu (još ako su šapnute na uho, pa ti topao dah poškakilja hipofizu :-) :-) )
:kiss:
remake

Post by remake »

Meshtar wrote:Uvijek sam tvrdio da je mozak najvažnij sexualni organ...i da živim još 100 godina ne bih mogao naći bolji afrodizijak od pravih riječi na pravom mjestu (još ako su šapnute na uho, pa ti topao dah poškakilja hipofizu :-) :-) )
eto, ja se vec sabahile najezila... :-)

slazem se, slazem se
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

flora.sa wrote:Mislis mentalna komunikacij, konekcija? :shock:
Gdje si bio cijelog mog zivota! ?:D :D :D

...a ja stalno pokusavam da dokazem da je ovo vrloooo bitno...ali dok ja pricam, obicno me gledaju u predio mojih prsa :D
Onaj... Ovaj... hmmm... hajd onaj... da ti reknem onaj... nešto bitno... Gledaću te u obl... oći, promis.

Ha beli su goleme, ha? :-D
Mahalac

Post by Mahalac »

A Poli salama u dzepu(ona srednja) :D :D :D

Dje mi je Edu ba...ubila se tema za njega :P
Lace

Post by Lace »

Max.Cherry wrote:Okeeej, so far so good.

Bombina - ja, kao ekspert za automobile kao što možete vidjeti iz posljednjeg ponuđenog odgovora i po činjenici da sjedim u autu samo kad koku smuntam da me poveze do najbližeg zasjenjenog parkinga :-) , mogu vam kazati da to fakat postoji i da služi napajanju akumulatora energijom dok motor radi. Ili, prevedeno u svijet plahti i maženja pod istima, to je jedna radilica koja služi punjenju ali ovaj put i obrnuto - utrošku energije. ;-)

@irfan - ne da nisu skontale, već nisu od tog posla ili se nama prodaju samo kao takve...
joj izgleda da sam izabrala pravu stvar :D

bit cu horny kada kazes da vodis koke u stan a ne na parking :D
Post Reply