Cini mi se da se tvoje i njegovo poimanje rjesavanja egzistencijalnih problema znatno razlikuje. Ili sudis po sebi?512MB wrote: Volio bih da momak rjesi svoj egzistencijalni problem
Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
- djevojka bez imena
#3176 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
- 512MB
#3177 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ja nemam egzistencijalnih problema (a ni ovih drugih) tako da..djevojka bez imena wrote:Cini mi se da se tvoje i njegovo poimanje rjesavanja egzistencijalnih problema znatno razlikuje. Ili sudis po sebi?512MB wrote: Volio bih da momak rjesi svoj egzistencijalni problem
- djevojka bez imena
#3178 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Pa sto onda potezes to pitanje? Kojih drugih? Pricamo o jednoj vrsti problema, cini mi se, ili je rjesenje jedno a problema dva?512MB wrote:Ja nemam egzistencijalnih problema (a ni ovih drugih) tako da..djevojka bez imena wrote:Cini mi se da se tvoje i njegovo poimanje rjesavanja egzistencijalnih problema znatno razlikuje. Ili sudis po sebi?512MB wrote: Volio bih da momak rjesi svoj egzistencijalni problem
- 512MB
#3179 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ja bih rekao da postoje vise rjesenja za jedan problemdjevojka bez imena wrote:Pa sto onda potezes to pitanje? Kojih drugih? Pricamo o jednoj vrsti problema, cini mi se, ili je rjesenje jedno a problema dva?512MB wrote:Ja nemam egzistencijalnih problema (a ni ovih drugih) tako da..djevojka bez imena wrote:
Cini mi se da se tvoje i njegovo poimanje rjesavanja egzistencijalnih problema znatno razlikuje. Ili sudis po sebi?
- HAVANA
#3180 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ode li ko nocas,da mu masem?
Sta ima nako?
-
kiligonzales
#3181 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Evo vala kod tebeHAVANA wrote:Ode li ko nocas,da mu masem?Sta ima nako?
- HAVANA
#3182 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Nista,evo na poslu,cio,veseo...sto ti je mladost.
- muha_sa
#3183 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
+1HAVANA wrote:Nista,evo na poslu,cio,veseo...sto ti je mladost.
sve isto-samo nisam na poslu
- HAVANA
#3184 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Mozes ti kad si usteko za titinog vakta.muha_sa wrote:+1HAVANA wrote:Nista,evo na poslu,cio,veseo...sto ti je mladost.
- muha_sa
- Alfons Kauders
#3186 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Isto, samo sto nisam na poslu, ni u BiH.muha_sa wrote:+1HAVANA wrote:Nista,evo na poslu,cio,veseo...sto ti je mladost.
- muha_sa
#3187 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
brzo ceš ti nazad--vjeruj Muhi metuzalemuAlfons Kauders wrote:Isto, samo sto nisam na poslu, ni u BiH.muha_sa wrote:+1HAVANA wrote:Nista,evo na poslu,cio,veseo...sto ti je mladost.
- Alfons Kauders
#3188 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Naravno da hocu... Malo VW-om, malo Wizzairom...muha_sa wrote: brzo ceš ti nazad--vjeruj Muhi metuzalemu
Ima se, moze se. Jos samo da sirotinja pristane na akcize, pa da izgrade malo autoputa i koju brzu cestu... Koje nece moci finansirati, pa ce radi nekonkurentnosti i poreskih opterecenja emigrirati... A ja cu dobiti prazne puteve do vikendice, koje je platio neko drugi
- apsidejzi
#3189 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
E to me je natjeralo da odem iz BiH. Hocu da ja odlucujem da li raditi subotom ili ne a ne da mi to bude norma.Alfons Kauders wrote:Isto, samo sto nisam na poslu, ni u BiH.muha_sa wrote:+1HAVANA wrote:Nista,evo na poslu,cio,veseo...sto ti je mladost.
- HAVANA
#3190 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
A ja kad sam se vratio, reko spavacu popodne svaki dan.
Haj ti u privatnike.2 dana u 15 slobodan.U 3 ujutru ustanem nesta da zapisem,sjetio sa ja fol nesta...
Sinoc poslije 3 lego,haj jutros u 7h,ko ce?
- orinoco
#3191 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Postoji li način, može li se ikako ustanoviti, koji je politički profil BiH stanovništva koji je napustio BiH.
Da li više pripadaju "nacionalističkim" strankama, ili su više građanski orijentisani, odnosno pripadaju tzv. ljevici?
Da li više pripadaju "nacionalističkim" strankama, ili su više građanski orijentisani, odnosno pripadaju tzv. ljevici?
- Alfons Kauders
#3192 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Vikend je precijenjen, kao i nocni rad - znamo po sebi, jer sam godinama tako radio...apsidejzi wrote:E to me je natjeralo da odem iz BiH. Hocu da ja odlucujem da li raditi subotom ili ne a ne da mi to bude norma.
Mada, sad mi je malo veci merak raditi vikendom... Mislim da to ima veze sa satnicom, jer nekako mi se nije dalo za 6 maraka, ali za 60 vala moze
- Alfons Kauders
#3193 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Pa u prosjeku, 3/4 glasa za nacionaliste - pa bi se moglo pretpostaviti da je i odnos slican tome... Eto nek idu malo progresivniji i obrazovaniji, opet je mozda 2/3orinoco wrote:Postoji li način, može li se ikako ustanoviti, koji je politički profil BiH stanovništva koji je napustio BiH.
- orinoco
#3194 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ne znam, možda se i može napraviti profil ljudi koji su otišli. Ja sve nešto razmišljam da su u većini oni koji ne pripadaju nacionalističkim politikama, da oni uglavnom ostaju jer imaju podršku politike i da u sprezi imaju bolje radne i društvene pozicije.Alfons Kauders wrote:Pa u prosjeku, 3/4 glasa za nacionaliste - pa bi se moglo pretpostaviti da je i odnos slican tome... Eto nek idu malo progresivniji i obrazovaniji, opet je mozda 2/3orinoco wrote:Postoji li način, može li se ikako ustanoviti, koji je politički profil BiH stanovništva koji je napustio BiH.
-
Fudo387
#3195 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Veze ti nemas.orinoco wrote:Ne znam, možda se i može napraviti profil ljudi koji su otišli. Ja sve nešto razmišljam da su u većini oni koji ne pripadaju nacionalističkim politikama, da oni uglavnom ostaju jer imaju podršku politike i da u sprezi imaju bolje radne i društvene pozicije.Alfons Kauders wrote:Pa u prosjeku, 3/4 glasa za nacionaliste - pa bi se moglo pretpostaviti da je i odnos slican tome... Eto nek idu malo progresivniji i obrazovaniji, opet je mozda 2/3orinoco wrote:Postoji li način, može li se ikako ustanoviti, koji je politički profil BiH stanovništva koji je napustio BiH.
- Alfons Kauders
#3196 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ma jasta, oni sto emigriraju iz Gruda, Posusja i Livna garant ne pripadaju nacionalistickim partijama.orinoco wrote: Ne znam, možda se i može napraviti profil ljudi koji su otišli. Ja sve nešto razmišljam da su u većini oni koji ne pripadaju nacionalističkim politikama, da oni uglavnom ostaju jer imaju podršku politike i da u sprezi imaju bolje radne i društvene pozicije.
Bezbeli ce HDZ jedva uzeti izbore dole...
- orinoco
#3197 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Oni sa 4 razreda osnovne škole, iz kojekakvih bosanskih vukojebina, odu, ne pikaju se. Oni su posebna kategorija, oni se ne mogu emancipirati nigdjeFudo387 wrote:
Veze ti nemas.
- apsidejzi
#3198 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Alfons Kauders wrote:Vikend je precijenjen, kao i nocni rad - znamo po sebi, jer sam godinama tako radio...apsidejzi wrote:E to me je natjeralo da odem iz BiH. Hocu da ja odlucujem da li raditi subotom ili ne a ne da mi to bude norma.
Mada, sad mi je malo veci merak raditi vikendom... Mislim da to ima veze sa satnicom, jer nekako mi se nije dalo za 6 maraka, ali za 60 vala moze
- Bluemore
#3199 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Evo mahni meni al necu daleko samo produzeni vikend izlet folovi
Svoj na svom
Svoj na svom
- HAVANA