Turkish Airlines, tehnicki sektor, prva dva mjeseca plata 'pripravnika', poslije po dogovoru. I za nase i za turske uslove vise nego dobra. Okruzenje odlicno, uslovi za napredak i usavrsavanje stvarno dobro, ko hoce da uci i radi moze sta hoce cini mi se.mirsek wrote:Mogu li neki detalji, koja vrsta firme, koja pozicija, mozda i platadjevojka bez imena wrote:Ukazala se prilika, posao snova, to se desi jednom kazu, dva puta nece, prihvatila sam, sta cu.fidoremilienko wrote:Pa nemoj ici neka te.
Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
- djevojka bez imena
#3076 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
- mirsek
#3077 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Auu ubode ti struku vrhunski. Svaka cast i sretno.djevojka bez imena wrote: Turkish Airlines, tehnicki sektor, prva dva mjeseca plata 'pripravnika', poslije po dogovoru. I za nase i za turske uslove vise nego dobra. Okruzenje odlicno, uslovi za napredak i usavrsavanje stvarno dobro, ko hoce da uci i radi moze sta hoce cini mi se.
-
Fudo387
#3078 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Partizanska taktika, svuda na svijetu ti kazu da nista ne jedes 24 sata prije pregleda, a oni te najedu da se512MB wrote:Bromazepam i to? Pa sto? Jestel bili tolko napaljeni jedni na drugemuha_sa wrote: brom
doktorice ne bi ibretile.
- kloniran
#3079 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
mene prilike izgleda zaobilaze 
- muha_sa
#3080 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
trebal ti nosac kofercetadjevojka bez imena wrote: Turkish Airlines, tehnicki sektor, prva dva mjeseca plata 'pripravnika', poslije po dogovoru. I za nase i za turske uslove vise nego dobra. Okruzenje odlicno, uslovi za napredak i usavrsavanje stvarno dobro, ko hoce da uci i radi moze sta hoce cini mi se.
- muha_sa
#3081 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
oženiš se i vozdrakloniran wrote:mene prilike izgleda zaobilaze
- kloniran
#3082 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
nisam ni mislio na posaomuha_sa wrote:oženiš se i vozdrakloniran wrote:mene prilike izgleda zaobilaze
- hatemondays
#3083 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Hajd sto su nas kljukali u JNA ali trpali nam brom na ORA-ma, omladinke ko jabuka a chuna ko dushica ispuhala..Fudo387 wrote:Partizanska taktika, svuda na svijetu ti kazu da nista ne jedes 24 sata prije pregleda, a oni te najedu da se512MB wrote:Bromazepam i to? Pa sto? Jestel bili tolko napaljeni jedni na drugemuha_sa wrote: brom
doktorice ne bi ibretile.
-
moonca
#3084 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Fudo387 wrote:Zavisi od destinacije i pocetne kote, pretpostavljam da ces iz Sarajeva.HAVANA wrote:Fudara,a kako se leti jeftino do te tvoje amerike?
Mislim da ti je Austrian sad najpovoljniji od ovih ozbiljnih kompanija.
Nije djaba ali je jeftinije nego gore sa debelindjama.

- stranac2
#3085 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Razumi ih Bakir im direktor drzave a Sebija ih lijecimeteorit135531 wrote:Da mi hoce vise dati termin u ambasadi, da konacno krenem za svojom srecom. Jebo ti ovu svakodnevnicu gdje moram slusati ovo sto slusam sad.
Ma nosite se vise svi na sve 4 strane svijeta, samo maknite se od Bosne.
Zanimljivo je kad zivis u drzavi ciji stanovnici samo razmisljaju na koji granicni prijelaz ici i gdje je manja guzva.
- HAVANA
#3086 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Nas cetvero i cuko 6 milja.moonca wrote:Fudo387 wrote:Zavisi od destinacije i pocetne kote, pretpostavljam da ces iz Sarajeva.HAVANA wrote:Fudara,a kako se leti jeftino do te tvoje amerike?
Mislim da ti je Austrian sad najpovoljniji od ovih ozbiljnih kompanija.![]()
Nije djaba ali je jeftinije nego gore sa debelindjama.
- HAVANA
#3087 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
kloniran wrote:nisam ni mislio na posaomuha_sa wrote:oženiš se i vozdrakloniran wrote:mene prilike izgleda zaobilaze
- 512MB
#3088 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Posteno, nek uzivaju dok mogu - neznas ti koje oni torture prozivljavaju vani, handri ih punac ko volove. Kad te izdrzavam onda ces i radit po mom. Dvojica su bila kod mene, nabacili pricu prvo zeni i famili joj kofol direktori kurci palci bili u rajvosa i uspjesni menadzeri, udali se vani, i sad nakon godne dana vani pomagaj tebra daj posudi neku kintu da obrnu kakav biznis punac neda vise love, hoce da me deportirajuHAVANA wrote:kloniran wrote:nisam ni mislio na posaomuha_sa wrote: oženiš se i vozdraZnas sta je sega s ovim iz moje generacije.Na prste jedne ruke ih mogu nabrojati sto su otisli zadnjih par godina.Landarali,zujali,nisu se zenili...i onda stupe u kontakt sa starom ljubavi nekom koja je vec dugo vani,ona sama...Ono bili zajedno na ekskurziji il u izvidjacima,poljubili se uz logorsku vatru,znali im se roditelji...Nema tu puno price,poznaje se dusa,poznaje se tijelo
Dok si reko keks,eto slika bracne zajednice,putovanja,poso...Dobro im.
![]()
-
moonca
#3089 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
HAVANA wrote:Nas cetvero i cuko 6 milja.moonca wrote:HAVANA wrote:Fudara,a kako se leti jeftino do te tvoje amerike?
![]()
Nije djaba ali je jeftinije nego gore sa debelindjama.Samo se ti zajebaji.Eto mene gore.Ja s fudom dogovorio da dodjem u milwaukkee i otvaramo ascinicu.
Nesh proc'. 'Nasi' ne podrzavaju 'nase' vani.
- HAVANA
#3090 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ih,sitni ko dusha. 
-
moonca
#3091 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ko ce kuvati?HAVANA wrote:Ih,sitni ko dusha.
-
Fudo387
#3092 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Puno ti je sest milja za karte.
Cuku ne vodi, bacice ti ga u onaj kontejner sto na njemu pise biohazard.
Ascinica nula bodova, nema tu para, a valjda cemo vec nesto skontat nakon tridesete pive.
Ascinica nula bodova, nema tu para, a valjda cemo vec nesto skontat nakon tridesete pive.
- mO k3
#3093 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
pasce vodi u amerku??
What's wrong with you ?
What's wrong with you ?
-
moonca
#3094 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
-
Fudo387
#3095 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Zavrsice mu cuko u kung pao.moonca wrote:Dio familije,kao i dijete.
-
DearJohn
#3096 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ja sam negdje cito da je neki nas frajer otvorio u USA cevabdzinicu ali po originalnoj recepturi iz SA i kazu razvalio, sad ima na sedam lokacija i radi mu valjda pravo.Fudo387 wrote:Puno ti je sest milja za karte.
-
Fudo387
#3097 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Jedini frajer koji je "razvalio" na taj fazon je onaj lik Berix, ali to nije samo cevap vec kompanija koja se bavi milion i jednim poslom. Ima jos jedan, mesar, big brothers nesta, on valja milione, to su postrojenja za pravljenje svega i svacega, cevap je samo kap u moru.DearJohn wrote:Ja sam negdje cito da je neki nas frajer otvorio u USA cevabdzinicu ali po originalnoj recepturi iz SA i kazu razvalio, sad ima na sedam lokacija i radi mu valjda pravo.Fudo387 wrote:Puno ti je sest milja za karte.
Ovo ostalo, mali restoran on the corner of the street, izglavi ok platu i to je to.
-
DearJohn
#3098 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Ok, onda je novinarska patka.Fudo387 wrote:Jedini frajer koji je "razvalio" na taj fazon je onaj lik Berix, ali to nije samo cevap vec kompanija koja se bavi milion i jednim poslom. Ima jos jedan, mesar, big brothers nesta, on valja milione, to su postrojenja za pravljenje svega i svacega, cevap je samo kap u moru.DearJohn wrote:Ja sam negdje cito da je neki nas frajer otvorio u USA cevabdzinicu ali po originalnoj recepturi iz SA i kazu razvalio, sad ima na sedam lokacija i radi mu valjda pravo.Fudo387 wrote:Puno ti je sest milja za karte.
Ovo ostalo, mali restoran on the corner of the street, izglavi ok platu i to je to.
-
moonca
#3099 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Nece, ako je manji ,mislim da moze i sa njim u malom - cage.Fudo387 wrote:Zavrsice mu cuko u kung pao.moonca wrote:Dio familije,kao i dijete.
-
moonca
#3100 Re: Sta Vas je "natjeralo" da odete iz BiH i sa Balkana
Fudi nista ne valja.