Stvarno ljudi ja ne znam kako neko moze otici vani a da ne dodje kod nekog svog . Sve i da dobije dozvolu za rad covjeku treba puno para . Pa ja imam dva sina koja su ovdje rodjeni , zavrsile se neke skole pa prekvalifikacie pa kursevi , vojska i evo konacno stariji poceo raditi . Pa jebote on ne moze maknuti ni metra bez moje pomoci

Bez auta ne moze na posao otici , znaci morao sam auto kupiti . Sad bi trebao da se osamostali

da nadje stan treba dvije kirije provizije , tri kirije kaucije , nema ni kasike svoje a kamoli namjestaj itd itd Jednostavno nema sanse da krene sam . na kraju sam skonto da je puno lakse i bezbolnije da se ja osamostalim
Stvarno nemam tu namjeru da nekog odgovaram od odlaska jer ja imam i previse godina da bi se time bavio ali bez onog udaja -zenidba ili rodbina , treba hrpa para da bi se krenulo . Jer znam svoj nekakav pocetak koji je bio paklen i bas trnovit ali covjek uspije kad ima cilj i kad mora .Ja nisam imao cilj ja sam moro nisam imao kud . Onaj ko se nema gdje vratiti on uspjeti mora pa kako tako , covjek se nekad mora i poniziti i biti spreman na sve . Jer zivot je ipak borba za opstanak .