Sta Vam znaci Zdravko Colic-Cola?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

janus

Post by janus »

bravo majstore?

zasto? zato sto je srbin?

momak bez predrasuda zahvalan za odgovor
Pooll

Post by Pooll »

Čola ti radi po svom, pusti raju :lol: :lol:
hananah

Post by hananah »

Ma ne znaci mi nista, svejedno mi je hoce li se vratiti. Meni je drago da voli zivotinje, mada to glupo zvuci, kad se slusao slusala sam ga i ja, sad vise ne.
I hvala Poll, znacis i ti meni :)
yaran

Post by yaran »

Posto je izabro beograd(namjerno malo slovo),nek tamo i ostane?Da je bio u bilo kojem drugom mijestu osim u kod nasih ubica,hm mmm-ja bih reko nek se vrati i dobro doso,ovako ostajte gdje jeste. :-)
Pooll

Post by Pooll »

hannanananah ;)

Čola, ja ti kazem opet... pusti ba raju... :lol:
nikita

Post by nikita »

COla mi znaci mnogo, to je moje djetinjstvo, odrastanje, prve simpatije, derneci...ja se toga ne bi nikada odrekla sve da je otisao u Honduras...
Engram

Post by Engram »

mislim da ce se bolje uklopiti u beogradski pasaluk..odkad progovori tj. propjeva ekavicom.. :-?

jadno
dajdzarile

Post by dajdzarile »

jako je zabavno slusati gomilu poluidiota pride opterecenih nacionom kao maximom kako seciraju lik i djelo jednog od najpopularnijih likova u ex-yu (doduse vjerovatno su vam majke i ocevi u taj vakat isli na koride ,teferice ) te vam nisu ni prenijeli ljubav prema urbanim, pismenim
stvarima u koje spada i COLA... nije vam ni zamjerit :(
$

Post by $ »

kad carli caplin ode iz engleske u ameriku, napravi karijeru, dodje da umre u svicarskoj >> 3 zemlje se hvale time da je caplin na neki nacin njihov. obogatio je 3 zemlje svojim tragom

kad se to desi u bosni /kad neko napusti svetu bosansku zemlju/ onda ga valja popljuvati i niposto mu ne dati mogucnost da se nekad vrati. cuj vratiti se u bosnu :? u zemlju o kojoj vascijeli svijet sanja, iz koje su oni nepromisljeno otisli :-? sto nisu mislili kad su isli???? nego se otamo negdje prodaju za bosance... nece ici, nece ici! uzivati bosansku reputaciju a placati porez drugdje. ne ide to. nego hin svima oduzet i drzavljanstva i pravo da kazu 'ja sam u dusi ostao bosanac'. pa da vide misevi kako je zivjeti bez bosanskog pasosa, da vide bijednici jergovici, cole, kusturice, bregovici, djure i ostali :x
smib

Post by smib »

Neki je dan gostovao na HTVu. Obradovala sam se kad sam ga vidjela, dok nisam čula njegov zadnji CD. :( Ode i on u narodnjake. :( :( :(
Šteta.
janus

Post by janus »

$ wrote:kad carli caplin ode iz engleske u ameriku, napravi karijeru, dodje da umre u svicarskoj >> 3 zemlje se hvale time da je caplin na neki nacin njihov. obogatio je 3 zemlje svojim tragom

kad se to desi u bosni /kad neko napusti svetu bosansku zemlju/ onda ga valja popljuvati i niposto mu ne dati mogucnost da se nekad vrati. cuj vratiti se u bosnu :? u zemlju o kojoj vascijeli svijet sanja, iz koje su oni nepromisljeno otisli :-? sto nisu mislili kad su isli???? nego se otamo negdje prodaju za bosance... nece ici, nece ici! uzivati bosansku reputaciju a placati porez drugdje. ne ide to. nego hin svima oduzet i drzavljanstva i pravo da kazu 'ja sam u dusi ostao bosanac'. pa da vide misevi kako je zivjeti bez bosanskog pasosa, da vide bijednici jergovici, cole, kusturice, bregovici, djure i ostali :x
djuru (tipa koji je glumio u filmu nagradjenim oskarom) i jergovica (bosanskog pisca sa adresom stanovanja u hrvatskoj (njegove rijeci) trpati u isti kos sa kusturicom - covjekom nesumnjivog talenta i samoproklamovanog cetnika, bregovicem - covjekom - talentom za prodavanje muda za bubrege ali jako uspjesnog a cista je nula sto se covjectsva tice i colom (vidjeti post na prvoj stranici) je uvreda za svakog normalnog covjeka.

oni su prodali dusu djavolu, napustili i izdali svoj grad za vrijeme pogroma nad nesrbima u BIH i (sto je stvarni grijeh) nikad nisu digli svoj glas protiv toga niti protiv besramnog ubijanja Sarajeva. a kao javne licnosti koje su karijeru izgradile u tom istom gradu su imale i obavezu i duznost

a poredjenje sa caplinom je u ovom kontekstu je neukusno u najmanju ruku nekorektno

postoje migracije i migracije
dajdzarile

Post by dajdzarile »

pun mi je k...c patriota ko ti ... ja sam "nesrbin" da upotrijebim tvoj
termin pa opet ne gledam na stvari tako usko... a pojedinci sto su dizali glas tamo za milosevicevog vakta se jos iskopavaju sa raznih bg
groblja (nn lokacije ) znaci nije bas ni tako kao sto ti tvrdis...

i jos colu zoves mediokritetom ? ? ?
Post Reply