Sta Vam znaci Zdravko Colic-Cola?
-
dajdzarile
jako je zabavno slusati gomilu poluidiota pride opterecenih nacionom kao maximom kako seciraju lik i djelo jednog od najpopularnijih likova u ex-yu (doduse vjerovatno su vam majke i ocevi u taj vakat isli na koride ,teferice ) te vam nisu ni prenijeli ljubav prema urbanim, pismenim
stvarima u koje spada i COLA... nije vam ni zamjerit
stvarima u koje spada i COLA... nije vam ni zamjerit
-
$
kad carli caplin ode iz engleske u ameriku, napravi karijeru, dodje da umre u svicarskoj >> 3 zemlje se hvale time da je caplin na neki nacin njihov. obogatio je 3 zemlje svojim tragom
kad se to desi u bosni /kad neko napusti svetu bosansku zemlju/ onda ga valja popljuvati i niposto mu ne dati mogucnost da se nekad vrati. cuj vratiti se u bosnu
u zemlju o kojoj vascijeli svijet sanja, iz koje su oni nepromisljeno otisli
sto nisu mislili kad su isli???? nego se otamo negdje prodaju za bosance... nece ici, nece ici! uzivati bosansku reputaciju a placati porez drugdje. ne ide to. nego hin svima oduzet i drzavljanstva i pravo da kazu 'ja sam u dusi ostao bosanac'. pa da vide misevi kako je zivjeti bez bosanskog pasosa, da vide bijednici jergovici, cole, kusturice, bregovici, djure i ostali 
kad se to desi u bosni /kad neko napusti svetu bosansku zemlju/ onda ga valja popljuvati i niposto mu ne dati mogucnost da se nekad vrati. cuj vratiti se u bosnu
-
janus
djuru (tipa koji je glumio u filmu nagradjenim oskarom) i jergovica (bosanskog pisca sa adresom stanovanja u hrvatskoj (njegove rijeci) trpati u isti kos sa kusturicom - covjekom nesumnjivog talenta i samoproklamovanog cetnika, bregovicem - covjekom - talentom za prodavanje muda za bubrege ali jako uspjesnog a cista je nula sto se covjectsva tice i colom (vidjeti post na prvoj stranici) je uvreda za svakog normalnog covjeka.$ wrote:kad carli caplin ode iz engleske u ameriku, napravi karijeru, dodje da umre u svicarskoj >> 3 zemlje se hvale time da je caplin na neki nacin njihov. obogatio je 3 zemlje svojim tragom
kad se to desi u bosni /kad neko napusti svetu bosansku zemlju/ onda ga valja popljuvati i niposto mu ne dati mogucnost da se nekad vrati. cuj vratiti se u bosnuu zemlju o kojoj vascijeli svijet sanja, iz koje su oni nepromisljeno otisli
sto nisu mislili kad su isli???? nego se otamo negdje prodaju za bosance... nece ici, nece ici! uzivati bosansku reputaciju a placati porez drugdje. ne ide to. nego hin svima oduzet i drzavljanstva i pravo da kazu 'ja sam u dusi ostao bosanac'. pa da vide misevi kako je zivjeti bez bosanskog pasosa, da vide bijednici jergovici, cole, kusturice, bregovici, djure i ostali
oni su prodali dusu djavolu, napustili i izdali svoj grad za vrijeme pogroma nad nesrbima u BIH i (sto je stvarni grijeh) nikad nisu digli svoj glas protiv toga niti protiv besramnog ubijanja Sarajeva. a kao javne licnosti koje su karijeru izgradile u tom istom gradu su imale i obavezu i duznost
a poredjenje sa caplinom je u ovom kontekstu je neukusno u najmanju ruku nekorektno
postoje migracije i migracije
-
dajdzarile
pun mi je k...c patriota ko ti ... ja sam "nesrbin" da upotrijebim tvoj
termin pa opet ne gledam na stvari tako usko... a pojedinci sto su dizali glas tamo za milosevicevog vakta se jos iskopavaju sa raznih bg
groblja (nn lokacije ) znaci nije bas ni tako kao sto ti tvrdis...
i jos colu zoves mediokritetom ? ? ?
termin pa opet ne gledam na stvari tako usko... a pojedinci sto su dizali glas tamo za milosevicevog vakta se jos iskopavaju sa raznih bg
groblja (nn lokacije ) znaci nije bas ni tako kao sto ti tvrdis...
i jos colu zoves mediokritetom ? ? ?