šta vam se desilo zanimljivo u ovom danu-privatni vaš dnevni
Moderator: anex
-
nocna_ptica24
šta je smoješno? smiješ se mojoj muci? nije to razočarenje što ne mogu kopirati sa 2 cd-a na jedan nego je to niz jedan razočarenja li više nisam amal živaca da pišem..eto nastavlja s i danas užasan dan ...ali ni to nemam živaca da pišem ko ni većina cas koj ništa ne pišete nego se samo smijete.(čast izuzecima)
- GandalfSivi
Evo imam bruku stvari zavrsiti, ali sam se ipak odlucio napiti...
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
Eeee, ne sekiraj se ( zena se samo zeza, uzgred budi receno ) ...znam... desi se i meni, ali ne vrijedi sebe jesti.nocna_ptica24 wrote:šta je smoješno? smiješ se mojoj muci? nije to razočarenje što ne mogu kopirati sa 2 cd-a na jedan nego je to niz jedan razočarenja li više nisam amal živaca da pišem..eto nastavlja s i danas užasan dan ...ali ni to nemam živaca da pišem ko ni većina cas koj ništa ne pišete nego se samo smijete.(čast izuzecima)
-
nocna_ptica24
ej odo sad da spavam .ovo je rano za mene ali moram .boli me vrati leđa i jaaaaaaaaako sam depresivna. sve me danas tako ukopalo da ne poželim sutra da se budim. još sam se zakačila sa mnogu ljifi iz bliže i daljeokoline i čak i na ovom forumu. previše uvijek očekujem od ljudi i na kraju se zrazočaram.....do kraja. laju noć svim dobrim ljudima:(
- van Basten
Ja sam danas uzeo novu stolicu da malo sjedim na njoj dok surfam... toliko mi je dobra da evo surfam i ovaj sitni sat iako sam umoran kao pas
. A ostatak dana ne bih pričao... nije za svačiji želudac 
- zena21
Sta si to radio ostatak dana nesreco jednavan Basten wrote:Ja sam danas uzeo novu stolicu da malo sjedim na njoj dok surfam... toliko mi je dobra da evo surfam i ovaj sitni sat iako sam umoran kao pas. A ostatak dana ne bih pričao... nije za svačiji želudac
- zena21
Ptico bona sta ti jenocna_ptica24 wrote:šta je smoješno? smiješ se mojoj muci? nije to razočarenje što ne mogu kopirati sa 2 cd-a na jedan nego je to niz jedan razočarenja li više nisam amal živaca da pišem..eto nastavlja s i danas užasan dan ...ali ni to nemam živaca da pišem ko ni većina cas koj ništa ne pišete nego se samo smijete.(čast izuzecima)
pa ovdje se fakat covjek ne smije ni zezati... Preozbiljni ste svi u zadnje vrijeme... Mora da ste meteopati
Nije mi jasno da neko toliko ozbiljno shvata komentare na forumu, pogotovo na nekim temama koje i jesu za zezanje
- amalka
Svaki dan mi je zanimljiv u zadnje vrijeme
Decko jucer dosao po mene, kasnije mi poklonio crvenu ruzu
(dan prije je bio bolestan, pa se popravlja), jutros navratio, poljubio me i otisao.... Jedva cekam da zavrsim s poslom, da idem... Zivot je lijep...
- zena21
E fala B. da je neko raspolozen i da mu je zivot dobar (osim mene naravnoamalka wrote:Svaki dan mi je zanimljiv u zadnje vrijemeDecko jucer dosao po mene, kasnije mi poklonio crvenu ruzu
(dan prije je bio bolestan, pa se popravlja), jutros navratio, poljubio me i otisao.... Jedva cekam da zavrsim s poslom, da idem... Zivot je lijep...
Amalka, svaka cast.
-
amrino
Cini mi se da je ovo jedan od rijetkih slucajeva da ovi nasi "srucnjaci" utrefe vremensku prognozu...Haj nema veze...zna li ko kad su najavili poboljsanje?Dabogda pogodili i kad Sunce budu najavljivali...
Joj taman sam spakovala zimske stvari i dobro ih sakrila da ih ne gledam- kad ne lezi vraze- jutros kad sam pogledala kroz prozor pozlilo mi je!
Malo sam zakasnila na posao- a i razumljivo je , s obzirom na to koliko mi je vremena trebalo samo da "iskopam" cizme i kaput...
Uglavnom- situacija je slijedeca: Smazala sam deset (10) kifli sa Argetom, popila caj od sipka i ispusila za sad- samo. dvije cigare...
Posla za sad nema toliko- a nadam se, posteno govoreci, da ga nece ni biti. Danas nemam bas "elana"...a s obzirom na to kakvo je vrijeme- nije ni cudo.
Pade mi na pamet recenica :"dan ce biti ili plavkasto- sivkast ili sivkasto- plavkast" - a ja sam ubijedjena da ce ovaj danasnji biti ono totalno siv.
Joj taman sam spakovala zimske stvari i dobro ih sakrila da ih ne gledam- kad ne lezi vraze- jutros kad sam pogledala kroz prozor pozlilo mi je!
Malo sam zakasnila na posao- a i razumljivo je , s obzirom na to koliko mi je vremena trebalo samo da "iskopam" cizme i kaput...
Uglavnom- situacija je slijedeca: Smazala sam deset (10) kifli sa Argetom, popila caj od sipka i ispusila za sad- samo. dvije cigare...
Posla za sad nema toliko- a nadam se, posteno govoreci, da ga nece ni biti. Danas nemam bas "elana"...a s obzirom na to kakvo je vrijeme- nije ni cudo.
Pade mi na pamet recenica :"dan ce biti ili plavkasto- sivkast ili sivkasto- plavkast" - a ja sam ubijedjena da ce ovaj danasnji biti ono totalno siv.
- amalka
zena21 wrote:E fala B. da je neko raspolozen i da mu je zivot dobar (osim mene naravnoamalka wrote:Svaki dan mi je zanimljiv u zadnje vrijemeDecko jucer dosao po mene, kasnije mi poklonio crvenu ruzu
![]()
)
Amalka, svaka cast.ovo sve neki tersovi ovdje
- van Basten
Radiozena21 wrote: Sta si to radio ostatak dana nesreco jedna
A to za preozbiljnost ovih dana pripisujem dolasku proljeća
- van Basten
dobro je hvala na pitanju ženo 21... fino naspavan, friško iz kreveta, napolju zimska idila... sjajno... ti?
- van Basten
Volim i ja te palme na obali mora... al samo kad Sunce zađe pa žega malo popusti
... slabo podnosim velike pluseve...
A pravi ljudi i po ovakvom vremenu mogu naći svoju palmu i obalu, nije sve u okruženju
A pravi ljudi i po ovakvom vremenu mogu naći svoju palmu i obalu, nije sve u okruženju
-
nocna_ptica24
ehej. kako ste mi vi. danas po mom običaju 100 raspoloženja u danu. prvo sam se probudila sa bolom, u želucu(od jučerašnje nervoze), pa sam nekom popijene tablete legla i spavala do 12 . ne bih ja još ustajala jer sam zapikirala ovaj dan za ne ustajanje iz kreveta. ali moj muž me nakon što mu je dosadilo samom igrati igrice probudio i rekao da je kupio doručak. ja nisam mogla ni jesti ni njega gledati jer sam se jučer naljutila na njega ....zbog čega .nije ni bitno. e kad sam još vidjela da je kupio brdo salame i hljeb meni je došlo zlo jer samo to zna jesti...fuj. nakon bojkotovanja doručka okupala sam se i malo razbistrila glavu i počela da učim . navaljala sam oko sebe gomilu knjiga od po 1000 strana i kobiva učila. a kasnije sam malo došla sebi i dozvolila sam sestri da bez ometnja bude na netu ičak 4 sata:) nakon toga sam otišla svekrvi na ručak ,malo smi se smijali muž i h nagovarao da se osiguraju da ću ja biti agent merkura ...i evo sad opet se ovdje nerviram oko presnimavanja dvd-jeva muž šeta cuku...standard i opet me uhvatila melaholija slušam gibonnija ...i zamišljam o romantičnom princu na konju:) uh...jesam meteopat...pozdrav svima koji su dobre volje, sretno .
- new_jazzWa
Danas sam tisnula zube i rekla "NE MOZE TO VISE TAKO!" Radim,lafo sam prijavljena ,ali mi ne placaju zdravstveno,i danas sam odlucila da cu reci da ne zelim vise raditi subotom dok se to sve ne regulira,a oni meni kazu da ih ne mogu ucjenjivat na taj nacin. "I ne namjeravam",rekla sam,i dala otkaz! Radim do prvog,i to je to. Dokazala sam sebi da jesam rodjena za ovaj posao,da imam shlifa,i to je to.Sad opet u vode "obicnih" poslova...Sto s emora nije tesko! Ako neko radi na radiju,nudi platu kojom mogu pokrit troskove i trazi radnike.neka se javi! Eto,to je novo...I sto je najsmjesnije -DOBRO SE OSJECAM,valjda zato sto znam da sam u pravu! LJub vam svima,a posebno nocnoj,i glavu gore! Eto ljeta i sunca!!!
-
nocna_ptica24
čestitam negra stvarno si hrabra!!!!!!!!!!!!!!!
i ja se često pitam kakav poso me čeka nakon faxa i ko će mi se navaliti na leđa i iskorištavati me ko stoku? moji roditelji i muževi roditelji sad su primorani u svojim 50-tim godinama da rade ko crnci za privatnike i nemaju izbora. ja sam odmh odlučila da ću bojkotovati i jesti suh hljeb prije nego što budem morala rintati van svih uslova normalog zaljude...a eto ipak sad već rintam za neke bijedne parice kao gazda kaze i radim ono sto volim ali nije to nacin koji volim nije to zanr koji vi+olim...eto mora se ...krediti brak...sve je to zavrzlama jer mora sa zivjeti. sretno svima u zivotu u ovoj jadnoj drzavi! suosjećam sa vama .
sad sa mse rastužila ali malo ću da mislim na bolje sutra ,na sutrašnji dan kao daa mne nešto lijepo čeka neko lijepo iskustvo i događaj!
i ja se često pitam kakav poso me čeka nakon faxa i ko će mi se navaliti na leđa i iskorištavati me ko stoku? moji roditelji i muževi roditelji sad su primorani u svojim 50-tim godinama da rade ko crnci za privatnike i nemaju izbora. ja sam odmh odlučila da ću bojkotovati i jesti suh hljeb prije nego što budem morala rintati van svih uslova normalog zaljude...a eto ipak sad već rintam za neke bijedne parice kao gazda kaze i radim ono sto volim ali nije to nacin koji volim nije to zanr koji vi+olim...eto mora se ...krediti brak...sve je to zavrzlama jer mora sa zivjeti. sretno svima u zivotu u ovoj jadnoj drzavi! suosjećam sa vama .
sad sa mse rastužila ali malo ću da mislim na bolje sutra ,na sutrašnji dan kao daa mne nešto lijepo čeka neko lijepo iskustvo i događaj!