Šta vam najviše smeta kod Njih?
-
kub lajkan
#1 Šta vam najviše smeta kod Njih?
Priča o ugroženosti.
- Prince
Haha, Hrvata u BiH ima malo više nego Muslimana u Hrvatskoj, pa se za sve pitaju. Ugroženi su samo kad je brojčanost u pitanju.
Najsmješnije mi je kad počnu pričati o nekoj ugroženosti u Sarajevu, gdje te niko živ ne pita ko si i šta si, pogotovo zato što ih ima cijelih 4% u Glavnom gradu. Možda da im damo jednu opĆinu, šta mislite drugovi o tome
?
Najsmješnije mi je kad počnu pričati o nekoj ugroženosti u Sarajevu, gdje te niko živ ne pita ko si i šta si, pogotovo zato što ih ima cijelih 4% u Glavnom gradu. Možda da im damo jednu opĆinu, šta mislite drugovi o tome
-
kub lajkan
Hm... bojim se da nisi najbolje shvatio pitanje...Prince wrote:Haha, Hrvata u BiH ima malo više nego Muslimana u Hrvatskoj, pa se za sve pitaju. Ugroženi su samo kad je brojčanost u pitanju.
Najsmješnije mi je kad počnu pričati o nekoj ugroženosti u Sarajevu, gdje te niko živ ne pita ko si i šta si, pogotovo zato što ih ima cijelih 4% u Glavnom gradu. Možda da im damo jednu opĆinu, šta mislite drugovi o tome?
- stickitout
Evo nam demokrate sa sajkacom u najnovijem izdanju....ekonomistiii

-
kub lajkan
Elem, nekima ipak treba crtati...
Ali, moram priznati, zanimljive se stvari dese kad im ne nacrtaš, a oni misle da im ne treba crtati...
Dakle, bh. narodi se ... u principu ... dijele na Lijeve i Desne... uf, još malo da zasjenčim
... ne mislim na Lijeve i Desne narode, nego Lijeve i Desne unutar istog naroda (nacije)...
Elem, idemo sad ispočetka:
tj, onih kojima ne pripadate...
I neka se ne ljute oni koji su ovo tek pročitali... Nekima se ipak moralo nacrtati, ali oni sad, uvrijeđeni, vjerovatno neće htjeti da odgovore...
Fakat, haj'mo ponuditi neke čvrste argumente protiv Njih...
Ali, moram priznati, zanimljive se stvari dese kad im ne nacrtaš, a oni misle da im ne treba crtati...
Dakle, bh. narodi se ... u principu ... dijele na Lijeve i Desne... uf, još malo da zasjenčim
Elem, idemo sad ispočetka:
tj, onih kojima ne pripadate...
I neka se ne ljute oni koji su ovo tek pročitali... Nekima se ipak moralo nacrtati, ali oni sad, uvrijeđeni, vjerovatno neće htjeti da odgovore...
Fakat, haj'mo ponuditi neke čvrste argumente protiv Njih...
-
kub lajkan
Fair Life wrote:kub lajkan wrote:Elem, nekima ipak treba crtati...
Prerano...
Trebao se barem jos neko... legitimisati.
Kasno si stigao, maloprije je dosta toga obrisano... bio je pravi šou... prava psihoterapija... ponudiš nešto neodređeno i onda nastupa Majka Priroda sa svojom Kćerkom Interpretacijom...
-
Nenadv24
kub lajkan wrote:Fair Life wrote:kub lajkan wrote:Elem, nekima ipak treba crtati...
Prerano...
Kasno si stigao, maloprije je dosta toga obrisano... bio je pravi šou... prava psihoterapija... ponudiš nešto neodređeno i onda nastupa Majka Priroda sa svojom Kćerkom Interpretacijom...
Mi bismo trebali napraviti topic sta njima smeta kod vas. tek onda da vidiš odgovora.
-
Nenadv24
kub lajkan wrote:Fair Life wrote:kub lajkan wrote:Elem, nekima ipak treba crtati...
Prerano...
Trebali bismo postaviti topic sta Njima smeta kod Vas.
-
kub lajkan
String-varijabla "Njih" može imati vrijednosti "Lijevi" i "Desni". Dakle, to što predlažeš je već pred tobom...Nenadv24 wrote: Mi bismo trebali napraviti topic sta njima smeta kod vas. tek onda da vidiš odgovora.
- Fair Life
On (Nenadv24) o sebi... u trecem licu mnozine ?!kub lajkan wrote:String-varijabla "Njih" može imati vrijednosti "Lijevi" i "Desni". Dakle, to što predlažeš je već pred tobom...Nenadv24 wrote: Mi bismo trebali napraviti topic sta njima smeta kod vas. tek onda da vidiš odgovora.
-
korky
meni je prva asocijacija-autoportretPrenj wrote:Dobro sam te opisao, jel'da?korky wrote:potpisPrenj wrote:Nemogucnost misljenja vlastitom glavom.
Kuda ovan predvodnik krene, tamo i oni.
Cijeli svijet im je crno-bijeli, podijeljen iskljucivo etnickim linijama.
-
Prenj
Nadji moj post koji odgovara gornjem opisu i oglasicu odmah ovdje "Ja sam ovca".korky wrote:meni je prva asocijacija-autoportretPrenj wrote:Dobro sam te opisao, jel'da?korky wrote: potpis
A tvojih postova, za svega sedam dana boravka na forumu, ima vec gomila koji se uklapaju u kratki portret nacionaliste.
-
korky
Prenj wrote:Nemogucnost misljenja vlastitom glavom.
Kuda ovan predvodnik krene, tamo i oni.
Cijeli svijet im je crno-bijeli, podijeljen iskljucivo etnickim linijama.
kakvo siroko misljenje, kakva objektivnost, kakva realnost , kakav altruizam, kakav filantrop
Hm hm hm, ti kako se zovu... "Njih", "Oni", "Njima" - cudna sorta, jeb'o ih cuko