Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Timscho wrote:Je li neko zapazio onu stambenu zgradu na kosevu kad se prodje stomatologija s desne strane?
Ili ovdje ocjenjujemo samo poslovne zgrade velikih dimenzija?
Jel neko zapazio zgradu u kojoj ja stanujem?
sa lijeve strane???
-svakom korisniku može biti zabranjen pristup forumu, bez najave i objašnjenja;
-svaki korisnik foruma će biti banovan ukoliko krši bilo koje od pravila i uslova korištenja foruma;
-administratori/moderatori nisu dužni objašnjavati zašto je neka tema obrisana ili cenzurisana od strane moderatora ili administratora;
informacije radi...kad je bilo ono nevrijeme prolaeci pored te zgrade sa autom...vidio sam sva cetiri upaljena svjetla na novom peugeotu kako stoji na cesti. razlog ta sva cetiri upaljena svjetla je udubljen krov i razbijena sofer sajba. a razlog tome je komad ploce odvaljen sa te iste zgrade koji je ko suriken se zabio u to isto auto.
e sad o kvaliteti pravo dobro uradjene zgrade ti sam zakljuci.
dio koji fali mozes vidjeti golim okom jos uvijek ga nisu zakrpili na toj zgradi.
Jara wrote:Od novijih građevina naj mi je ljepši MERKUR centar sa pijacom, na Otoci/Čengić Vili... arhitektonski ( izvana i iznutra) i urbanistički... lijepo se uklopio...
uklopio se u plejadu kvazi građana koji žive na okolnim brdima
Merkur-fuj
kao da se moja sestrična igrala sa kockicama
Timscho wrote:Je li neko zapazio onu stambenu zgradu na kosevu kad se prodje stomatologija s desne strane?
Ili ovdje ocjenjujemo samo poslovne zgrade velikih dimenzija?
Razumijem kriticare koji kazu da je smijesno imati jedan neboder i onda poraj njega privatne kuce, medjutim ono sto moramo imati u mislima jeste da preko vremena te kuce ce biti prodate/srusene i onda ce se na njihovom mjestu graditi neboderi.
Ovo je praksa i iskustvo svim velikih gradova.
Znaci doce kompanija X koja ce zeliti da izgradi neboder sa apartmanima/hotelima/poslovnim prostorima itd tid.. nece biti dovoljno mjesta. Kontaktirace vlasnika kuce kojim ce ponuditi duplu cijenu vrijednosti njegove kuce. On/a ce prodati, i kupiti sebi 2 puta bolju na Ilidzi ili Vogosci itd itd