To sam i ja juče pit'o al' ne bi odgovora ....vrbas1979 wrote:Ovo iskljucivo pisem pod uslovom da ti je otac ziv i zdrav... Da je kod tebe bila obrnuta situacija i da je babo gdjegod metno, da li bi i njemu kosti i noge lomio, a kasnije s majkom pivom nazdravio?leet wrote:šta te gabri, po pivu sa starim i ožežite
Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- fatamorgana
#176 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
- dusa_raskopuša
#177 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Pa to je strumpf, nista drugo se od njega ne moze ni ocekivati. Cuj mater rodjenu da udari. S koje si ti planete, dijete?
I ne samo mater, nego bilo koga. Pogotovo jos jer je zensko.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#178 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
da prevari staru isto bi mu se desilo što i staroj, i to sa još manjim "tegom" na savjesti jer je muško
feminističke priče su na drugoj temi
feminističke priče su na drugoj temi
-
vrbas1979
#179 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Ma fuj... haj' jedan-dva komentara, nego velika većina bi gazijski zgazila rodjenu majku.fatamorgana wrote:Ma pravi linč žene, srednjevjekovna lomača .... sve gazija do gazije ....vrbas1979 wrote:Kakvih li vas ima.
Ne mogu da vjerujem (mada u potpunosti osudjujem postupak navedene osobe) da se trazi lomljenje njenih kostiju i nakon toga zalijevanje tog djela pivom s starim.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#180 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
nogamavrbas1979 wrote:Ma fuj... haj' jedan-dva komentara, nego velika većina bi gazijski zgazila rodjenu majku.fatamorgana wrote:Ma pravi linč žene, srednjevjekovna lomača .... sve gazija do gazije ....vrbas1979 wrote:Kakvih li vas ima.
Ne mogu da vjerujem (mada u potpunosti osudjujem postupak navedene osobe) da se trazi lomljenje njenih kostiju i nakon toga zalijevanje tog djela pivom s starim.
- muz66
#181 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
to sto je zensko je opravdanje? onda i stari treba da ga trpa gdje stigne-"on je musko, to je njima u genima". a jebo te strumpf, jesi cula? da stari napravi nesto slicno, i njega bih zgazio.dusa_raskopuša wrote:Pa to je strumpf, nista drugo se od njega ne moze ni ocekivati. Cuj mater rodjenu da udari. S koje si ti planete, dijete?![]()
- fatamorgana
#182 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
A još rađe tuđu ....vrbas1979 wrote: Ma fuj... haj' jedan-dva komentara, nego velika većina bi gazijski zgazila rodjenu majku.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#183 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
a i ti si zapeo za ovu, da ti nisi hairlija iz kreveta ?fatamorgana wrote:A još rađe tuđu ....vrbas1979 wrote: Ma fuj... haj' jedan-dva komentara, nego velika većina bi gazijski zgazila rodjenu majku.
-
vrbas1979
#184 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Opet ponavljam da ti zelim sve najbolje u zivotu i u porodici,
ali, malo si mi previse na ovoj temi. I samo bi kosti lomio bližnjih svojih.
Čudno.
Čudno.
- dusa_raskopuša
#185 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Tema je o njoj jer je ona prevarila. Da je otac prevario i da si to isto napis'o i za njega, isti odgovor bi dobio od mene. Na roditelje svoje dici ruku? Ne mogu da vjerujem sta citam.
Roditelj je roditelj, ne razdvajam! Bezveze je to sto se doticete statusa zene i muskarca bas sad i bas ovdje.
Ta zena ga je nosila 9 mjeseci, podigla, isto kao i otac i on sad njih da tuce? Ljudi smo, a ljudi grijese. Njena greska nema opravdanje. Ali isto tako ni potrebu da je on kao njen sin tuce.
Roditelj je roditelj, ne razdvajam! Bezveze je to sto se doticete statusa zene i muskarca bas sad i bas ovdje.
Ta zena ga je nosila 9 mjeseci, podigla, isto kao i otac i on sad njih da tuce? Ljudi smo, a ljudi grijese. Njena greska nema opravdanje. Ali isto tako ni potrebu da je on kao njen sin tuce.
Last edited by dusa_raskopuša on 04/02/2013 01:26, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#186 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
u slučaju da ne poštuju svetinju, apsolutno.vrbas1979 wrote:Opet ponavljam da ti zelim sve najbolje u zivotu i u porodici,
Čudno.
- Logovan
#187 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Žene se ne udaraju, možda se prije radilo ali sada više ne.
- dale cooper
#188 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Ovdje sve puca od testosterona i mačističke spike. 
- fatamorgana
#189 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Nije čudno, život je pun frustracija, valja se na nekome iskalit' ....vrbas1979 wrote:Opet ponavljam da ti zelim sve najbolje u zivotu i u porodici,
Čudno.
-
Son1
#190 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Ja iskreno mislim da je ponizavanje evolucije pokusaj rijesavanja problema fizickim obracunom, bez obzira koji je razlog.
Opravdavam jedino odbranu i sto se toga tice onda je sve dozvoljeno, ali samoinicijativno krenuti i to jos na roditelje
Opravdavam jedino odbranu i sto se toga tice onda je sve dozvoljeno, ali samoinicijativno krenuti i to jos na roditelje
- muz66
#191 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
dakle, po tebi je strasnije sto bi da se nadjem u takvoj situaciji odalamio staru nego sto je ona to uradila? e blago nama ko ce nam djecu odgajati. sto se nisam rodio prije 200 godina pa da budem rahat.dusa_raskopuša wrote:Tema je o njoj jer je ona prevarila. Da je otac prevario i da si to isto napis'o i za njega, isti odgovor bi dobio od mene. Na roditelje svoje dici ruku? Ne mogu da vjerujem sta citam.
- fatamorgana
#192 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Aka patrijalhalnog i licemjernog primitivizma ...dale cooper wrote:Ovdje sve puca od testosterona i mačističke spike.
Last edited by fatamorgana on 04/02/2013 01:27, edited 1 time in total.
- 4m3l
#193 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Pa kako ste odjednom saznali da su cak njena sestra,muz i komsije sve to znale ?
- kritichar
#194 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
najgluplje opravdanje je to da žene ne treba udarati, ma šta god uradile, samo zato što su žene_terminaš_ wrote:Žene se ne udaraju, možda se prije radilo ali sada više ne.
i žena je ljudsko biće i može svojim djelima zaslužiti batine
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#195 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
pa ovo sve i jeste postalo normalno jer bi sve riješavali pričom, postalo je normalno da se svaki drugi brak raspada, da se djeca odgajaju "pričom" pa imamo pun kurac narkomana i tako..
pričajte i dalje a ja ću da budem konzerva što se tiče porodice, šic
pričajte i dalje a ja ću da budem konzerva što se tiče porodice, šic
- muz66
#196 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
nije tacno, da je macizam rekao bih-nije uredu da ona to radi, ali ako bih nasao starog to bi onda bila nasa mala tajna bla bla.dale cooper wrote:Ovdje sve puca od testosterona i mačističke spike.
- fatamorgana
#197 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
ma kak'o ljudsko biće kad je od rebra napravljena .... a đe ostalo?kritichar wrote:
i žena je ljudsko biće i može svojim djelima zaslužiti batine
- dale cooper
#198 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Kurčenje kako je ok razvaliti ženu koji put šamarom ili bokserom je ništa drugo negomuz66 wrote:nije tacno, da je macizam rekao bih-nije uredu da ona to radi, ali ako bih nasao starog to bi onda bila nasa mala tajna bla bla.dale cooper wrote:Ovdje sve puca od testosterona i mačističke spike.
pokazivanje viška testosterona i mačistička priča "Ja sam muško sa velikim M, jel' si mene si našla varati?".
Osim toga je i jebeni primitivizam, nešto čega na ovim prostorima ima i previše.
- Logovan
#199 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Nije strašnije ali osoba koja prevari drugu osobu, nije vrijedna nikakvog udaranja.muz66 wrote:dakle, po tebi je strasnije sto bi da se nadjem u takvoj situaciji odalamio staru nego sto je ona to uradila? e blago nama ko ce nam djecu odgajati. sto se nisam rodio prije 200 godina pa da budem rahat.dusa_raskopuša wrote:Tema je o njoj jer je ona prevarila. Da je otac prevario i da si to isto napis'o i za njega, isti odgovor bi dobio od mene. Na roditelje svoje dici ruku? Ne mogu da vjerujem sta citam.
- dusa_raskopuša
#200 Re: Šta uraditi kad saznaš da jedan roditelj vara drugoga?
Nekima izgleda neke stvari ne dopiru do mozga. Rekoh da ne umanjujem to sto je uradila, nema opravdanja, ali isto tako nema ni on pravo da nju tuce. Ima muza, nek' je on tuce ako hoce, mada ni to ne podrzavam. Tucu znaci nikako i ni izmedju koga. Procitajte malo ljudska prava, ne bi bilo na odmet.