Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Evo za par dana završavam Srednju zubotehničku i muči me pitanje šta i kuda poslije sredje
Prosjek mi nije nesto bice oko 3,6 mozda malo više . Razmišljo sam da upišem Psihologiju al čuo sam da primaju jako mali broj studenata i to sve one sa 5,0 i slilčno Ako ko ima kakve sugestije da mi pomogne sta da izaberem, bio bih zahvalan na tome <3
Evo za par dana završavam Srednju zubotehničku i muči me pitanje šta i kuda poslije sredje
Prosjek mi nije nesto bice oko 3,6 mozda malo više . Razmišljo sam da upišem Psihologiju al čuo sam da primaju jako mali broj studenata i to sve one sa 5,0 i slilčno Ako ko ima kakve sugestije da mi pomogne sta da izaberem, bio bih zahvalan na tome <3
Ako si razmislj'o molim te ne upisuj nista, dosta nam je polupismenih doktora.
naravno da se sa fakulteta mogu podici dokumenta"provremeno" to se sove revers. Odi u studentsku sluzbu, oni ce ti dati zahtjev za revers i dobit ces dokumenta koja moras nakon nekog vremena vratiti.
blesava wrote:naravno da se sa fakulteta mogu podici dokumenta"provremeno" to se sove revers. Odi u studentsku sluzbu, oni ce ti dati zahtjev za revers i dobit ces dokumenta koja moras nakon nekog vremena vratiti.
blesava wrote:naravno da se sa fakulteta mogu podici dokumenta"provremeno" to se sove revers. Odi u studentsku sluzbu, oni ce ti dati zahtjev za revers i dobit ces dokumenta koja moras nakon nekog vremena vratiti.
tako je jedna kolegica s mog fakulteta dosla na studentsku i rekla: ''ja bih da podignem dokumente na REGRES''. pa eto ko sve ''studira''..