nakon ovog uzet pistolj pa se ubit .......Kvačilo wrote:Uhvatite ženu da vas vara i onda joj kažete, ok opraštam ti sve samo mi se vrati...?
Šta učiniti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- graue_maus
#26 Re: Šta učiniti
-
xmaya
#27 Re: Šta učiniti
nije do nje, do njega je
danas varaju skoro svi, ništa novo i ništa čudno, al "sve ti opraštam samo mi se vrati" .... tom treba psihijatar!
danas varaju skoro svi, ništa novo i ništa čudno, al "sve ti opraštam samo mi se vrati" .... tom treba psihijatar!
-
Kvačilo
#28 Re: Šta učiniti
ja ne mogu da vjerujem koliko ljudi se meni obraća. znači pročitali ste samo prvi post? ovo je prica o nekom mom prijatelju, ne o meni.
ali je situacija koja se desila zaljubljenom covjeku. neko kaze on je otirac. ja ga znam dugi niz godina i nikad nije bio otirac ali mu je ova pomutila mozak i to svakom moze da se desi.
ali je situacija koja se desila zaljubljenom covjeku. neko kaze on je otirac. ja ga znam dugi niz godina i nikad nije bio otirac ali mu je ova pomutila mozak i to svakom moze da se desi.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#29 Re: Šta učiniti
Pa normalno da je prijatelj ko ce drugi biti.
- WildRedRose
#30 Re: Šta učiniti
ali bas.ladyblue18 wrote:Pa normalno da je prijatelj ko ce drugi biti.
-
Kvačilo
#32 Re: Šta učiniti
ne, da sam ja, ja bih to priznao.ladyblue18 wrote:Pa normalno da je prijatelj ko ce drugi biti.
otvorio sam ovaj račun da anonimno mogu govoriti istinu. i da mi se ljudi svega nagovore. tako da to bi bilo ok.
ali, baš kad sam ovu temu otvorio bio sam na chatu s njim pa mi pade na pamet da priupitam.
-
Kvačilo
#33 Re: Šta učiniti
ja sam je upoznao i nije mi nesta posebno...Perdita_Durango wrote:Upucati ju
sto otvara sasvim novu temu za diskusiju. naime, nije li interesantno kako neko otkaci osobu X bez ikakvih problema dok je neko drugi spreman da osobu X da klekne i moli? recimo ja bi sa njom max jednu noc i vozdra... ali bi zato za neke druge isto tako puzio i molio...
to su meni zanimljive stvari.
-
xmaya
#34 Re: Šta učiniti
naravno prijatelj, gdje će onWildRedRose wrote:ali bas.ladyblue18 wrote:Pa normalno da je prijatelj ko ce drugi biti.
- WildRedRose
#35 Re: Šta učiniti
pa logicno, ukusi se razlikuju .Kvačilo wrote:ja sam je upoznao i nije mi nesta posebno...Perdita_Durango wrote:Upucati ju
sto otvara sasvim novu temu za diskusiju. naime, nije li interesantno kako neko otkaci osobu X bez ikakvih problema dok je neko drugi spreman da osobu X da klekne i moli? recimo ja bi sa njom max jednu noc i vozdra... ali bi zato za neke druge isto tako puzio i molio...
to su meni zanimljive stvari.