Šta učiniti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Kvačilo
#1 Šta učiniti
Uhvatite ženu da vas vara i onda joj kažete, ok opraštam ti sve samo mi se vrati... i onda ona kaže, ne ja sam već krenula dalje imam nekog novog... i onda joj kažete makni se iz mog života... i onda se ona pojava u kafani gdje ti izlaziš pred tvojim prijateljima sa novim frajerom?
- thea
#2 Re: Šta učiniti
Zena kad ode sa drugim muskarce, to znaci da te vise 100% ne voli, nema uopce vise osjecanja prema tebi.
Ako je otisla svojim putem, tebi se frajeru otvaraju bolja vrata.
furaj i ti sto mlade i ljepse
P.S. kako si ti gospodu uhvatio da te vara a ona vec otisla od kuce- molis je da ti se vrati kuci, izvini ali nigdje logike???
ona je vec davno zapocela svoj zivot, ako ste vec prethodno imali problema, dakli nisi je uhvatio u prevari.
Ako je otisla svojim putem, tebi se frajeru otvaraju bolja vrata.
furaj i ti sto mlade i ljepse
P.S. kako si ti gospodu uhvatio da te vara a ona vec otisla od kuce- molis je da ti se vrati kuci, izvini ali nigdje logike???
ona je vec davno zapocela svoj zivot, ako ste vec prethodno imali problema, dakli nisi je uhvatio u prevari.
-
Kvačilo
#3 Re: Šta učiniti
pa nije se ovo meni desilo nego jaranu. samo mi je sad na chatu bacio ove parametre.
i ne radi se o braku nego o vezi. zivili su skupa 4 do 5 dana sedmicno ali je svako imao svoj stan.
i ne radi se o braku nego o vezi. zivili su skupa 4 do 5 dana sedmicno ali je svako imao svoj stan.
- thea
#4 Re: Šta učiniti
meni vi decki niste jasni, u Bosni ima 9 zena na 1 muskarca, kad vas vise ta jedna nece, ima preostalih 8
furaj dalje, jao pa ne mogu da vijerujem vi muskarci koji se lako kacite za zene kad vas ona jedna ostavi hoce vam nesto biti.
niste vi krivi za to, to je vas priroda, tu vasu ne moze niko imati a rodo bi sve ostale moguce zene.
jos bolje ako je vaza, dakle nista nije bilo cvrsto ni jako da bi opstali.
reci ti tvom jaranu da se nista ne sekira, nek napravi online profil i nek mu se zene jave.
same ce da mu dolaze na vrata
furaj dalje, jao pa ne mogu da vijerujem vi muskarci koji se lako kacite za zene kad vas ona jedna ostavi hoce vam nesto biti.
niste vi krivi za to, to je vas priroda, tu vasu ne moze niko imati a rodo bi sve ostale moguce zene.
reci ti tvom jaranu da se nista ne sekira, nek napravi online profil i nek mu se zene jave.
-
Kvačilo
#5 Re: Šta učiniti
ovaj lik zivi u belgijithea wrote:meni vi decki niste jasni, u Bosni ima 9 zena na 1 muskarca, kad vas vise ta jedna nece, ima preostalih 8
al evo ja zivim ovde, reci sta da radim pa da samo dolaze al da su dobre nemoj mi neke gabore.
- jazzer
#6 Re: Šta učiniti
Boldirano je prva i najveca greska.. Sve ostalo su popratne pojave.Kvačilo wrote:Uhvatite ženu da vas vara i onda joj kažete, ok opraštam ti sve samo mi se vrati... i onda ona kaže, ne ja sam već krenula dalje imam nekog novog... i onda joj kažete makni se iz mog života... i onda se ona pojava u kafani gdje ti izlaziš pred tvojim prijateljima sa novim frajerom?
- Not My Idea
#7 Re: Šta učiniti
Pa jel to njegova kafana? Nije.Kvačilo wrote:Uhvatite ženu da vas vara i onda joj kažete, ok opraštam ti sve samo mi se vrati... i onda ona kaže, ne ja sam već krenula dalje imam nekog novog... i onda joj kažete makni se iz mog života... i onda se ona pojava u kafani gdje ti izlaziš pred tvojim prijateljima sa novim frajerom?
Sta ciniti? Nastavit dalje sa zivotom.
- Neradnik
#8 Re: Šta učiniti
sta ima na belegiji
nek izlazi cura gdje hoce njena stvar sad bi najbolje bilo da nikako iz kuce ne izlazi jel?
jos ako je kakav kafic gdje se skuplja ova nasa papanijada
razlog vise da ga posjecuje.
nek izlazi cura gdje hoce njena stvar sad bi najbolje bilo da nikako iz kuce ne izlazi jel?
jos ako je kakav kafic gdje se skuplja ova nasa papanijada
-
Kvačilo
#10 Re: Šta učiniti
ma da i ja mu to govorim i on to zna.Not My Idea wrote:Pa jel to njegova kafana? Nije.Kvačilo wrote:Uhvatite ženu da vas vara i onda joj kažete, ok opraštam ti sve samo mi se vrati... i onda ona kaže, ne ja sam već krenula dalje imam nekog novog... i onda joj kažete makni se iz mog života... i onda se ona pojava u kafani gdje ti izlaziš pred tvojim prijateljima sa novim frajerom?
Sta ciniti? Nastavit dalje sa zivotom.
nego zena iz sjeverne evrope. bezosjecajna.
- Not My Idea
#11 Re: Šta učiniti
Pa ja, ne znaju te njihove zene kako su nasi Bosanci krhki i osjetljivi.
- ho oponopono
#12 Re: Šta učiniti
...baš mi je žao, nije imao sreće mali! 
-
sha_ba
#13 Re: Šta učiniti
Hahahahah OplakahNot My Idea wrote:Pa ja, ne znaju te njihove zene kako su nasi Bosanci krhki i osjetljivi.
A on nek je uprati, klekne fino na koljena izreze vene pred njom... Ako ona ni tad ne pokaže osjećaje onda je stvarno bezosjecajna..
- Zatamnjena stakla
#14 Re: Šta učiniti
Vijeruješ li i sadthea wrote:meni vi decki niste jasni, u Bosni ima 9 zena na 1 muskarca, kad vas vise ta jedna nece, ima preostalih 8
-
derPate
#15 Re: Šta učiniti
Moje je misljenje da on treba da bude sretan pa je zavrsio sa takvom,sudjeno je bilo da se rastanu i da on sebi otvori oci kada bude sljedecu gledao.
A ako vec izlaze na ista mjesta da ga to neopterecuje nego da mu bude drago da se rijesio te male funjare i neka sada neko drugi vodi njegove otpadke
A ako vec izlaze na ista mjesta da ga to neopterecuje nego da mu bude drago da se rijesio te male funjare i neka sada neko drugi vodi njegove otpadke
- žuta lala
#16 Re: Šta učiniti
Pa ti maloprije otvori ovu temu: http://www.klix.ba/forum/koji-optimalan ... 08968.html
a sad odjednom spominješ ženu
Meni ništa nije jasno!
a sad odjednom spominješ ženu
Meni ništa nije jasno!
Last edited by žuta lala on 30/01/2013 23:02, edited 1 time in total.
-
sha_ba
#17 Re: Šta učiniti
Ova je za jarana iz Belgije 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- la_roux
#18 Re: Šta učiniti
Pomirit se s tim da si rođeni otirač.Kvačilo wrote:Uhvatite ženu da vas vara i onda joj kažete, ok opraštam ti sve samo mi se vrati... i onda ona kaže, ne ja sam već krenula dalje imam nekog novog... i onda joj kažete makni se iz mog života... i onda se ona pojava u kafani gdje ti izlaziš pred tvojim prijateljima sa novim frajerom?
- WildRedRose
#19 Re: Šta učiniti
ne znam.
- Tequila
#20 Re: Šta učiniti
Pa covece boziji, pa nisi valjda pao na tako niske grane, il jesi? (bez uvrede) U svakom slucaju ja da sam na tvom mjestu ja bi je odpepo za sva vremene....cuj oprastam ti sve samo mi se vrati, poslje prevare.Kvačilo wrote:Uhvatite ženu da vas vara i onda joj kažete, ok opraštam ti sve samo mi se vrati... i onda ona kaže, ne ja sam već krenula dalje imam nekog novog... i onda joj kažete makni se iz mog života... i onda se ona pojava u kafani gdje ti izlaziš pred tvojim prijateljima sa novim frajerom?
- ExNihilo
#21 Re: Šta učiniti
Ima al u qrz.thea wrote:meni vi decki niste jasni, u Bosni ima 9 zena na 1 muskarca, kad vas vise ta jedna nece, ima preostalih 8
Molim izvor ovog podatka?
Čisto sudeći prema ponudi/potražnji, ja bih rekao da su žene deficitarne. Živi bili pa vidjeli, nakon popisa. Dotad ne bombaj
- Herr Flick
#22 Re: Šta učiniti
Treba je naci,pa je lijepo,vaspitnom mjerom isamarat

- JThomas
#23 Re: Šta učiniti
ma smiješna priča, taj omjer može biti poremećen najviše do 3-4 postotka. čuj 9 žena na jednog muškarca...
- amortizer
#24 Re: Šta učiniti
Aaaaaaaaaaaa
Nema jos komentara tipa "trebao si je namarisati pred svom rajom, a i novog joj hebaca, a ne moliti da se vrati"
"Da si na vrijeme maris'o, ne bi smjela mrdnut'" ....
Zaista mi cudno, mada mislim da su moderatori obrisali par takvih.
Nema jos komentara tipa "trebao si je namarisati pred svom rajom, a i novog joj hebaca, a ne moliti da se vrati"
"Da si na vrijeme maris'o, ne bi smjela mrdnut'" ....
Zaista mi cudno, mada mislim da su moderatori obrisali par takvih.
- amortizer
#25 Re: Šta učiniti
ne vidjeh na vrijemeHerr Flick wrote:Treba je naci,pa je lijepo,vaspitnom mjerom isamarat![]()