Sta u slucaju povlacenja iz drzavnih organa ?

kosmos

#51 Re: Sta u slucaju povlacenja iz drzavnih organa ?

Post by kosmos »

isto kao sad elektroprenos. "koga nema bez njega se moze". samoizolacija je inace pogubna. inzko drzi bih na okupu, a dole ko koga jebe i kako njega ne interesira, potpuno ispravan pristup. federalni politicari mu ne smiju prigovorit pa podmecu plitke novinare.
ne ispituje inzko "dno" federalnih politicara, nego dno medija, naroda itd
inzko, samo tako, pokazi nam za koga smo glasali
hercegovac_pravi

#52 Re: Sta u slucaju povlacenja iz drzavnih organa ?

Post by hercegovac_pravi »

Heroj Atif Dudakovic wrote:
1gorstak wrote:Odluka OHR kojom se za vrijeme Miroslava Lajcaka napravilo reviziju procesa odlucivanja, moze imati tezinu u slucaju da se Dodikovi istomisljenici povuku iz drzavnih institucija. Od nametanja te odluke je za izglasavanje nekog zakona umjesto potrebne jedne trecine iz entiteta, potrebna jedna trecina prisutnih iz tog entiteta. Tako na primjer, ako se iz parlamentarne skupstine povuku svi srpski kadrovi, a Remzija Kadric ostane sam i podrzi prijedlog zakona kolega iz veceg entiteta, taj bi zakon imao parlamentarnu vecinu.

Nije ni cudo da Dodik zeli tuziti cak i anemicnog Lajcaka. Tja, kakva su ovo vremena dosla pa velikosrpski operativac ne moze blokirati rad drzavnih organa ....
Kome trebaju obluke koje nemaju saglasnost sve tri strane? Zato je bolje da se ne dovede ni jedna strana da bude prisiljena na protest kroz bojkot rada. Preglasavanje je prevazidjena prica i o tome je moguce samo mastati.

U krajnjoj liniji preglasavanje ne vodi dogovoru.
Izvini Rajko ....nisam te odmah prepoznao.
Heroj Atif Dudakovic

#53 Re: Sta u slucaju povlacenja iz drzavnih organa ?

Post by Heroj Atif Dudakovic »

hercegovac_pravi wrote:
1gorstak wrote:Odluka OHR kojom se za vrijeme Miroslava Lajcaka napravilo reviziju procesa odlucivanja, moze imati tezinu u slucaju da se Dodikovi istomisljenici povuku iz drzavnih institucija. Od nametanja te odluke je za izglasavanje nekog zakona umjesto potrebne jedne trecine iz entiteta, potrebna jedna trecina prisutnih iz tog entiteta. Tako na primjer, ako se iz parlamentarne skupstine povuku svi srpski kadrovi, a Remzija Kadric ostane sam i podrzi prijedlog zakona kolega iz veceg entiteta, taj bi zakon imao parlamentarnu vecinu.

Nije ni cudo da Dodik zeli tuziti cak i anemicnog Lajcaka. Tja, kakva su ovo vremena dosla pa velikosrpski operativac ne moze blokirati rad drzavnih organa ....
Kome trebaju obluke koje nemaju saglasnost sve tri strane? Zato je bolje da se ne dovede ni jedna strana da bude prisiljena na protest kroz bojkot rada. Preglasavanje je prevazidjena prica i o tome je moguce samo mastati.

Rajko...kuku mene majko... Radovane!

Od tvojih nekoliko procitanih postova se vidi da si Radovan... pricas u korist nesrece vlastitiog naroda, pominjuci dizanje na oruzje...

Sta mislis koliko ima Bosnjaka kojima se ratuje Hercegovce sa Durmitora?
hercegovac_pravi

#54 Re: Sta u slucaju povlacenja iz drzavnih organa ?

Post by hercegovac_pravi »

hercegovac_pravi wrote:

Rajko...kuku mene majko... Radovane!

Od tvojih nekoliko procitanih postova se vidi da si Radovan... pricas u korist nesrece vlastitiog naroda, pominjuci dizanje na oruzje...

Sta mislis koliko ima Bosnjaka kojima se ratuje Hercegovce sa Durmitora?
O izvini tek sada vidim da si to ti Vojo....prekaljeni vojvodo. Podsjeti me malo koliko je vas pricalo
korist nesrece vlastitiog naroda, pominjuci dizanje na oruzje.
92? Da li ste tada pricali o tome ili prijetili "nestankom jednog naroda" i "totalnom vojnom porazu jedne strane" (samo da podsjetim da ne bude zabune).
Dalje niti jednom Bosnjaku (bar od ovih u mome okruzenju) nije do rata. Ali ih je bogami dosta koji nece dozvoliti da se ponovi 92-ga i masakri i pokolji koje tada vidjesmo. Dakle, pitanje mozes preformulisati da zvuci ovako "
Sta mislis koliko ima Bosnjaka koji ce ratovati da odbrane svoju i jedinu domovinu Hercegovce sa Durmitora?
Odgovor je jednostavan MNOGO
P.S Nadam se da sam odgovorio "o ti Paljanski intelektualce i pacifisto"
Mujo.Hrnjica

#55 Re: Sta u slucaju povlacenja iz drzavnih organa ?

Post by Mujo.Hrnjica »

Ovog subarasa jos tresu traume od 95. godine pa uzeo nick Atif Dudakovic

mislim... :lol: :lol: :lol:
Bathinus

#56 Re: Sta u slucaju povlacenja iz drzavnih organa ?

Post by Bathinus »

nek se povuku, koga briga. odlicno.
Elvis_je_ziv

#57 Re: Sta u slucaju povlacenja iz drzavnih organa ?

Post by Elvis_je_ziv »

Bathinus wrote:nek se povuku, koga briga. odlicno.
Ne vjerujem da si upravu .
Post Reply