Sta Turska i BIH imaju zajednicko,a razlicito od ostatka EU?
-
theTruePath
#226 Re: Sta Turska i BIH imaju zajednicko,a razlicito od ostatka
Ja stvarno nemam pojma sta je zalosno i o cemu ti pricas? ovdje banuju svakoga ko krsi pravila,i ja sam kad sam krsio bio banovan,zali se moderatorima ne meni jer ja nemam veze o cemu god ti pricao..kakva sda,kakvi bakraci 
-
cecilo
#227 Re: Sta Turska i BIH imaju zajednicko,a razlicito od ostatka
poojmaaa ti nemas,,,vjerovatno mislis na novi pazar..pa novi pazar se ne pita nista ni u raskoj,sandzaku a kamol u srbiji,,,cuj da turska upravla sa srbijom preko 130 hiljada bosnjaka u sandzaka sa srbijom od 7 miliona,,smijesnoo,,evidetno je turska nije nikakva regionalna sila jel svi mi tezimo eu,,eu u kojoj se tursko misljenje pita taman toliko koliko filipinski,,ovdje je regionalna sila njemacka upravo zbog eu,,pa kome milo kome drago..
-
theTruePath
#228 Re: Sta Turska i BIH imaju zajednicko,a razlicito od ostatka
Gde si razumcecilo wrote:poojmaaa ti nemas,,,vjerovatno mislis na novi pazar..pa novi pazar se ne pita nista ni u raskoj,sandzaku a kamol u srbiji,,,cuj da turska upravla sa srbijom preko 130 hiljada bosnjaka u sandzaka sa srbijom od 7 miliona,,smijesnoo,,evidetno je turska nije nikakva regionalna sila jel svi mi tezimo eu,,eu u kojoj se tursko misljenje pita taman toliko koliko filipinski,,ovdje je regionalna sila njemacka upravo zbog eu,,pa kome milo kome drago..
- PerverzMusharaf
#229 Re: Sta Turska i BIH imaju zajednicko,a razlicito od ostatka
Šta je bio cilj Bošnjačke politike kada su odlučili odvojiti se od krnje Jugoslavije, tj. odbiti bilo kakvu uniju sa Srbijom?
Šta je njihova vizija bila tad (a i sad)? Da li su mislili da će ih Njemačka prigrliti kao najrođenije i najmilije? Da li su mislili da će postati dio Evrope jer je granica između zapada i istoka na Drini? Postati dio Hrvatske? Biti samostalna, cjelovita i centralizirana građanska država u sred Balkana a bez članstva u EU okružena EU zemljama? Biti muslimanska državica u sred Balkana bez članstva u EU a okružena EU zemljama? Biti ispostava neke velike orijentalne sile na Balkanu bez članstva u EU? Biti 51. država Amerike?
Šta je njihova vizija bila tad (a i sad)? Da li su mislili da će ih Njemačka prigrliti kao najrođenije i najmilije? Da li su mislili da će postati dio Evrope jer je granica između zapada i istoka na Drini? Postati dio Hrvatske? Biti samostalna, cjelovita i centralizirana građanska država u sred Balkana a bez članstva u EU okružena EU zemljama? Biti muslimanska državica u sred Balkana bez članstva u EU a okružena EU zemljama? Biti ispostava neke velike orijentalne sile na Balkanu bez članstva u EU? Biti 51. država Amerike?
-
vinter
#230 Re: Sta Turska i BIH imaju zajednicko,a razlicito od ostatka
Nije to samo njegov nacin razmisljanja...ovo ti je nacin razmisljanja svih onih koji su se okupili oko SDAi ovoga klixa."animals"
Imas pravo, cudno je to..Hrvatska u EU..a BIH, natrag u proslostvinter wrote:I kojeg li cuda svi koji se upuste sa tobom u diskusiju budu banovani, a ti se ZAJEBAVAS ili u stvarnosti ispitivas krvna zrnca."theTruePath"
Vec sam rekao jednom liku privatno 90% se ZAJEBAVAM
Jadno i zalosno!takav je njegov nacin razmisljanja..
Da danas otvorim temu sa naslovom "Hrvati i Srbi su govna" .ona bi opstala i na njoj bi svrsavali ovi iz SDA.
Vecini BiH muslimana je rat bio brat. Uz duzno postovanje svim bosnjackim zrtvama rata..uvijek cu stajati iza cinjenice da je jedinia opcija bosnjaka dominacija u BiH! Tako i ovoga klixa i theTruePath
Bilo kakvo drugo misljenje se ovdje neutralise!
Zar je ovo zajednicko u BiH? Zar Ajvatovica treba da pokaze ko je glavni u BiH?
- Prpa.ba
#231 Re: Sta Turska i BIH imaju zajednicko,a razlicito od ostatka
Vizija je bila ostati ziv.PerverzMusharaf wrote:Šta je bio cilj Bošnjačke politike kada su odlučili odvojiti se od krnje Jugoslavije, tj. odbiti bilo kakvu uniju sa Srbijom?
-
vinter
#232 Re: Sta Turska i BIH imaju zajednicko,a razlicito od ostatka
Jos te drzi. Bila prpa. (sala)"Prpa.ba"
Vizija je bila ostati ziv.