Ma nije to....biva,nemoj sta zamjerit...ali nekako ostavljas utisak da si opterecena seksom...tako meni izgleda.anais_nin wrote:nebi wrote:anais,ne znam zasto me ne iznenadjuje da upravo ti citas ovako nestoanais_nin wrote:Jeanette Winterson - Written on the body (Zapisi na tijelu)
Obicna neobicna ljubavna prica....Pripovjedac za kojeg cijelo vrijeme ne znamo da li je muskog ili zenskog roda je zaljubljen(a) u Louise, koja je udata za nekog doktora dosadnjakovica koji je samo zainteresiran za svoje naucno istrazivanje. Njih dvoje zapocinju ludu, vatrenu aferu, i kroz pricu o toj aferi pripovjedac istovremeno slika kolaz svog ljubavnog zivota do tog momenta...Kako ni u svijetu knjiga kao ni u zivotu nikad nista nije jednostavno Louise otkriva da boluje od raka, tako da je njen ljubavnik (ljubavnica) prepusta u ruke muzu koji joj vjerovatno moze vise pomoci...istovremeno se pitajuci da li je Louise ikad u stvari i postojala...ljubavno-erotska prica ispricana jezikom poezije![]()
![]()
a KAKVO to nesto?
sta fali ljubavi, emocijama i sexu? u kombinaciji sa lijepim pisanjem?
![]()
eh da se davim u politici i religiji onda me niko ne bi prozivao
![]()
Mislim,pogledaj teme koje otvaras,literaturu koju citas....picin park,kud god okrenes.
Ja sam siguran da su i ostali forumasi skloni uzivanjima i da upraznjavaju
tjelovjezbu
Pa sad....jesi li...hm...nezadovoljna seksualnim...hm...zivotom...ili je taj zivot u nekoj latenciji....do cega je?