Imam 16 godina i do sada nisam ništa trenirala (osim košarke neka 2 mjeseca
Da li znate za bilo kakav klub koji prima za početnike nas (stariju raju)?
Voljela bih kad bi to bio badminton..ali njihovi su početnici djeca od 10-12 godina
-Sarajevo
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Normala je kad počnu sa 10 godina,zato sam stavila stariju.Velkoski wrote:Đe si starija.
Treniraj điu đicu, poz.
GOOOOODINAtleticoMadrid wrote:Sto se ne drogiras k'o i svak drugi..
Ma nije to za mene.Ni to ni borilačke vještine.Muhamed Đakmić wrote:Da li si razmislila o americkom fudbalu Meri, pozz?
A voliš li da tenisaš?Meri777 wrote:Ma nije to za mene.Ni to ni borilačke vještine.Muhamed Đakmić wrote:Da li si razmislila o americkom fudbalu Meri, pozz?![]()
Ali hvala na prijedlogu.
Kemal Malovčić wrote:A voliš li da tenisaš?Meri777 wrote:Ma nije to za mene.Ni to ni borilačke vještine.Muhamed Đakmić wrote:Da li si razmislila o americkom fudbalu Meri, pozz?![]()
Ali hvala na prijedlogu.
Da.Kemal Malovčić wrote:A voliš li da tenisaš?Meri777 wrote:Ma nije to za mene.Ni to ni borilačke vještine.Muhamed Đakmić wrote:Da li si razmislila o americkom fudbalu Meri, pozz?![]()
Ali hvala na prijedlogu.
Nije baš teško biti ljepša od nje. hahahaKemal Malovčić wrote:Zašto onda ne bi tenisala?
Tenis je zdrav i visoko individualiziran. Kroz tenis se tijelo i duh pročišćavaju i uzdižu.
Nadam se samo da si ljepša od mervane jugić-salkić.
Pozz.
Ma 100 %AtleticoMadrid wrote:Nafurana MaWa :$ :$ :$Meri777 wrote:Nije baš teško biti ljepša od nje. hahahaKemal Malovčić wrote:Zašto onda ne bi tenisala?
Tenis je zdrav i visoko individualiziran. Kroz tenis se tijelo i duh pročišćavaju i uzdižu.
Nadam se samo da si ljepša od mervane jugić-salkić.
Pozz.
Kreni na fitness i trenirajMeri777 wrote:Pozdrav.
Imam 16 godina i do sada nisam ništa trenirala (osim košarke neka 2 mjeseca).
Da li znate za bilo kakav klub koji prima za početnike nas (stariju raju)?
Voljela bih kad bi to bio badminton..ali njihovi su početnici djeca od 10-12 godina![]()
-Sarajevo