http://bihamk.ba/dokumenti/zakoni/Zakon ... racaja.pdfinfinitus wrote:Pa to je jedan clan od zakona koji ima preko 250 clanova.
član 9 od strane 12 pa do 19e
hajd' sad citaj... i knjigu pod jastuk
Moderators: _BataZiv_0809, anex
http://bihamk.ba/dokumenti/zakoni/Zakon ... racaja.pdfinfinitus wrote:Pa to je jedan clan od zakona koji ima preko 250 clanova.
nemoj svega ti polagati, nije to za tebe. bolje ti je igrati lastis...infinitus wrote:Stvarno naporan clan, ima dosta definicija.
Je li istina da se polaganje testova ne moze nastimati, a polaganje pred komisijom moze?
a ne jebi me vise, uči sve i ne sikiraj seinfinitus wrote:A da li neko moze napisati listu saobracajnih znakova koji se rijetko javljaju kako njih ne bih ucila? Zasto sad uciti neke znakove koje cu vidjeti jednom u godini?
Wow, konacno.leet wrote:Ovo je troll ocam'
Daj meni tu hiljadu maraka koju planiras potrositi na obuku
leet wrote:Ovo je troll ocam'
Daj meni tu hiljadu maraka koju planiras potrositi na obuku
infinitus wrote:A da li neko moze napisati listu saobracajnih znakova koji se rijetko javljaju kako njih ne bih ucila? Zasto sad uciti neke znakove koje cu vidjeti jednom u godini?
Lijepo je kad forumas pomogne forumasuFreeSol2 wrote:Izadji na bubicu ili napravi djonove, sto ces to uciti, nece ti nikad trebati.
sta ima da neko izadje umjesto tebePartizzanka wrote:imas vise nacina da polozis taj dio vozackog
1. pocitas fino sa razumjevanjem zakone - NISU TU DZABA! a onda razmotris sa razumjevanjem sve znakove, ali fino da razumijes sta koji od njih znaci, i pokusas sto vise zapamtiti - prvenstveno radi sebe! ako ne mislis na druge i tudje kao i svoj zivot, onda barem onda jer te nekad moze zbog krsenja onoga sto oni predstavljaju zaustaviti policija pa da moras dzaba potplacivati i kupovati plazme i tako to ...
onda se bacis na rjesavanje testova ... oni su ono sto stvarno dolazi na testu. Najbolje je mozda da nakon sto sve procitas zakone i znakove - da pokusavas sama rjesavati testove pa onda gledati da li si ispravno odgovorila.
2. sjednes i bubabas odgovore na testove! koga briga sta koji znak znaci i sta nosi koje pitanje kada je u pitanju buducnost!
3. platis vala nekome da to polozis bez izlazaka - j.b to!
ti biraj!
i nek ti je sa srecom kada sutra krenes da vozis ...