nisam ja ni rekop da si se udala....
Ti nisi u stanju "srediti" metar drva za zime, a kamoli nesto drugo
@Soul sista, dovoljna ti je uniforma med.sestre, diploma manje vise
..da da, zato se sad usutioblack wrote:pa to je bio nachin da sazna jesi li ili ne ..Soul_Sista wrote:
ma djaba ti kad nisam uspjela u ovim "seksi zanimanjima"
![]()
a i da jesam ko bi te sastavljao
i nisam udata, ne siri propagandu o meni
![]()
![]()
sjo nje, ukaza se chim se pomenu uniforma i med.sekaSaraLe wrote:
Ti nisi u stanju "srediti" metar drva za zime, a kamoli nesto drugo![]()
![]()
..nemojte biti tako ostri prema Alfiju, on je od uvijek htjeo da bude pismen pa mu bliza olovka i pisano slovo nego neka drva za zimublack wrote:sjo nje, ukaza se chim se pomenu uniforma i med.sekaSaraLe wrote:
![]()
ja sam imun na ofirazu...Soul_Sista wrote: ..e nek je i tebe neko nekad izofirao na ovom forumu![]()
![]()
![]()
metar cega?SaraLe wrote:Ti nisi u stanju "srediti" metar drva za zime, a kamoli nesto drugo![]()
![]()
dobro, budi mi brat kojeg sam uvijek zeljela umjesto one dvije male bliznice pisheAlfons Kauders wrote:ja sam imun na ofirazu...Soul_Sista wrote: ..e nek je i tebe neko nekad izofirao na ovom forumu![]()
![]()
![]()
sestro...
mala
![]()
(uvijek sam konto kako bi mi bilo bolje da sam imao malu sestricu umesto onog bilmeza...)
Dobro je ba "zeleni"Alfons Kauders wrote:metar cega?SaraLe wrote:Ti nisi u stanju "srediti" metar drva za zime, a kamoli nesto drugo![]()
![]()
@Soul sista, dovoljna ti je uniforma med.sestre, diploma manje visehalo ba, tuzla ovdje, imamo mi termoelektranu, centralno ovo ono, i u ratu radilo...
mi volimo prirodu, ne sakatimo sume da ugodimo nasim guzicama...
Slucajnoblack wrote:sjo nje, ukaza se chim se pomenu uniforma i med.sekaSaraLe wrote:
![]()
velickovicublack wrote:Ja kad pojastem vojio bi da budem oficij. Vojio bi i da kad ja pojastem imamo deset vojski, a ne samo tji. Onda bi sva djeca mogja bit oficiji. To je naajboi poso.
Kad je mij, ništa ne jadiš, samo se igjaš na kompjuteijima i simulatojima i vježbaš gadjanje, i pjimaš platu i ideš na dežujstva, i zajebavaš jegjute i imaš naaajboje vozne pajkove u djžavi, i sve te cuje gjedaju.
A kad je jat, onda sjediš u nekoj kancejajiji, i šajaš po mapama, i pišeš najedjenja, a oni što su se zajebaji pa postali inžinjeji i pjofesoji, oni mojaju da ti čiste čizme i da čuvaju stjažu, i da idu u jujiš kad tebi tjeba ojden ili unapjedjenje.
Oficij u jatu ima svog šofeja i gojiva kojko mu tjeba, i uvijek ima naaaajboju unifojmu i naaaajboje čizme i kobasice i uvijek spava u kjevetu, a oni što su se zajebaji pa postaji ajhitekte i magistji i doktoji, oni jedu jižu i imaju sve podejano na sebi.
Kad je mij, oficiji ništa ne mojaju da jade a imaju sigujnu pjatu i imaju najboje zdjavstveno sigujanje, a svi djugi koji mojaju da jade nemaju sigujnu pjatu i mojaju da dignu kjedit da pjate doktojima pjegjede.
Vojio bi da uvijek imamo puuuno puuuno nepjijateja, jej su nepjijateji oficijima najboji pjijateji.
N.V.
kasno sestro... istrosio se...Soul_Sista wrote:dobro, budi mi brat kojeg sam uvijek zeljela umjesto one dvije male bliznice pisheAlfons Kauders wrote:ja sam imun na ofirazu...Soul_Sista wrote: ..e nek je i tebe neko nekad izofirao na ovom forumu![]()
![]()
![]()
sestro...
mala
![]()
(uvijek sam konto kako bi mi bilo bolje da sam imao malu sestricu umesto onog bilmeza...)
![]()
![]()
shto bi ti rek'o nikad od pchele kobila, a i od tebe komandiraAlfons Kauders wrote:
velickovicudje si ti bio kod mene u vodu ?
u tuzli ni trava nije zelena...SaraLe wrote: Dobro je ba "zeleni"
nikad od mene vojnika...black wrote:shto bi ti rek'o nikad od pchele kobila, a i od tebe komandiraAlfons Kauders wrote:
velickovicudje si ti bio kod mene u vodu ?
cuj sestra da mi se nabacuje... ccc... pa to je vec arkanzas...Soul_Sista wrote:..necu vise da ne mislis da ti se nabacujem![]()
Alfons Kauders wrote:cuj sestra da mi se nabacuje... ccc... pa to je vec arkanzas...Soul_Sista wrote:..necu vise da ne mislis da ti se nabacujem![]()
alabama je mila majka za njih...
ne krivim ih...Soul_Sista wrote:Alfons Kauders wrote:cuj sestra da mi se nabacuje... ccc... pa to je vec arkanzas...Soul_Sista wrote:..necu vise da ne mislis da ti se nabacujem![]()
alabama je mila majka za njih...
..evo ti ako se osjecaj usamljenhttp://www.youtube.com/watch?v=naRIH5F9 ... re=related
![]()
jesi primjetio da su se svi razbjezali sa teme![]()
![]()
I know how you feel! I ja sam imala snove o gracioznim pozivima, balerina itd. Naravno sve je to nestalo sa vjetrom.jedna wrote:- balerina
- ritmička gimnastičarka (sa otvorenim ustima sam gledala kako one na olimpijadi plešu sa onim trakama)
- pijanistkinja
- u prvom razredu osnovne sam u pismenom radu napisala da želim biti manekenka
- nešto kasnije željela sam završiti daktilografsku školu (dok je to još i postojalo) i biti sekretarica
Uglavnom, nisam ništa od toga. Završila sam fakultet ( u toj struci ne radim). Radim posao kojim ne bih željela dugoročno da se bavim. Šaljem aplikacije na raznorazne konkurse i nadam se da ću se negdje pronaći
Šta je po tebi posao iz snova?lamija_SA wrote:I know how you feel! I ja sam imala snove o gracioznim pozivima, balerina itd. Naravno sve je to nestalo sa vjetrom.jedna wrote:- balerina
- ritmička gimnastičarka (sa otvorenim ustima sam gledala kako one na olimpijadi plešu sa onim trakama)
- pijanistkinja
- u prvom razredu osnovne sam u pismenom radu napisala da želim biti manekenka
- nešto kasnije željela sam završiti daktilografsku školu (dok je to još i postojalo) i biti sekretarica
Uglavnom, nisam ništa od toga. Završila sam fakultet ( u toj struci ne radim). Radim posao kojim ne bih željela dugoročno da se bavim. Šaljem aplikacije na raznorazne konkurse i nadam se da ću se negdje pronaći
Onda sam završila fax, koji mi se svidjao, a sada radim nešto sasvim peto i baš kao ti pratim konkurse i čekam da se pojavi prilika za posao iz snova. Keep up!
treba ipak poceti na vrijemebabilon wrote:nikad nije kasnod2 wrote:vatrogasac da spasavam plavuse iz zapaljenih nebodera![]()
(i od king konga)