Indigo-X wrote:Djulbastije
Izgledaju fantasticno,
Moze li recept?
Hvala
Moderator: anex
Indigo-X wrote:Djulbastije

callmethebreeeze wrote:ja sam danas pravio tanko isjeceno meso sa crnim grahom, lukovima, zacinima i paradjzom. recept je meksicki, a jelo izgleda ovako:
a servirao sam ga ovako: ovo bijelo je kao dresing, od jogurta masnog, lajma, bijelog bibera i soli:
trazim pa ne mogu da nadjem..vjerovatno je zaveden pod drugim imenom...recept za mud cakeladyblue18 wrote:
Mud cake.![]()
leticija wrote:Hadzinice, zao mi je, ali imam problem s formatom slika na foto-aparatu koji ne znam da rijesim pa zato sve kacim u Album jer ih on automatski prima i koriguje sve dimenzije.
Da li jos neko ima problema sa otvaranjem Albuma?
Pokusaj ovdje otvoriti stranicu.
Pozdrav
http://s573.photobucket.com/albums/ss177/glorija950/

ako nije problem, ja bih molila recept za ovo ..Indigo-X wrote:Zagorski struklji,.. malo se i mijesilo..![]()
hvalahadzinica wrote:
evo po zaduzenju![]()

Napravila i ja od zove ali to ne znači da se ne može ruža podijeliti.hadzinica wrote:ja tebi od zove .ti meni od ruze?samo gost wrote:Neko je nedavno pitao za sok od ruže, pa danas slikah ovu "trilogiju".
![]()
![]()

Ovo je odlicno!Hvala ti.*lana wrote:naravno, uvijek patlidzane nasolim barem sat ranije, ovdje sam ih izdubila, pa nasolila, pa onda poslije posusila kuhinjskim papirom, pa onda preprzila u malo ulja maslinovog i pola case malo posoljene vode, u poklopljenoj posudi
samo da ne bi bili masni
isto tako, ponekad, ih poslije susenja pouljim samo malo i u rernu, a najcesce obarim na pari, ona resetka sa nekog prijasnjeg posta mi puno sluzi, posolim vodu, stavim resetku, pa patlidzana, i silu drugog povrca isto tako, pa onda sam kapljica ulja i budu odlicni
cak su mi kuhani na pari nekako najbolji i za musaku i za druge stvari