Moderator: anex

znači mogu da odahnemhadzinica wrote: e to se trazi![]()
iiiiiiiiiiiii 10 points!
+ 1zelenashica wrote:znači mogu da odahnemhadzinica wrote: e to se trazi![]()
iiiiiiiiiiiii 10 points!imam prvu 5-icu lalalalalalalalala
![]()
Hoćeš recepthadzinica wrote:nije bona..nego da vidim sta si sprckala unutrazelenashica wrote:
PS.a što te zanimao presjek nije valjda da si sumnjala da sam ju ja napravila
p.s. ja ne sumnjam u tebe
a oči gratis,a usne na poklonkmirsad wrote:peticu...za komad pite i kolača... pa taj tvoj je stvarno debelo ogladnio...
došo da vidi šta sam mu napravila za večeruhadzinica wrote:kmirsad wrote:peticu...za komad pite i kolača... pa taj tvoj je stvarno debelo ogladnio...
![]()
![]()
![]()
e da mi je neko reko da cu tebe vidjet na ovoj temi...![]()
![]()
![]()
hadžinice, ima li šta slatka da ja pometemhadzinica wrote:jao kad uleti "ona"..pomesti ce nas/vas![]()
hadzinica wrote: jao kad uleti "ona"..pomesti ce nas/vas![]()
nije lijepo tako gledati nekoga a da on to ne zna, ... a ja sam to osjetio samo da znašladyblue18 wrote:![]()
gledam vas...
Ya al ti pravishadzinica wrote:ja svojim ,kazem: ...iz oka ispaoGlobus wrote:Jebote .. Kod mene kad nema hljeba :"Mama nema hljeba ajd napravi nesto"."Ozeni se i nek ti pravi ne bi ti pravila u ovo doba da si mi iz oka narasto"
dobro, ... njegova mama je više simbolički se izrazila, želeći da kaže kako je svojim očima ga gledala kako raste i izrasta u jednu korisnu jedinku našeg društva a ti se držiš nešto eksplicitnijeg tumačenjahadzinica wrote: ja svojim ,kazem: ...iz oka ispao![]()
hadzinica wrote:kmirsad wrote:peticu...za komad pite i kolača... pa taj tvoj je stvarno debelo ogladnio...
![]()
![]()
![]()
e da mi je neko reko da cu tebe vidjet na ovoj temi...![]()
![]()
![]()
Globus wrote:Jebote .. Kod mene kad nema hljeba :"Mama nema hljeba ajd napravi nesto"."Ozeni se i nek ti pravi ne bi ti pravila u ovo doba da si mi iz oka narasto"