naime..mama sinoc usla u sobu a ja gledam kiflice od hadzinice kaze meni mama ajoooj sto su divne ajde ih ti sutra napravi pa da budu vruce za rucak...i sta cu

Moderator: anex

Ma oni su ispali fantastičnog okusa, samo što sam ja skužila kako ih treba motati tek nekoliko sati nakon što su moji bili gotovi. Za slijedeći put znam.Indigo-X
Lijepo te je opet vidjeti, nedostajala siA sto se tice Varazdinskih klipica, ja vec duze vrijeme hocu da ih probam napraviti, sad si me zagolicala da se okusam, ko zna mozda i ja budem morala u kut.
Iako iskreno mislim da tvoji nisu tako losi kako si ti napisala.
hadzinica wrote:evo i druga tura![]()
nestalo mi curkota![]()
Da, to je to. Kao što rekoh, upalila mi se lampica sa zakašnjenjem. Doduše dobro je da sam ih ikako napravila s obzirom na to koji sam recept koristila, hoću reći s kojeg jezika.Indigo-X wrote:@dalmatinka, evo ih
po kojem receptu?leticija wrote:Dalmatinka, pravila sam i ja davno klipice po istom receptu, ne sjecam se da li sam kacila sliku.
Ne sjećam se ove slike, mislim da nisi, ali izgledaju fantastično.leticija wrote:Dalmatinka, pravila sam i ja davno klipice po istom receptu, ne sjecam se da li sam kacila sliku.
[img=http://img80.imageshack.us/img80/2677/imgp8277.th.jpg]

hvala tineprilagodjena wrote:Irma kiflice ti bas ukusno izgledaju a i tepsija ti je dobra

Ja ti nisam tako dobro kao Indigo, ali za utjehu me bar još zdravlje služi.mima wrote:Kako su mi tri najbolje zenske na forumu.....indigo...dalmatinka i hadjinica ?
sta je ovo ovako finooohadzinica wrote:
oni koji su probali, kazu: dobraaa
hadzinica wrote:
oni koji su probali, kazu: dobraaa
Indigo-X wrote:@dalmatinka, evo ih