
Moja kljukusa Vrela a ja gladna uh kako smo se otimale

Moderator: anex
To je dio recepta. Konkretno, luk karameliziran, pa još malo kuhan o vodi u kojoj se otkuhalo suho meso.
aaa, nisam vidio da je ovo tvoje, super izgledabanjaluka078 wrote: ↑20/01/2021 10:01To je dio recepta. Konkretno, luk karameliziran, pa još malo kuhan o vodi u kojoj se otkuhalo suho meso.
sta-ste-danas-vi-licno-kuhali-s-fotogra ... #p17085391
To je moj "slani grijeh" četvrtkom ili petkom kad mi već nestane ideja (i motivacijesumirprimus wrote: ↑20/01/2021 10:11kakav sam si senviČ napravijo.
osjeko krisku nakrivo, namazo kajmakom, posolio i vrno 3 lista poli parizera.deblje naravno. struktura, i bogatstvo ukusa nemjerljivo.
Kus Kus sa kurkumom, nekim orijentalnim zacinima, persunom... Neuspjeli pokusaj “hljeba” od psilijuma, sira, jaja, chie, sjemenki suncokreta, malo pzp- trebalo je biti napuhano ali pogresan psilijum, mada preukusno..
Ide odlicno sa mesom (pogotovo janjetina), kada ga kombinujes sa jos zacina, to je marokanski nacin. Ali mi nekako sa krompirom ne ide ni pod razno...