u salate dodajem himalajsku i to je kupim u mlinu... a kada kuham tuzlansku...napr omletr sebi ne solim

Moderator: anex
A kako grah serviras, bude li dekoracija.moonca wrote:~• sinoc• ~°°![]()
``
Izvini a zbog čega ne voliš so ili ti minimalno soliš?Nisrin wrote:ja inace ne volim nista soliti,minimalno solim..
u salate dodajem himalajsku i to je kupim u mlinu... a kada kuham tuzlansku...napr omletr sebi ne solim
..NE jedem grah....Ali...kad Sam...bila je dekoracija...sir...poput fete..statixx wrote:
A kako grah serviras, bude li dekoracija.
scarface32 wrote:Danas prvi put pizzu napravio i nije da se hvalim, ali najbolja pizza koju sam ikad pojeo. Slike nemam jer nisam je bas lijepo oblikovao.
Gdje se uzima crna solzlo zlo wrote:te ukrasne soli: himalajsku, crnu havajsku itd. koristim ovako kad nešto gotovo solim u tanjuru, kokice itd. a kuham sa morskom soli sve ostalo, tako da ne fali joda
zna biti po radnjama, ja sam zadnji put kupila u konzumu.Dosadno mii wrote:Gdje se uzima crna solzlo zlo wrote:te ukrasne soli: himalajsku, crnu havajsku itd. koristim ovako kad nešto gotovo solim u tanjuru, kokice itd. a kuham sa morskom soli sve ostalo, tako da ne fali joda
Dobra, dobra...moonca wrote:~~~savijaca •• jabuka& ljesnjaci
```
Pa. nije radio forum- iskoristih priliku da je smotam-GandalfSivi wrote: Dobra, dobra...
Nego napravih danas kupus, nije nesta sminka za slikati, ali je tako dobro ispao, topi se u ustima i kupus i meso. Jebiga, pozelio...
arzuhal wrote:Tamam dok himalajska so počne pokazivati svoje dobre strane po organizam, za razliku od tuzlanske, tu negdje i umreš...
Što ti je mudar insanDori wrote:arzuhal wrote:Tamam dok himalajska so počne pokazivati svoje dobre strane po organizam, za razliku od tuzlanske, tu negdje i umreš...
Snake Eyes wrote:Izvini a zbog čega ne voliš so ili ti minimalno soliš?Nisrin wrote:ja inace ne volim nista soliti,minimalno solim..
...volim prasu..
Jeste. Samo mi je relativno nova, pa još nisam baš potrefila kako joj koristiti sve funkcije. Neka jela mi ne ispadnu dobra kao u staroj rerni.moonca wrote:zizi505 wrote:
...volim prasu..-
..pizza--- jel' ti rerna na max moguce temp---?
da... mozda mozes za kraj par minuta na -- broilzizi505 wrote:Jeste. Samo mi je relativno nova, pa još nisam baš potrefila kako joj koristiti sve funkcije. Neka jela mi ne ispadnu dobra kao u staroj rerni.moonca wrote:zizi505 wrote:
...volim prasu..-
..pizza--- jel' ti rerna na max moguce temp---?
.ban- trajni..stakasa wrote:Gdje je ovo Insomnia, ne vidam ga ni na ostalim temama
Auuu. Pa sta je uradio ovaj put da ga trajno otjerasemoonca wrote:.ban- trajni..stakasa wrote:Gdje je ovo Insomnia, ne vidam ga ni na ostalim temama