Ma ovo nije humanoMaraschino wrote:Ova dva rostilja napravili mi prijatelji cigani, jedan gusana resetka a drugi kamen(m aoni su mi sve napravili)
necu vice![]()

Moderator: anex
Ma ovo nije humanoMaraschino wrote:Ova dva rostilja napravili mi prijatelji cigani, jedan gusana resetka a drugi kamen(m aoni su mi sve napravili)
necu vice![]()
Pa majstore, svaka častMaraschino wrote:Sta cemo danas? (virtualno)
Dino brate, ne pita se za godine i pare ali posto smo zemljaci mogu ti otkriti tajnu +- 1.000+1.000KM(materijal+ruke)Dino34 wrote:Pa majstore, svaka častMaraschino wrote:Sta cemo danas? (virtualno)
Ne samo da je funkcionalan, nego se radi o impozantnoj građevini koja bi uljepšala svako dvorište.
Koliko je koštalo da ga napraviš?
PS.
Dešava li se da dim izlazi naprijed?
Ovaj put sam baš gledala koji je naziv ovog mesa, jer je sličan komad onome od prošli put oko kojeg smo pogađali od kojeg je dijela krave.moonca wrote:
..opet isto meso-- znas li je li uvozno- i koliko si placala po kg? ako nije suvishe privatno..
..kod nas to izgleda tako ide- da ga deklarisu po kvaliteti odredjenih dijelova- mogli bi vishe naplatiti, ali i rizik da ne prodaju.. hmzizi505 wrote:Ovaj put sam baš gledala koji je naziv ovog mesa, jer je sličan komad onome od prošli put oko kojeg smo pogađali od kojeg je dijela krave.moonca wrote:
..opet isto meso-- znas li je li uvozno- i koliko si placala po kg? ako nije suvishe privatno..
Međutim imaju jedan dio frižidera u kojem je dosta mesa od različitih dijelova, i za sve na deklaraciji piše junetina bez kosti, a cijena za svo je 15 KM po kilogramu.
Prošli put sam s mesarom komentarisala kako je dobar bio onaj komad i pohvalila ih, kako inače imaju dobro meso. On mi reče da nabavljaju meso od provjerenih lokalnih uzgajivača.
moonca wrote:..hahahha. i kod mene ce biti nesto slicno za par sati...![]()
..lijepo izgledaju -- sta je bio prilog?
azurna_obala wrote:
Jutros uštipci od heljde.
Loo wrote:
Coko visnja "torte i to" .al jos uvijek u kalupu
azurna_obala wrote:
Jutros uštipci od heljde.