Ma naslucivala sam.pustopoljina wrote:Al kako su izignorisali moju tortu za njih![]()
Pa sta si ti mislila? @loo? Poguzija, imala sam se na kog i baciti
osjetilo se to izmedu redova ( tofu sira
Ti si ono rodom..Krajina?
Moderator: anex
Ma naslucivala sam.pustopoljina wrote:Al kako su izignorisali moju tortu za njih![]()
Pa sta si ti mislila? @loo? Poguzija, imala sam se na kog i baciti
A..ne sjecam se kada sam zadnji put dotakla kukuruz..pustopoljina wrote:Cima je ono na sta su zrna od kukuruza zakacena.moonca wrote:
Kad komusas kuruze, ostane ti cima.
ĆahibLoo wrote:Ma naslucivala sam.pustopoljina wrote:Al kako su izignorisali moju tortu za njih![]()
Pa sta si ti mislila? @loo? Poguzija, imala sam se na kog i baciti![]()
osjetilo se to izmedu redova ( tofu sira)
Ti si ono rodom..Krajina?
Da tumacimo na vise nacina il?moonca wrote:A..ne sjecam se kada sam zadnji put dotakla kukuruz..pustopoljina wrote:Cima je ono na sta su zrna od kukuruza zakacena.moonca wrote:
Kad komusas kuruze, ostane ti cima.![]()
U fr su djeca, barem ovi sto su isli u katolicke skole kaznjavana tako da klece na kukuruzupustopoljina wrote:Sto sam jela kvrgušu, jela sam![]()
Ja cula od neke rumunke da je stvarno klecala na kukuruzu, baka je tako kaznjavala. Anbilivbl.
Jesam ja ono sanjala ili su ono doajenke ove teme u neka doba ganjale brasno od domaceg secerca i pravile kuruzu zvanu polezak? Onu sto duze valjda odstoji da bude sladja?
To je meni level pro.
insomnia78 wrote:Znam ja jednu koja je to radila![]()
Nije joj puno pomoglo
pustopoljina wrote:Kreativno bgm.
Mene su slali da sebi uberem motku![]()
Ja idem, suza suzu goni i donesem bas finu motku.
Teletabis.
P.s. volim kuruzu s jogurtom/kiselim mlijekom.
Mislim da je to humanije , nego kao nasi-tukli s cim stignuinsomnia78 wrote:U fr su djeca, barem ovi sto su isli u katolicke skole kaznjavana tako da klece na kukuruzupustopoljina wrote:Sto sam jela kvrgušu, jela sam![]()
Ja cula od neke rumunke da je stvarno klecala na kukuruzu, baka je tako kaznjavala. Anbilivbl.
Jesam ja ono sanjala ili su ono doajenke ove teme u neka doba ganjale brasno od domaceg secerca i pravile kuruzu zvanu polezak? Onu sto duze valjda odstoji da bude sladja?
To je meni level pro.
Eh ni ti ne znas sta valjapustopoljina wrote:Kreativno bgm.
Teletabis.
Sta je od njega ispalo?Loo wrote:pustopoljina wrote:Kreativno bgm.
Teletabis.
P.s. volim kuruzu s jogurtom/kiselim mlijekom.![]()
Ja znam.lika..haha ode ubere i kaze materi: haj istuci me..pozuri. da se idem.igrati
PotkrizaLoo wrote:Eh ni ti ne znas sta valjapustopoljina wrote:Kreativno bgm.
Teletabis.
A.ono..pogaca ..pa se nareze..pa red pogace.pa.mesa..pa.pogace kriskice..pa se zalije mesnim temeljce...zapece?
Kako se zove? Mozak zatrokiro
Postao drotpustopoljina wrote:Sta je od njega ispalo?Loo wrote:pustopoljina wrote:Kreativno bgm.
Teletabis.
P.s. volim kuruzu s jogurtom/kiselim mlijekom.![]()
Ja znam.lika..haha ode ubere i kaze materi: haj istuci me..pozuri. da se idem.igrati
Ja donesem, majka zamase da provjeri je li dobra i ostavi je na tv, da znam da cu odmah fasovati ako samo jos jednom...a nisam mogla dohvatiti tv
Jessssspustopoljina wrote: Potkriza
Evo i halvice, posvijetlila od bagremovig meda a inace pecena jewewa wrote:vazi wrote:Varivo, vareno, kuhanoinsomnia78 wrote:Šarene![]()

Loo wrote:Jessssspustopoljina wrote: Potkriza![]()
Uh kako je to dobro
Dobro si. Ide i suho mesovazi wrote:Loo wrote:Jessssspustopoljina wrote: Potkriza![]()
Uh kako je to dobro
Sa suhim mesom ?
I ja to mLogo volEm
Jok ja bgm. Mene je uciteljica za solufe teglilaLoo wrote:insomnia78 wrote:Znam ja jednu koja je to radila![]()
Nije joj puno pomoglo![]()
Jesi to i ti klec'o?![]()
![]()
Nidje veze jelda?
Ja jednom pokusala kvrgusu, ni nalikLoo wrote:vazi wrote:Loo wrote: Dobro si. Ide i suho meso![]()
Ma meni je to jelo..![]()
Nisam se usudila ni pokusati napraviti
To i kvrgusu. Kvrgusu jednom...ma.izgledalo isto al okus..ni nalik
E cuj smočnicipustopoljina wrote:Hjoj slatko...halva...sad mi dodje da idem roviti po smočnici
insomnia78 wrote:Jok ja bgm. Mene je uciteljica za solufe teglilaLoo wrote:insomnia78 wrote:Znam ja jednu koja je to radila![]()
Nije joj puno pomoglo![]()
Jesi to i ti klec'o?![]()
![]()
Nidje veze jelda?