Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Loo wrote:
Ovo je odlicno
I sama sokirana bila.kad sam prvi put probala
Doduse..bez lece..samo quinoa
Hvala sto me podsjeti na ovo. Taman da napravim
Pisi recept..da vidimo sta sve stavis
najsmjesnije mi je bilo kad prijatelji zapitase jel stvarno nema mesa u ovome a znam da su pravi mesozderi
sad ima da se dam na dalje ekperimentisanje sa slicnim receptima
Probaj snicle od kelja( isjeckanog na rezance tanke).. Prodinstas da omekne..dodas eto sve to..luk.mrvice..ljuto...bla bla..
Tako ja djeci podvalim kelj
samsonsam wrote:po staroj narodnoj mudrosti, ako ne znas gdje je primus, prati gdje je grasina i naces ga garant
off topic...imo ja druga,starci mu radili u prosvjeti a imali kucu na moru...kad starci odu na more,odu skoro citav ljetnji raspust a drug nije znao vodu za kafu da skuha...nakuha mu mati prije nego odu dovoljno jela dok ih nema a sta moze stojat i lako podgrijavat nego sarma,grasina ..on kupovo samo hljeba i naizmjenicno svaki dan il' hagra il' sarmu jeo ...mislim ako mu danas grah ili sarmu spomenes da ga neces obradovati
pa vas je dvojica
Tek skontah. Jedan "samsonajt" drugi "suprajs "
Dva lika..dva nicka..
Loo wrote:
sad ima da se dam na dalje ekperimentisanje sa slicnim receptima
Probaj snicle od kelja( isjeckanog na rezance tanke).. Prodinstas da omekne..dodas eto sve to..luk.mrvice..ljuto...bla bla..
Tako ja djeci podvalim kelj [/quote]
samsonsam wrote:po staroj narodnoj mudrosti, ako ne znas gdje je primus, prati gdje je grasina i naces ga garant
off topic...imo ja druga,starci mu radili u prosvjeti a imali kucu na moru...kad starci odu na more,odu skoro citav ljetnji raspust a drug nije znao vodu za kafu da skuha...nakuha mu mati prije nego odu dovoljno jela dok ih nema a sta moze stojat i lako podgrijavat nego sarma,grasina ..on kupovo samo hljeba i naizmjenicno svaki dan il' hagra il' sarmu jeo ...mislim ako mu danas grah ili sarmu spomenes da ga neces obradovati
pa vas je dvojica
Tek skontah. Jedan "samsonajt" drugi "suprajs "
Dva lika..dva nicka..