samsonsam wrote:malo granole za ovu heftu![]()
i energy bars![]()
Jaooo xx sta ti radish....super...
Mozes prodavati u 'whole foods' u
....Tak. ja jednostavno

Moderator: anex
samsonsam wrote:malo granole za ovu heftu![]()
i energy bars![]()

Jebote, trebalo mi je pet minuta da skontam da sam ja “amer”. A jesam fakat, svastasumirprimus wrote:Vratite nam na temu onog amera sa janjcima![]()
Ovo se ne moze vise gledat pa ovi gladuju i lazu i sebe i nas da nesto jedu
imam par kolega koji kao i ja puno sportaju pa kad su par stvarcica probali sto sa pravio hoce da kupuju od mene...kupuju inace u health shop-ovima ali nije jeftino...dobro skontalimoonca wrote:
Jaooo xx sta ti radish....super...![]()
Mozes prodavati u 'whole foods' u
....Tak. ja jednostavno![]()
insomnia78 wrote:Evo malo tradicionalnih vrijednosti
Nekakav biftek, prespavo u marinadi jedno sedam dana i bretonski pomfit, pripreman na govedjoj masti![]()
ako ne krknem kajmaka preko, ne racunam da sam jeo jajaGandalfSivi wrote:Dobra je ba granola, pogotovo ako se pravi sa ljubavlju, moze se svega unutra staviti...
Nego, evo vam jaja

Grcka salata i maslinovo ulje...moonca wrote:Strasni....jel sa majonezom i b lukom .....oh.![]()
![]()
Foto za magazina..
Aha....tesko ga je savladati, ali lijepim rukicama se sve moze.... dobra komb.GandalfSivi wrote:Grcka salata i maslinovo ulje...moonca wrote:Strasni....jel sa majonezom i b lukom .....oh.![]()
![]()
Foto za magazina..
Jah....kravica pase smutieславянин wrote:Kakva je ovo navala ovih travojeda...dajte ljudi sta konkretno
odlicno izgleda, jel ubaci malo mesa odma i sendvic ljepse izgleda, zivneGandalfSivi wrote:Moradoh napraviti sendvice od ostataka janjetine