Nisam. Moracu probati.moonca wrote:18:00 kafeniseminsomnia78 wrote:Al dje nestanes ti?Pa se pojavis. U kojoj ste vi zoni? Koje je doba dana sad uopste tamo?
Jess li ikada Sam napravio poivre sos.
Cuj 18. Kod nas evo 23:11
Moderator: anex
Nisam. Moracu probati.moonca wrote:18:00 kafeniseminsomnia78 wrote:Al dje nestanes ti?Pa se pojavis. U kojoj ste vi zoni? Koje je doba dana sad uopste tamo?
God vas to vrijeme nije u redu.insomnia78 wrote:Nisam. Moracu probati.moonca wrote:18:00 kafeniseminsomnia78 wrote:Al dje nestanes ti?Pa se pojavis. U kojoj ste vi zoni? Koje je doba dana sad uopste tamo?
Cuj 18. Kod nas evo 23:11
insomnia78 wrote:Obatalilo se nesto![]()
Bjezi. Ionako sam jedva dani izguro
Svidja mi se -- odlicno uz kavicu---samsonsam wrote:nisam bas sa tjestom spretan kao hanume ali ukus je dobar sto je najvaznije...jedan sa pecan a drugi sa kalifornijskim orasima![]()
Nikadmoonca wrote:insomnia78 wrote:Obatalilo se nesto![]()
Bjezi. Ionako sam jedva dani izguro
..pritisle godine ..jel'
Sanjao si puru jeldeinsomnia78 wrote:Tako je meni bilo s gandalfovom purom
Pa necemo slikati rutave guzove.Tomahawk11 wrote:Ne slikaj ništa, dok doručkujem
Bgm. Na kraju uzo i napravio. Sadsanjam MooncumO k3 wrote:Sanjao si puru jeldeinsomnia78 wrote:Tako je meni bilo s gandalfovom purom
kakvu puru ti volis ona tvrdu ili mehkuinsomnia78 wrote:Bgm. Na kraju uzo i napravio. Sadsanjam MooncumO k3 wrote:Sanjao si puru jeldeinsomnia78 wrote:Tako je meni bilo s gandalfovom purom
Ma nisam ja gadljiv nego se glad proporcionalno povećava sa slikama hraneinsomnia78 wrote:Pa necemo slikati rutave guzove.Tomahawk11 wrote:Ne slikaj ništa, dok doručkujem
Barem ja necu
onda za svaki slučaj ubacit i koji mladi krumpir u žarmoonca wrote:Zavisi od ostalih ucesnika u boju.
stvarno si zlazlo zlo wrote:onda za svaki slučaj ubacit i koji mladi krumpir u žarmoonca wrote:Zavisi od ostalih ucesnika u boju.![]()
spremam se sutra roštiljat opet
![]()
pa da ne bude da samo meso
šo?pijo_zoljo wrote:stvarno si zlazlo zlo wrote:onda za svaki slučaj ubacit i koji mladi krumpir u žarmoonca wrote:Zavisi od ostalih ucesnika u boju.![]()
![]()
ma ništzlo zlo wrote: šo?
pijo_zoljo wrote:ma ništzlo zlo wrote: šo?
nako ja, u sebi
zlo zlo wrote:onda za svaki slučaj ubacit i koji mladi krumpir u žarmoonca wrote:Zavisi od ostalih ucesnika u boju.![]()
![]()
Pa ne može on, a bizlo zlo wrote: šo?
U Mostaru sezona roštiljanja počela prije 2tjTomahawk11 wrote:Ma kako ne bi, moonca, vidio sam negdje bali nije pive odavno popio...roštilj, pivce, ih, udužila zima![]()