Ma nije jaje, toast je izgorioLoo wrote:Besmisleno je i pokusati da objasnim nekom kome i jaje izgoriFudo387 wrote:Wow![]()
A sta je to zadnje?
Bez zeze...sta je i u sta se mece?
Moderator: anex
Ma nije jaje, toast je izgorioLoo wrote:Besmisleno je i pokusati da objasnim nekom kome i jaje izgoriFudo387 wrote:Wow![]()
A sta je to zadnje?
Brutalno, nemojte ga ljudiLoo wrote:Besmisleno je i pokusati da objasnim nekom kome i jaje izgoriFudo387 wrote:Wow![]()
A sta je to zadnje?
A kad ti je rostilj izgorio?Fudo387 wrote:Ma nije jaje, toast je izgorioLoo wrote:Besmisleno je i pokusati da objasnim nekom kome i jaje izgoriFudo387 wrote:Wow![]()
A sta je to zadnje?![]()
Bez zeze...sta je i u sta se mece?
Sta ti fudo fudo...znas li ti sta je ono?Tomahawk11 wrote:Fudo bolan, fino ti kažem, hvataj se daljinskog i kauča....ti navalio oko šerpe....ne ide, opeći ćeš se, pa i taj belaj.
Ono ti je ko da bi uzeo da driblaš Ronalda ili Messija, a znaš da nemaš pojma.Fudo387 wrote:Sta ti fudo fudo...znas li ti sta je ono?Tomahawk11 wrote:Fudo bolan, fino ti kažem, hvataj se daljinskog i kauča....ti navalio oko šerpe....ne ide, opeći ćeš se, pa i taj belaj.
Ja sve kontam, sto kakao nako, nidje veze.

kuku lele.julisiz es grant wrote:Pravili smo u subotu chicken chettinad. Nisam slikao, jer sam se sjetio toga kad je već pola bilo pojedenoomar little wrote:guglaj chicken enchilada soup (ja pravim malo gusce, ne kao supu, bude super stew) napravi svoj enchilada sos, ako imas vremena i volje. kontroliras ljutinu.
chicken biryani
chicken chettinad
meksicke skillet verzije trazi. mozes free style s tim, guglaj par verzija vidi sta stavljaju i onda smuckaj svoje.
spicy chicken tacos takodjer. sve ovisi kako mariniras piletinu, u smislu ljutine i okusa, onda dodajes gore kako hoces u tacos.
dosta chicken curry recepata sigurno ima na netu. probaj trazit south east asia verzije za promjenu malo od indije. kokosovo mlijeko, ljute paprike, ginger, garlic, od toga uvijek mozes krenuti i varirati svoje.Malo smo varirali od recepta koji smo našli na netu, pa tako smo namjerno preskočili kokos, bijeli luk i đumbir umjesto paste koristili prah i još par modifikacija. Sa rižom, bilo je odlično. Jedino prvi korak, a to je prženje začina, je bio neočekivano iskustvo: najednom smo osjetili kao u ratu suzavac kad su nam bacali
(ujedanje za oči, za grlo, nadražaj na kašalj) pa smo morali otvoriti balkonska vrata da preživimo
Propao nam je uobičajeni kućni kulinarski šou, jer je žena morala prekinuti da me snima kada je oboje počelo da nas davi
Hahaha, cuj kecapLoo wrote:Sad kad te moonca razapne sa " jel ovo sa strane, kecap?"
Fenomenalno ispeceno
Zavisi šta je u nadjevu... ako koristim namirnice kojima duže treba da bi bile gotove, onda bi trebale biti na kraju tj. na vrhu.cendlerbing wrote:Kad pravite pizzu, stavlja li neko sir ispod nadjeva?
Konačnozlo zlo wrote:od kad nas je glumac gladne preveo preko čufti, kontam pravit kremaste čufte s rezancima, danas se nakanila![]()
JaraneMarlboroGold wrote:đe si Gordone
Jes vidiopijo_zoljo wrote:JaraneMarlboroGold wrote:đe si Gordone
Kolka je banana kod ove ti na havataru![]()