ovajjj...provjeri sa dacinom i nebolinom da li se ti ista pitasmaccarona wrote:ne budali bona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisam jos spremnaza predaju

Moderator: anex
ovajjj...provjeri sa dacinom i nebolinom da li se ti ista pitasmaccarona wrote:ne budali bona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nisam jos spremnaza predaju
maccarona wrote:dacina moze pricatfrisko udata
uskoro ce mi savjetovati da bjezim glavom bez obzira
a nebolina je na reduona je
zrelija
maccarona wrote:uh ako ti ga izvadim![]()
al necupitt ce se osjecati porazenim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ima raznih kuhacamaccarona wrote:samo ako je kuhaca 1.90, 90 kg, i mrka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vrijeme je da se isprobaju granit ploce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hej...kad nadjes..kuhacu...koja ti dobro stoji, je li...i sa kojom mozes zadovoljavajuce..kuhati...trebas da je se drzismaccarona wrote:ja sam prilicno tvrdoglava (nesposobna)
drzim se uvijek jedne
![]()
![]()
dzemmo blago tebi sa tvojom hanumomdzemmo wrote:P.S. sve je super al ovaj aparat nista ne valja... ja da ne zaboravim zena je moja ovo pravilaja sam samo redo na ovom forumu a ona je redala slojeve
Lici na tilapiu.......ali drugacija mi glava nekakodzemmo wrote:
ne znam joj ime al znam da je dobra
evo recept od mene ( dzemo to ne znaOp3r4t0r wrote:...da nam napises i recept za koru, sta ide u crni a sta u bijeli fil i takoma cisto objasni laiku ...
RenaTTa, ovo je bas po mom ukusuRenaTTa wrote: Ovaj put sams e odlučila za kuhani kukuruz, mada nekad volim i sa slanim krompirom pojesti
joj, ja nisam ni vidjela slike (jesam li ja jedina kojoj se ne mogu otvoritidina_qa wrote:
JAFFA TORTA
dug je proces pravljenja al se isplati svaka minuta vjerujte ...
lady midnight wrote:
koliko dugo se pravi?
ne vidim ih ni jalady midnight wrote:joj, ja nisam ni vidjela slike (jesam li ja jedina kojoj se ne mogu otvoriti)