Prijatelju mio forumski, ovdje se nekad rat vodio zbog jednog forumskog kuharasekerbay wrote:Jaro, ni kafu ne mogu ugovoritOticon wrote:ima da odeš ko halva
Moram okrenut ploču i počet sa nasiljem. To je ono na šta se pale
Ali ne odustaj
Moderator: anex
Prijatelju mio forumski, ovdje se nekad rat vodio zbog jednog forumskog kuharasekerbay wrote:Jaro, ni kafu ne mogu ugovoritOticon wrote:ima da odeš ko halva
Moram okrenut ploču i počet sa nasiljem. To je ono na šta se pale
Više slika čega? Nasilja?Bloo wrote:Možda više slika, manje pričesekerbay wrote:Jaro, ni kafu ne mogu ugovoritOticon wrote:ima da odeš ko halva
Moram okrenut ploču i počet sa nasiljem. To je ono na šta se pale?
Oticon wrote:
Više slika čega? Nasilja?![]()
Bloo, šta ti je?
to zbog slika od slatkogBloo wrote:Oticon wrote:
Više slika čega? Nasilja?![]()
Bloo, šta ti je?![]()
ma vamo ja nešto...
Jedna sarajka mi je dala išaret citirajući našeg najvećeg umjetnika dinu, i stihom u kojem kaže da se iz svoje bašte bere cvijet.Oticon wrote:Prijatelju mio forumski, ovdje se nekad rat vodio zbog jednog forumskog kuhara
Kako ju je hodža arzo uzeo pod svoje, vjeruj da je ne prepoznajem. Prodala je vjeru za večeruOticon wrote:Bloo, šta ti je?
Ipak je Chmoljo tu imao presudnu riječ - ponudio mi je neograničene zalihe pancete.sekerbay wrote: Kako ju je hodža arzo uzeo pod svoje, vjeruj da je ne prepoznajem. Prodala je vjeru za večeru
U njenom slučaju moderatorsku fotelju
PancettaBloo wrote:neograničene zalihe pancete
njam!sekerbay wrote:Haveru, budući da nije bilo drugih prijedloga(starije hanume sa teme ne zanima omladinsko zafrkavanje, a znaju napravit i same, dok se mlađe krijupustopoljina wrote:de malakoff pls)
malakoff je bila neminovnost
Paaa, krenimo s pjesmom
Davorike dajke, davorike dajke

deBloo wrote:Neko spomenu grah

Prije negoli ga metnemOticon wrote:ne zaboravi ubaciti nam još jednu sličicu kad je izrežeš

Ima i ta mjestasekerbay wrote:Ma šta ću se ljutit. Al treba uzeti u obzir da ova nije fotogenicnamalo se razbuzila pa je stavljena u frižider
Biće bolje
Donja kora da je drzi da se ne raspada. Moglo bi upaliti.sekerbay wrote:Ma sljedeća se aBd pravi iz glave, jok recept.
Dakle, mislim da treba donja kora, pa fil, pa red piškota, pa opet fil, pa piškote.
E da. Ali ima razlika izmedju „slaga“ i vrhnja za slag. Meni su sve torte sa vrhnjem za slag puno ukusnije i imaju bpljz konzistenciju (ne raspadaju se). Vrhnje za slag daje kremama punocu okusa, moze se umutiti cvrsce. Ja uzimam ono bez secera (kod nas jedino Dukatovo nema dodatak secera). Slag pjena je to - pjena, meni svaki kolac s njom bljutav, vodenastog okusa, cak ga ni za ukras ne koristim.sekerbay wrote:Da.
Ma bježi, pogriješio sam što sam uzeo njemački recept.
Kod njih nije kolač ako nema Sahne (šlag)
Samo nek je kremasto.
Ja sam više puta to vrhnje prošao u Bingu, Merkatoru i sl. pa vidim ga, tamo, stoji i to...Oticon wrote:Ja vrhnje za slag koristim samo za Cheesecake.
I mimoidjes kao sav normalan svijetarzuhal wrote:Ja sam više puta to vrhnje prošao u Bingu, Merkatoru i sl. pa vidim ga, tamo, stoji i to...Oticon wrote:Ja vrhnje za slag koristim samo za Cheesecake.
Oticon wrote:I mimoidjes kao sav normalan svijetarzuhal wrote:Ja sam više puta to vrhnje prošao u Bingu, Merkatoru i sl. pa vidim ga, tamo, stoji i to...Oticon wrote:Ja vrhnje za slag koristim samo za Cheesecake.![]()
Ali zato hurmasice sa pekmezom ne mimoidjes